🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cum iti dai seama ca ai o problema cu tiroida? (partea a II-a)

14:53:37 PM EEST

Cum iti dai seama ca ai o problema cu tiroida? (partea a II-a)

După ce tocmai ai aflat că oscilațiile de greutate, căderea părului sau problemele pielii pot număra printre ”vinovați” o disfuncție a glandei tiroide, te invităm să descoperi și alte semnale de alarmă:

Durerile articulare și musculare

Hipotiroidia poate fi asociată cu slăbiciune musculară, cu crampe, cu inflamarea tendoanelor și cu sindromul de tunel carpian (tulburare de compresie nervoasă, care cauzează durere și dă senzația de furnicături la nivelul mâinii, degetelor și încheieturii).

În cazul hipertiroidiei, se vorbește despre o varietate de probleme musculare și articulare: dificultatea de a urca scările, de a ține obiectele sau de a ridica mâinile deasupra capului. Uneori, problemele pot afecta și musculatura responsabilă de deglutiție.

Tulburările de somn și oboseala

Hipotiroidia se poate manifesta și prin necesitatea de a dormi tot mai mult. După multe ore de somn, persoanele bolnave acuză stări de oboseală permanentă sau se trezesc mai epuizați decât cu o seară înainte.
Spre deosebire, hipertioridia coincide cu dificultatea de a adormi și cu insomniile. Acest simptom se explică prin hiperactivitatea glandei, fenomen ce cauzează tulburări de somn și accelerarea bătăilor cardiace.

Hipercolesterolemia

Cine are deja colesterolul ridicat, poate că nu se gândește că la origini se află dereglarea tiroidei. Dacă valorile nu revin între limite normale nici după efort fizic, diete și produse farmaceutice sau remedii naturiste cu o acțiune hipocolesterolemiantă, poate fi vorba despre hipotiroidie.

În cazuri rare, nivelul foarte scăzut al colesterolului este asociat cu hipertiroidia.

Dereglările termice ale corpului

Incorecta funcționare a tiroidei poate influența și capacitatea organismului de a-și regla temperatura. Hipotiroidia cauzează adeseori senzații de frig în ambiente încălzite sau la mâini și la picioare, iar hipertiroidia are ca simptom transpirația abundentă și o tolerață scăzută la căldură.

Recomandări

Dacă ai deja un diagnostic, în completarea tratamentului medicamentos, încearcă și pachetul pentru tiroidă Faunus Plant!

Cu ajutorul ceaiurilor, tincturilor și unguentelor Tiroidianus, care printre ingrediente numără plante cu un puternic efect terapeutic (sânziene, gălbenele, rășină de brad, ulei esențial de busuioc, etc.), vei reuși să îmbunătățești funcționarea tiroidei și totodată să normalizezi sinteza hormonilor specifici.

Produse recomandate

Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene

Pachetul Tiroidă Sănătoasă, conceput pentru o cură de 36 de zile, vă va ajuta la funcționarea glandei tiroide și la normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind un real ajutor și în cazul hiper și hipotiroidiei.

89 Reviews
202,30 lei 162,00 lei
Ceai Tiroidianus 90g
Ceai Tiroidianus 90g
Ceai Tiroidianus 90g

Tiroidă sănătoasă. Amestec din 4 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind recomandat în hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, boala Basedow Graves (guşa exoftalmică).

91 Reviews
19,90 lei
Tinctura Tiroidianus 200ml
Tinctura Tiroidianus 200ml
Tinctura Tiroidianus 200ml

Tiroidă sănătoasă. Extract hidroalcoolic concentrat din 4 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind recomandată în hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, boala Basedow Graves (guşa exoftalmică).

93 Reviews
39,90 lei
Unguent Tiroidianus 50ml
Unguent Tiroidianus 50ml

Cu Sânziene și Gălbenele. Tiroidă sănătoasă. Cicatrizant, antiseptic.

92 Reviews
22,90 lei