🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Povestea noastră

Încă din anii 1970, de la poalele Munților Apuseni, am pornit pe drumul plantelor medicinale. Tot aici avem sediul actual și centrul de producție, cu o poziție privilegiată în istoria Apusenilor.

Valorile Familiei Faunus Plant

https://faunusplant.ro

Tradiție și originalitate

Încă de când am inițiat această călătorie în universul remediilor fitoterapeutice, am fost preocupați de sănătatea celor din jurul nostru.

https://faunusplant.ro

Sănătate în mod natural

Un alt obiectiv este să le alinăm suferința celor din jurul nostru, prelucrând într-un mod cât mai natural fiecare plantă provenită din flora autohtonă.

https://faunusplant.ro

Respect pentru natură

Punctul de plecare al acestei activități, ce reunește bazele științifice cu tradiția și înțelepciunea familiei Faunus Plant, este natura, în toată splendoarea ei.

https://faunusplant.ro

Calitate înainte de toate

Alegem doar ingrediente 100% naturale, pe care le prelucrăm cu atenție pentru a beneficia la maximum de proprietăți. Produsele au compoziție unică și sunt certificate internațional.

Istoria Companiei

1978
Faunus Plant
1985
Faunus Plant
1990
Faunus Plant
2023
Faunus Plant

Echipa noastră

Am fost ieri, suntem și azi tot noi, tot Faunus Plant, chiar dacă într-o nouă înfățișare. Chiar dacă nu cu bunicul la cârma afacerii, ci cu o nouă generație. Chiar dacă nu producând remedii într-o cameră, ci într-un spațiu mult mai mare și triplându-ne capacitatea de producție.

Avem parte de o evoluție sigură, constantă, motivată de satisfacția clienților noștri. Pentru a face față solicitărilor nu mai culegem personal plantele, ci apelăm la ajutorul localnicilor sau a furnizorilor regionali și internaționali pentru a ne asigura că oferim doar calitate. Ne-am asumat un angajament pe care îl ducem mai departe. Fiecare produs urmează o rețetă unică, proprie și este certificat atât național, cât și internațional. 

Și aceasta este povestea reală a activității noastre, începută ca o aventură și dedicată zi de zi celor care cred în noi și se bazează pe remediile proprii.

https://faunusplant.ro

Procesul de fabricație 

Remediile naturiste sunt modul prin care ne ajutăm organismul să facă față provocărilor fără a pune presiune asupra sa. Îi oferim șansa de a se reface cu ajutorul naturii, dar și a resurselor proprii. De aceea, toate produsele Faunus Plant sunt fabricate manual, plantă cu plantă, pentru a ne asigura de integritatea ingredientelor ce intră în compoziția remediilor noastre. Pentru a vă bucura de potențialul maxim al acestora, le uscăm și le prelucrăm manual, în condiții de igienă, respectând toate normele în vigoare. 

Plantele pe care le folosim sunt culese din flora spontană a Munților Apuseni, o zonă ferită de poluare și factori care pot influența negativ calitatea. Pentru extractele standardizate și alte ingrediente mai complexe care intră în compoziția produselor, apelăm la furnizori regionali sau internaționali certificați pentru a crea rețete unice cu eficiență dovedită. 

Rețete proprii, cu tradiție

Toate remediile naturiste Faunus Plant sunt realizate după rețete proprii, originale, moștenite de la bunicii noștri, și transmise din generație în generație. Aceste rețete sunt revizuite de experți în fitoterapie, și ne ghidează în procesul de producție prin prelucrare manuală a unei game largi de tincturi, ceaiuri, unguente, siropuri, balsamuri, uleiuri și multe altele. Pentru toate aceste remedii, folosim exclusiv plante medicinale și aromatice, culese manual, din Munții Apuseni.

Certificări

Întreg procesul de fabricație al produselor FAUNUS PLANT este conform cu legislația în vigoare și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.

Faunus Plant

IBA București

Produse avizate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București.

Această instituţie evaluează calităţile și parametrii fizico-chimici și microbiologici ai produselor alimentare, întocmește studii și efectuează teste cu privire la produsele alimentare.

Faunus Plant

ISO 22000:2018 TUV Austria

Pentru a asigura o calitate cât mai înaltă a produselor noastre, am implementat Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, fiind certificați ISO 22000:2018 de către TUV Austria.

Acest sistem de management ia în considerare respectarea parametrilor optimi pe întregul flux tehnologic, astfel asigurându-se îndeplinirea cerințelor cu privire la respectarea calității. Vezi certificare

Clienți fericiți

„Am scapat de o durere de genunchi folosind unguentul Reumaticus cam o luna, in fiecare seara, avand o afectiune confirmata prin RMN, fisura orizontala de menisc. In perioada respectiva nu m-am asezat in genunchi si nu am mai preacticat nici un sport. Acum, de fiecare data când fac un efort (mers pe role ultima oara) ma doare 2 zile. Eu zic ca unguentul ajuta foarte mult. Cred in fitoterapie.”

- Adrian, client Faunus Plant

„Pachetul pentru Sanatatea Articulatiilor vine ca o solutie complexa pentru una dintre cele mai frecvente probleme: subtierea cartilajelor articulare ce afecteaza majoritatea populatiei trecuta de 60 de ani. Hidrolozarea colagenului ii imbunatateste absorbtia de la nivel intestinal si creste concentratia sangvina a acestuia. Eu recomand colagenul in paliatie mai ales la pacientii cu escare, acesta imbunatatind gradul de reparare al ranilor, impreuna cu solutiile locale de tratament.”

- Dr. Mădălina Mina

„Consider că cei de la Faunus Plant nu puteau concepe un pachet mai bun și mai profesionist pentru sănătatea articulațiilor, și tocmai de aceea vă încurajez să le achizionati, folosiți și să le aveți nelipsit din cămara cu medicina a casei voastre.”

- Terapeut Remedii Naturiste Marius Macavei

„Daca ai mancat prea mult si ai o indigestie, te simti balonat sau ai o digestie mai lenta, constipatie, iti recomand Bitter de la Faunus Plant, un extract din 30 de plante medicinale (galbenele, gentiana, catina, musetel, papadie, salvie etc.), fara niciun fel de adaus, fara coloranti, conservanti sau orice alta substanta chimica. In plus, Bitter poate fi folosit cu succes in inapetenta (lipfa poftei de mancare), in raceala si febra.”

- Dr. Nicolae Ciprian

Întrebări frecvente

Când s-a înființat firma Faunus Plant?

Flaviu Matei a preluat afacerea de familie și înființează firma FAUNUS PLANT SRL în anul 2013.

Când a fost obținută certificarea internațională?

În anul 2016 s-a obținut certificare TUV Austria pentru Sistemul de Siguranță Alimentară ISO 22000.

Ce înseamnă certificare TUV Austria?

Certificarea TUV Austria atestă calitatea produselor Faunus Plant și garantează siguranța utilizării acestora. 

Această certificare este renumită pentru rigurozitatea testării produselor cu privire la ingredientele folosite, procesul de fabricare și de ambalare. Astfel, îți garantăm că remediile care ajung la tine sunt de calitate superioară, obținute în condiții maxime de siguranță și igienă.

Sunt naturale 100% produsele Faunus Plant?

Produsele noastre sunt obținute prin prelucrare manuală din plante din flora spontană. Ele sunt 100% naturale și alese cu cea mai mare grijă. Pentru a putea fi păstrate fără probleme la temperatura camerei (sau pentru extinderea termenului de valabilitate), unele produse (precum siropurile) conțin o cantitate minimă de conservanți.

Pot cumpăra produsele și din magazine fizice? Care sunt acestea?

Produsele Faunus Plant se găsesc și fizic în magazine partenere, din toată țara. Accesând acest link găsești lista cu toate locațiile.

Pot folosi mai multe produse în același timp?

Datorită faptului că produsele noastre sunt 100% naturale, ele pot fi utilizate concomitent fără efecte adverse. Mai multe detalii despre contraindicațiile fiecărui produs, găsești în descrierea sa. Produsele recomandate pentru o anumită afecțiune au efecte complementare, cu scopul de a crește eficiența și a oferi rezultatele dorite. Nici utilizarea simultană de produse recomandate pentru categorii diferite de afecțiuni nu produce efecte adverse, întrucât nu interacționează între ele.

Pentru cine sunt potrivite produsele Faunus Plant?

Produsele Faunus Plant sunt destinate unei game mari de afecțiuni și sunt potrivite pentru mai multe categorii de vârstă. În portofoliul nostru, găsești remedii pentru întreaga familie, de la copii și până la seniori. Pentru a le folosi în siguranță, citește cu atenție recomandările făcute pentru fiecare produs privind vârsta, modul de administrare, durata de tratament și contraindicațiile.

Cum plasez o comandă?

Pentru a plasa o comandă, accesează magazinul nostru online, pe site-ul www.faunusplant.ro. De asemenea, ne poți apela folosind numărul de telefon 0762310674 în intervalul orar 09-16, de luni până vineri.

Cum se face plata? (rambus/ card)

La Faunus Plant există două modalități de plată. Noi recomandăm plata online. 

Card online - comanda se achită în momentul finalizării comenzii, prin introducerea datelor cardului în formularul de procesare plată, securizat. Este cel mai sigur și rapid mod de plată.

Ramburs (numerar la livrare). Dacă optezi pentru această opțiune, comanda se plătește în momentul primirii coletului de la curier.La Faunus Plant există două modalități de plată. Noi recomandăm plata online. 

Card online - comanda se achită în momentul finalizării comenzii, prin introducerea datelor cardului în formularul de procesare plată, securizat. Este cel mai sigur și rapid mod de plată.

Ramburs (numerar la livrare). Dacă optezi pentru această opțiune, comanda se plătește în momentul primirii coletului de la curier.

În cât timp se livrează produsele?

Comenzile plasate de luni până joi până la ora 12:00 vor fi procesate și expediate prin curier în aceeași zi, termenul de livrare fiind de 24 de ore. Cele plasate după ora 12:00 vor avea termenul de livrare 48 de ore. Comenzile plasate de vineri până duminică vor fi procesate și expediate luni, termenul de livrare fiind de 24 de ore.

Care este taxa de livrare?

Costul transportului este 14.90 Lei pentru comenzi a căror valoare este sub 149 Lei. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 149 Lei, transportul este GRATUIT.

Coletele se livrează pe tot teritoriul României, prin firmele de curierat Fan Courier sau Cargus.

Ce fac în cazul în care coletul nu a fost livrat la timp?

În peste 90% dintre cazuri, coletele pleacă de la noi în cel mai scurt timp posibil, fiind livrate a doua zi lucrătoare. Pot apărea însă întârzieri datorate unor cauze excepționale, de exemplu condiții meteo extreme sau perioade în care agenții livratori sunt suprasolicitați (cum ar fi perioada Black Friday sau sărbători religioase). În aceste situații vei fi anunțat din timp cu privire la statusul comenzii.

Cum procedez dacă un produs a fost deteriorat în timpul livrării?

În eventualitatea unei deteriorări în timpul livrării, poți face retur la produsul/produsele deteriorate din contul de client Faunus Plant. Costurile de livrare sunt suportate de către client.

Cum pot plasa o comanda?Cum fac un retur?

Orice produs poate fi returnat în termen de 30 de zile de la data plasării comenzii.

Ce înseamnă „Garanția calității 30 zile”?

Dacă ai folosit produsele noastre și nu ești mulțumit de rezultatele obținute, prin această clauză, privind garanția calității de 30 de zile, ai posibilitatea de a returna produsele chiar dacă sunt desigilate. În acest caz îți vom restitui și banii. Pentru detalii suplimentare, vezi aici procedura de retur.

Mesaj De Final

Faunus Plant înseamnă mai mult decât o afacere de familie, ci este o dorința unui grup de oameni de a aduce alinare și stare de bine tuturor prin remedii naturale. Uniți de aceeași pasiune ca în prima zi, ne dorim să ne îmbogățim constant portofoliul de rețete pentru a oferi calitate, la prețuri avantajoase pentru întreaga familie. 

Te invităm alături de noi într-o poveste pe care o scriem pe fiecare zi cu experiență, răbdare și pasiune. Tu ești eroul principal și ne dorim să-ți fim aproape cu tot ceea ce ai nevoie. 

Sănătatea întâlnește Tradiția la Faunus Plant!