🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

A fost odată-n Apuseni...

Poienii de Jos... Undeva la poalele Munților Apuseni... De aici am pornit pe drumul minunatelor plante medicinale și tot aici avem sediul actual, un loc particular, cu o poziție privilegiată în istoria Apusenilor.

Valorile Familiei Faunus Plant

https://faunusplant.ro

Tradiție și originalitate

Încă de când am inițiat această călătorie în universul remediilor fitoterapeutice, am fost preocupați de sănătatea celor din jurul nostru.

https://faunusplant.ro

Sănătate în mod natural

Un alt obiectiv este să le alinăm suferința celor din jurul nostru, prelucrând într-un mod cât mai natural fiecare plantă provenită din flora autohtonă.

https://faunusplant.ro

Respect pentru natură

Punctul de plecare al acestei activități, ce reunește bazele științifice cu tradiția și înțelepciunea familiei Faunus Plant, este natura, în toată splendoarea ei.

Poienii De Jos

Prima atestare documentară a localității Poienii de Jos datează din urmă cu mai bine de 4 secole, din anul 1587, când figura cu numele Alsopӧen.

De pe atunci localnicii aveau preocupări comune cu-ale noastre de azi: plantele medicinale din flora spontană. Și culegeau ierburi tămăduitoare, pe care le transformau în ceaiuri și alifii. Cam tot la fel cum procedăm noi azi, doar că prin metode mult mai primitive.

1978
Faunus Plant
1985
Faunus Plant
1990
Faunus Plant
2001
Faunus Plant
2004
Faunus Plant
2013
Faunus Plant
2016
Faunus Plant
2019
Faunus Plant

Prezent

Nimic nu se pierde, totul se transformă

Am fost ieri, suntem și azi tot noi, tot Faunus Plant, chiar dacă-ntr-o nouă înfățișare. Chiar dacă nu cu bunicul la cârma afacerii, ci cu o nouă generație. Chiar dacă nu producând remedii într-o cameră, ci într-un spațiu mult mai mare și triplându-ne capacitatea de producție.

https://faunusplant.ro

Ne declarăm satisfăcuți de cât am evoluat în aceste decenii. Nu mai culegem personal plantă cu plantă, ci solicităm ajutorul localnicilor, cu care și lucrăm. Iar la nevoie, recurgem la furnizori regionali și internaționali, care ne procură specii din flora spontană care nu se găsesc în vestul țării.

Fiecare produs cu însemnele Faunus Plant este notificat și beneficiază de certificarea TUV Austria. Este cea mai de preț dovadă a calității muncii și produselor noastre, recunoscute și pe plan internațional.

În momentul de față, suntem 7 oameni extrem de motivați să contribuim la faima și la imaginea brandului. Iar 5 sunt membri ai familiei Matei, inițiatoarea frumoasei povești Faunus Plant, afacerea pe care-o vom ajuta să crească an de an.

Am ajuns până aici uniți de aceleași valori, de aceeași trainică pasiune pentru natură, cu același interes pentru plante medicinale și dorință să le dăruim oamenilor picături de sănătate.

Aceasta este povestea reală a activității noastre, începută ca o aventură și dedicată zi de zi celor care cred în noi și se bazează pe remediile proprii.

Preparare și certificări

Toate preparatele pe care vi le propunem reprezintă rezultatul propriilor experiențe derulate cu migală de-a lungul anilor. Cu pricepere și pasiune, am creat o bază de produse obținute din plante medicinale și ierburi aromatice.

Faunus Plant

Întreg procesul de fabricație al produselor FAUNUS PLANT este conform cu legislația în vigoare și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.

Faunus Plant

IBA București

Produse avizate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București.

Această instituţie evaluează calităţile și parametrii fizico-chimici și microbiologici ai produselor alimentare, întocmește studii și efectuează teste cu privire la produsele alimentare.

Faunus Plant

ISO 22000:2018 TUV Austria

Pentru a asigura o calitate cât mai înaltă a produselor noastre, am implementat Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, fiind certificați ISO 22000:2018 de către TUV Austria.

Acest sistem de management ia în considerare respectarea parametrilor optimi pe întregul flux tehnologic, astfel asigurându-se îndeplinirea cerințelor cu privire la respectarea calității. Vezi certificare