🚚 Transport Gratuit + 🎁 Sirop Macese 200ml Cadou la comenzi de peste 149 Lei.

Coșul dvs. este gol

Articole pentru sanatatea ta

Cauze, simptome și remedii pentru distonia neurovegetativă Află ce înseamnă distonia neurovegetativă și cum îți influențează activitatea de zi cu zi. Remediile naturale de la Faunus Plant îți sunt alături. Citeste mai mult
Are hipotiroidismul legătură cu atacurile de panică? Provoacă hipotiroidismul atacuri de panică? Află despre afecțiunile tiroidiene și cum să le ții sub control cu ajutorul remediilor naturiste. Citeste mai mult
Descoperă ceaiuri pentru tensiune mare de la Faunus Plant.

Cauți ceaiuri pentru hipertensiune? Rețetele tradiționale de ceaiuri naturiste pentru tensiune mare de la Faunus Plant sunt aici pentru tine.

Citeste mai mult
Leacuri populare pentru tratarea aftelor bucale

Te confrunți cu stomatită aftoasă sau afte bucale? Descoperă leacurile bătrânești de la Faunus Plant și tratează aftele cu tincturi și ceaiuri

Citeste mai mult
Tratamente naturiste pentru sinuzită de la Faunus Plant

Alege cu încredere tratamente naturiste pentru simptomele sinuzitei și desfundarea sinusurilor de la Faunus Plant și fă-te bine repede.

Citeste mai mult
Plante aromatice și medicinale care alungă depresia

Plante care alungă depresia. Află ce tratament naturist este eficient împotriva depresiei. Remedii naturiste pentru depresie de la Faunus Plant.

Citeste mai mult
Plante cu efect anxiolitic pentru astenia de primăvară

Descoperă remedii naturiste din plante cu efect anxiolitic pentru astenia de primăvară de la Faunus Plant. Ceaiuri și tincturi naturale pentru tine.

Citeste mai mult
Tratează anxietatea fără medicamente cu produse Faunus Plant

Tratează anxietatea fără medicamente cu remedii naturiste de la Faunus Plant. Ceaiuri pentru anxietate și tincturi. Scapă singur de anxietate.

Citeste mai mult
Leacuri și remedii bătrânești pentru plămâni

Știai că bronșita se mai numește și răceală la plămâni? Descoperă leacuri bătrânești pentru răceala la plămâni de la Faunus Plant și respiră sănătate!

Citeste mai mult
Leacuri bătrânești pentru prostată de la Faunus Plant

Leacuri bătrânești pentru prostată. Tratamente naturiste pentru menținerea sănătății prostatei. Ceaiuri, tincturi și pachete cu produse naturiste.

Citeste mai mult
Oferă cadouri speciale de 1 și 8 martie de la Faunus Plant

Cadourile de 1 și 8 martie pentru luna femeii din viața ta sunt pe Faunus Plant. Oferă cadou pachete promoționale cu produse naturiste.

Citeste mai mult
Ce sunt hemoroizii și cum îi tratezi cu remedii naturiste

Dacă și tu te-ai întrebat măcar o dată ce sunt hemoroizii, atunci te afli în locul potrivit. Află totul despre afecțiune și scapă de ei naturist.

Citeste mai mult
Oferă produse naturiste cadou de Sf. Valentin și Dragobete

Anul acesta fă un cadou de Sfântul Valentin și Dragobete pentru sănătatea persoanei iubite. Iată lista Faunus Plant cu idei pentru daruri naturale.

Citeste mai mult
Leacuri din bătrâni pentru tuse care funcționează

Simți că se instalează o răceală sau gripa în organismul tău? Tratează simptomele cu leacuri din bătrâni pentru tuse și pune-te din nou pe picioare.

Citeste mai mult
Descoperă rețete tradiționale de ceaiuri din plante aromate

Aroma plantelor și beneficiile lor pentru organism ne inspiră în fiecare zi. Vezi și tu cum am perfecționat rețetele de ceaiuri din plante medicinale.

Citeste mai mult