🎉 FLASH SALE! Profită de EXTRA 10% Reducere la gama CAPILARUS! Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Bune pentru Tine 

Descoperă GRATUIT sfaturi și recomandări pentru afecțiunile tale

Învață despre sănătate chiar la tine acasă.
Doar aici găsești materiale educative cu informații utile pentru sănătatea ta. Cărțile electronice și materialele Faunus Plant te ajută să descoperi cauzele problemelor cu care te confrunți, simptomatologia specifică, dar și metodele naturiste de tratament. 

„Reumatismul pe înțelesul tuturor”

Dacă și ție schimbarea vremii îți provoacă disconfort, iar durerile te însoțesc la tot pasul, află că se poate și altfel. Află toate detaliile din cartea noastră electronică, dar și alternativele naturale de tratament.

„Totul despre varice”

Este firesc să-ți dorești picioare sănătoase, lipsite de durere și cu aspect plăcut. De aceea îți prezentăm o carte electronică detaliată despre cauzele varicelor, modul de manifestare și opțiunile naturale de vindecare.

VREAU CARTEA

„Colagenul și beneficiile sale.”

Colagenul este o proteină esențială pentru sănătatea pielii, unghiilor, părului și a sistemului osteo-articular. Află, din cartea noastră digitală, detalii despre rolul acestuia, evoluția necesității odată cu vârsta, dar și surse naturale de colagen pe care le ai la îndemână.

„Secretele Sănătății Naturale”

Un stil de viață sănătos este mai ușor de obținut decât ai crede. Și natura este mereu acolo pentru a-ți oferi remedii rapide pentru situațiile de zi cu zi. Fie că te lupți cu febra sau vrei o cură de detoxifiere pentru organism sau poate nu știi ce să mai încerci pentru un scalp sănătos, descoperă în paginile ghidului nostru soluții la îndemână.

VREAU CARTEA

„Slăbește sănătos”

Procesul de slăbire poate fi plăcut și motivant când ai o abordare pozitivă, echilibrată și sănătoasă. Descoperă, în cartea noastră electronică despre slăbire, cum poți integra obiceiuri sănătoase în viața ta de zi cu zi pentru a atinge greutatea ideală. Vei afla inclusiv tehnici de a pierde kilogramele în plus fără diete restrictive.

1704197215.png__PID:c9052956-20dd-44cc-ba16-b2ae9573b60b