🎁 Până la 50% DISCOUNT la TOATE produsele! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Leacuri băbești pentru tratarea disfuncțiilor erectile.

21:08:45 PM EEST

Leacuri băbești pentru tratarea disfuncțiilor erectile.

Una dintre temerile oricărui bărbat este reprezentată de disfuncția erectilă. Și, din păcate, aceasta afectează atât adolescenții, cât și adulții. Practic, poți avea disfuncții sexuale la orice vârstă, chiar dacă libidoul funcționează corespunzător.

Bineînțeles, există cazuri în care este nevoie de medicamente, adică substanțe active care să rezolve aceste probleme sau cazuri în care tratarea disfuncțiilor erectile se poate face cu ajutorul leacurilor băbești. 

Indiferent de modul în care alegi să tratezi disfuncția erectilă, este important să ajungi la un medic specialist care să-ți pună un diagnostic corect. Trebuie să știi că, în cazuri mai grave, nu poți lua medicamente fără prescripție.

Vestea bună este că tratamentele naturiste pentru disfuncție sexuală masculină se pot lua fără rețetă. Iar noi, Faunus Plant, ți-am pregătit leacuri băbești care să te ajute să scapi de tulburările erectile. Produse doar din culturi autohtone, remediile noastre sunt 100%  naturale, fără conservanți sau coloranți artificiali, obținute prin prelucrare manuală.

Vrei să afli care sunt plantele bune pentru potență? Îți vom spune imediat, dar înainte de toate, o scurtă recapitulare în ceea ce privește ce este disfuncția erectilă.

Ce este disfuncția erectilă?

Atunci când discutăm despre această afecțiune, avem în vedere incapacitatea de a menține o erecție, desfășurarea actului sexual fiind afectată. Disfuncția erectilă mai este cunoscută și sub denumirea de impotență.

Însă trebuie să ai în vedere faptul că mecanismul erecției nu ține doar de aspecte precum vârstă sau libido, ține și de starea de sănătate a bărbatului, precum și de cât de bine funcționează sistemul nervos. 

Hai să vedem care sunt cele mai bune plante și remedii naturiste pentru impotență.


Remedii naturiste pentru disfuncția erectilă

Dacă ai încredere în puterea tămăduitoare a plantelor medicinale, vei fi răsplătit. Ți-am pregătit remedii naturiste pentru disfuncție erectilă certificate internațional de TUV Austria ca  să ai parte numai de cele mai bune rezultate.

Însă, pe lângă aceste remedii naturiste, îți mai spunem și câteva secrete pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale, și anume leacuri băbești pentru tratarea disfuncției erectile.

Leacuri băbești pentru tratarea disfuncțiilor erectile

Testate de generații întregi, leacurile băbești pentru tratarea disfuncțiilor erectile reprezintă ajutorul de nădejde al bărbaților. Fie că vorbim de alegerea celor mai bune tincturi din plante sau de alte produse obținute pe cale naturală, rezultatele vorbesc de la sine.

Află și leacuri bătrânești pentru prostată.

Tincturi pentru tratarea impotenței

Dacă ai probleme cu potența din când în când, poți alege tratamente naturiste pentru disfuncție sexuală masculină sub formă de tincturi. Dar care sunt acelea?

Leacuri băbești sub formă de tincturi pentru tratarea disfuncțiilor erectile

Una dintre cele mai bune plante în tratarea problemelor cu potența, cât și îmbunătățirea performanțelor sexuale este brânca ursului. 

Tinctura Brânca Ursului de la Faunus Plant mai contribuie la:

  • îmbunătățirea tonusului organismului,
  • reducerea stărilor de stres și oboseală,
  • normalizarea activității glandelor sexuale masculine.

Modul de administrare este simplu: pentru uz intern, 5 ml de tinctură diluată în 50 ml apă, de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale.

Pachet potență masculină și virilitate pentru tratarea impotenței

Conceput pentru o cură de 48 de zile, pachetul pentru potență masculină conține 4 sticle de tinctură de Brânca Ursului. Cu efect:

  • revigorant,
  • stimulator,
  • afrodisiac,
  • tonic,

cura cu această tinctură îți va îmbunătăți performanțele sexuale.

Tinctura de lavandă pentru calmarea sistemului nervos

Așa cum ți-am menționat mai sus, o erecție sănătoasă depinde și de sănătatea sistemului nervos. Îți recomandăm tinctura de lavandă cu efect calmant, care îți protejează organismul împotriva stresului, reducând tensiunile psihice.

Leacurile bătrânești pentru tratarea disfuncțiilor sexuale de la Faunus Plant sunt la îndemâna ta. Alege sănătatea în mod natural!

Produse recomandate

Magazin naturist, Tinctura Branca Ursului 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Branca Ursului 500ml

Revigorant, stimulator, afrodisiac, tonic general.

10 Reviews
72,00 lei 58,00 lei
Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
Pachet Potenta Masculina si Vitalitate

Revigorant, stimulator, afrodisiac, tonic general.

1 Recenzii
152,00 lei 106,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Lavanda 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Lavanda 200ml

Sedativ nervos, diuretic, coleretic-colagog, antiseptic, antispastic, analgezic, calmant, cicatrizant.

5 Recenzii
38,00 lei 30,00 lei