🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Semnificația disfuncției erectile și remediile naturiste cu eficiență crescută

14:59:15 PM EEST

Semnificația disfuncției erectile și remediile naturiste cu eficiență crescută

Orice bărbat se poate confrunta, la un moment dat, cu tulburări erectile. 

Mitul conform căruia vârsta reprezintă cauza numărul unu în apariția problemelor de potență este parțial adevărat. Căci disfuncția erectilă poate apărea în cazul bărbaților de toate vârstele.

O astfel de tulburare poate fi provocată de diferiți factori și trebuie luată în serios doar atunci când îți influențează stilul de viață normal. Sedentarismul, stresul cotidian sau un stil de viață nepotrivit reprezintă principalele cauze din spatele problemelor cu potența. 

Reține că disfuncțiile nu trebuie percepute ca o normalitate ce survine din cauza înaintării în vârstă, ci ca o afecțiune reală. Hai să vedem care sunt cauzele și cum poți trata disfuncția erectilă cu plante medicinale.

Probleme cu potența masculină: primele simptome 

Mecanismele de excitație masculină implică diverși stimuli, de la hormoni și emoții până la vase de sânge și mușchi. Fiecare dintre aceștia pot avea legătură cu disfuncția erectilă. Uite primele semne pe care le experimentează bărbații:

 • neputința obținerii unei erecții;
 • probleme cu menținerea erecției;
 • scăderea libidoului (apetitului sexual);
 • ejacularea precoce.

  În majoritatea cazurilor, problemele pot fi remediate prin schimbarea stilului de viață și cu ajutorul plantelor medicinale cu efect afrodisiac.

  Cauze fiziologice ale disfuncției erectile la bărbați

  Așa cum spuneam, persoanele cu disfuncție erectilă pot dezvolta această afecțiune și în urma unor boli asociate. De altfel, combinată cu anxietatea, această stare se amplifică și provoacă probleme cu erecția. 

  Printre bolile asociate cu disfuncțiile se numără:

  • bolile cardiovasculare;
  • diabetul de tip 2;
  • hipertensinea arterială;
  • nivel crescut al colesterolului;
  • obezitate;
  • anumite medicamente administrate;
  • consumul în exces de alcool și tutun.Chiar dacă istoricul tău medical include una mai multe dintre afecțiunile de mai sus, nu este cazul să te îngrijorezi. De multe ori, problemele cu erecția pot fi provocate de anxietate și frica de eșec.

  Cum îți dai seama că ai disfuncție erectilă psihogenă

  Un factor principal care cauzează sau agravează disfuncția erectilă este psihicul. Pe de altă parte, anxietatea, depresia sau stresul influențează negativ chiar și cele mai mici lucruri din viața noastră. Cu siguranță, și asupra vieții intime pot avea efecte nocive.

  Puterea creierului este incredibilă. Cum îți dai seama de acest lucru? 

  Știai că excitația masculină are loc, prima dată, la nivelul acestuia? Prin urmare, tulburările depresive contribuie la scăderea libidoului. Bineînțeles că această scădere nu este echivalentă cu disfuncția erectilă, dar poate suprima dorința de activitate sexuală, fapt ce îngreunează menținerea erecției. 

  Dacă nu te simți sigur pe tine, ai stări anxioase sau simți că nivelul de comunicare cu partenera nu este chiar grozav, este momentul unei schimbări.

  Consultă un medic de specialitate și discută despre problemele legate de erecție. Învață să previi din timp posibilele complicații, aflând mai multe și despre tratamente naturiste care reduc stresul și anxietatea

  Tratamente naturiste pentru disfuncția erectilă

  Cum altfel poți preveni sau ameliora această afecțiune? Cu ajutorul tratamentelor naturiste. 

  Aceste remedii cu plante medicinale afrodisiace sunt tot mai căutate datorită faptului că nu provoacă efecte adverse. Îmbinate cu o alimentație corespunzătoare, sport și renunțarea la obiceiurile nesănătoase, tratamentele naturiste au efecte dovedite asupra problemelor legate de disfuncția erectilă. 

  Printre plantele medicinale cu efect puternic afrodisiac se numără ginsengul, ginko biloba sau maca. Găsești, însă, plante bune pentru potența masculină și pe plaiurile românești. Spre exemplu, busuiocul și brânca ursului contribuie la creșterea libidoului, având și rol de tonic sexual. 

  Alegerea celor mai bune tincturi din plante cu efect afrodisiac te ajută la:

  • normalizarea secreției glandelor sexuale;
  • creșterea libidoului;
  • reducerea stărilor de stres, oboseală și anxietate;
  • întărirea și revitalizarea organismului.

   Tinctură Brânca Ursului

   Confruntarea cu disfuncția erectilă poate fi neplăcută, dar nu imposibil de tratat. 

   Încearcă pachetul Potență Masculină și Vitalitate. În pachet vei regăsi patru sticluțe de Tinctură Brânca Ursului de 200 ml, dar dacă îți dorești, poți achiziționa produsul bun pentru potență și la 500 ml.

   Specialiștii din echipa Faunus Plant culeg cu grijă plantele medicinale, din culturi autohtone, urmând ca apoi să fie prelucrate manual. Facem acest lucru din generație în generație și punem accent pe sănătate și stare ta de bine. 

   Descoperă și tu beneficiile plantelor medicinale pentru o viață sexuală activă indiferent de vârstă.

   Produse recomandate

   Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
   Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
   152,00 lei 114,00 lei
   Magazin naturist, Tinctura Branca Ursului 200ml, faunusplant.ro
   Tinctura Branca Ursului 200ml

   Tinctura simpla · Lichid · 200ml

   5 Recenzii
   38,00 lei
   Magazin naturist, Tinctura Branca Ursului 500ml, faunusplant.ro
   Tinctura Branca Ursului 500ml

   Tinctura simpla · Lichid · 500ml

   10 Reviews
   72,00 lei