🎁 Profită de până la 40% DISCOUNT la toate produsele noastre! Stocuri limitate!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ce nu stiai despre cura de slabire?

14:53:35 PM EEST

Ce nu stiai despre cura de slabire?

Faci parte din categoria persoanelor pentru care greutatea reprezintă o problemă și consideri că nicio cură de slăbire nu funcționează îndeajuns?

Nu ești singur! De exemplu, în Statele Unite, circa o treime din populație se luptă cu kilogramele și caută să se supună unor metode de slăbit, adeseori absurde. Iar numărul acestora se pare că tinde să urce.

Cum s-au schimbat trend-urile?

Frecvent, cine nu adoptă un regim alimentar potrivit stilului de viață, nu numai că nu reușește să slăbească, ci chiar se îngrașă. Iar noile modele de frumusețe femină și masculină au ca tipar o siluetă tot mai sveltă, fără foarte mult țesut adipos, ce se îndepărtează vizibil de aspectul omului preistoric.

Ciudat cum ne-am schimbat de-a lungul evoluției, nu-i așa? Antenații noștri nu puteau decât să fie fericiți dacă se îngrășau. Aceasta era unica soluție să se protejeze de moartea prin inaniție în cazul în care nu ar mai fi fost capabili să-și asigure necesarul de hrană.

În prezent, cu magazinele ticsite de produse alimentare mai mult sau mai puțin sănătoase, nu mai avem nevoie să ne asigurăm rezerve de grăsime corporală. Iar dacă în vremurile de mult trecute, obiectivele de genul ”vreau să slăbesc” erau practic inexistente, în secolul XXI, acestea se transformă, încetul cu încetul, în planuri pe termen lung.

Care sunt recomandările noastre pentru slăbit?

Trebuie să recunoaștem că ne dorim să pierdem din greutate, chiar și când nu se pune problema să fim supraponderali. Urmăm fel și fel de metode de slăbit, fără să ne motiveze doar aspectul estetic, ci și pentru a ne îmbunătăți și conserva sănătatea.

Din păcate, nu orice cură de slăbire funcționează… Și o pot confirma atât persoanele care din diverse motive speră să mai slăbească, deși nu sunt supraponderali, cât și cei care au cu adevărat probleme de greutate.

Dar după o privire mai atentă pe paginile magazinului Faunus Plant, nu se poate să nu îți sară în ochi pachetul de slăbire.

Alcătuit din ceaiurile și tincturile Siluetus, printre ”protagoniste”, numără frunzele de păpădie și de mesteacăn, florile de soc și coada-șoricelului. Toate aceste plante se remarcă pentru proprietățile deosebit de utile atunci când la originea necazurilor se află adipozitățile, pofta de mâncare, retenția de apă sau metabolismul leneș.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

142 Reviews
210,00 lei 147,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

142 Reviews
46,00 lei 37,00 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

144 Reviews
24,00 lei 19,00 lei