🎉 FLASH SALE! Cumpără oricare 2 produse din Gama Colagenus și primești încă un Colagenus Lichid Cadou. Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Mușețelul – 4 Beneficii pentru sănătate, dovedite științific

14:55:44 PM EEST

Mușețelul – 4 Beneficii pentru sănătate, dovedite științific

De multe ori până acum ți-am vorbit despre plante medicinale despre care știai prea puțin sau îți erau complet necunoscute. De astă dată, ”vedetă” este mușețelul și ale sale câteva dintre beneficiile confirmate de știință.

Toată lumea cunoaște planta. Și-i folosește florile în ceaiuri și infuzii, mai ales pentru relaxare și combaterea insomniei. Însă mușețelul are o mulțime de alte proprietăți pe lângă.

Iată 4 însușiri care au captat atenția oamenilor de știință și merită aduse în prim-plan:

Prelungește viața

Unul dintre efectele nebănuite ale mușețelului se referă la reducerea riscurilor de deces prematur din cauza unei maladii. La această concluzie au ajuns cercetători de la Universitatea din Texas.

Explicația stă în proprietățile antiinflamatoare și antioxidante ale plantei, ceea ce-o transformă într-un excelent remediu împotriva infecțiilor de tot felul.

Relaxare musculară

O echipa de cercetători englezi a adus noi probe cu privire la popularul ceai de mușețel. Este meritul unor compuși cu efect relaxant asupra nervilor și musculaturii.

Consumul de ceai este asociat creșterii valorilor de glicină în urină, un aminoacid capabil să calmeze crampele și spamele musculare. Substanța este cunoscută și ca sedativ, ceea ce poate explica de ce mușețelul acționează ca un relaxant nervos.

Reducerea crampelor la stomac

Principiile active în posesia cărora se află planta vin și în sprijinul aparatului digestiv pe care-l protejează. Și împiedică agravarea unor tulburări.

Cu proprietăți musculo-relaxante, ceaiul îmbunătățește digestia, calmează arsurile gastrice și contribuie la ameliorarea durerilor de stomac. Totodată poate fi de un real ajutor persoanelor care suferă de sindromul de intestin iritabil.

Controlarea diabetului de tip 2

Una dintre virtuțile poate cel mai puțin știute interesează lupta împotriva diabetului de tip 2. Mai exact, cu 3 căni de ceai pe zi, persoanele bolnave pot reduce valorile de glucoză din sânge.

Acest lucru a fost demonstrat de către o echipă de cercetătorilor iranieni de la Universitatea din Tabriz, rezultatele fiind publicate în revista Nutrition. Conform concluziilor finale, planta poate fi de folos și în reducerea factorilor de risc asociați cu îmbolnăvirea de diabet.

Recomandări

Pentru început, dacă ai o problemă care nu-ți dă pace și nu-i găsești rezolvare sau vrei să recurgi doar la puterea plantelor, îți sugerăm să încerci remediile Faunus Plant cu mușețel!

În funcție de afecțiune, de mare ajutor îți pot fi pachetele pentru Varice sau pentru Hemoroizi! Acum le poti achizitiona cu un discount de 10 %!

Produse recomandate

Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect tonic digestiv, tonifiant general si vitaminizant, faunusplant.ro
Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect tonic digestiv, tonifiant general si vitaminizant, faunusplant.ro
Bitter 30 plante, 200ml. Efect tonic digestiv, tonifiant general si vitaminizant

Tinctura compusa · Lichid · 200ml Sporește nivelul de energie și rezistența fizică ,Contribuie la întărirea și protejarea vaselor de sânge ,Susține sistemul imunitar şi funcționarea optimǎ a organismului

48 Reviews
54,00 lei 35,00 lei