🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Tratamente naturiste pentru herpangină

Apr 25, 2023 postat de Roxana
Tratamente naturiste pentru herpangină

Herpangina este o infecție contagioasă provocată de un virus. Se caracterizează prin bășici mici care apar în cerul gurii și la baza gâtului. Poate provoca febră bruscă, durere în gât, cefalee și durere de ceafă.

Cu o apariție mai frecventă în rândul copiilor cu vârstă mai mică de 10 ani, această boală a colectivității reprezintă una dintre afecțiunile virale ale copilăriei care le dau bătăi de cap adulților.

Tratamentul herpanginei este simptomatic și vindecarea are loc, în general, în aproximativ 7 -10 zile. Există însă și cazuri în care afecțiunea poate determina apariția complicațiilor cum ar fi: encefalită, meningită aseptică, paralizie acută, edem pulmonar sau miocardită.

De aceea, este important să recunoști manifestările încă din prima fază, formele de tratament și posibilele riscuri legate de herpangină.

Din fericire, există tratamente inspirate din natură pentru această afecțiune. Produsele naturiste Faunus Plant, realizate din plante prelucrate manual, te pot ajuta să aduci lucrurile la normal.

Imunitate scăzută?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

>> Începe Acum

În continuare, îți vom împărtăși beneficiile produselor noastre pentru ameliorarea herpanginei.

Rămâi alături de noi!

Herpangina: simptome și posibile cauze

Herpangina se caracterizează prin apariția febrei înalte (39-40 grade Celsius), cefalee, tulburări de apetit, disfagie (dureri în gât), uneori vărsături.

Afecțiunea se traduce prin leziuni veziculare și ulcerative ale mucoasei bucofaringiene.

Boala apare de regulă la elevii care merg la grădiniță sau în tabere școlare, dar se poate manifesta la orice categorie de vârstă. Grupul de virusuri care provoacă herpangina este contagios. Simptomele însă se pot trata prin remedii naturiste.

Pe lista simptomelor de herpangină, cel mai frecvent menționate de către persoanele care au suferit afecțiunea se numără:

  • apariția bruscă a febrei;
  • durere puternică în gât, asociată cu apariția unor vezicule mici, descrise ca bube în cerul gurii;
  • dureri de cap și dureri musculare;
  • dificultate la înghițire;
  • absența poftei de mâncare;
  • salivație, vărsături - mai frecvente la copiii mici.

Topul tratamentelor naturiste pentru ameliorarea herpanginei

Scopul oricărui tratament naturist este de a gestiona problema fără utilizarea medicamentelor, iar noi, cei din echipa Faunus Plant, prelucrăm natural fiecare plantă provenită din flora autohtonă, pentru sănătatea ta și a copilului tău.

Produse Recomandate

În cazul herpanginei, avem câteva soluții cu efecte dovedite în timp pe care ți le recomandăm.

Unguentul din gălbenele Faunus Plant

Crema are efect benefic asupra pielii și poate fi folosit atât zilnic, pentru îngrijirea pielii, cât și pentru afecțiuni sau răni accidentale.

Așa cum te-am obișnuit, folosim numai ingrediente naturale din culturi autohtone, de înaltă calitate.

Unguentul din gălbenele Faunus Plant conține:

  • gălbenele (Calendula officinalis);
  • ulei de floarea-soarelui;
  • ceară de albine;
  • rășină de brad;
  • vitamina E;
  • ulei esențial de lavandă.

Datorită calităților sale terapeutice de cicatrizare și regenerare a pielii, crema este recomandată pentru arsuri, crăpături ale pielii, acnee, hemoroizi externi, eczeme sau furuncule.

Pachetul dureri reumatice Faunus Plant

Dacă suferi de dureri cervicale, îți recomandăm să încerci produsele din Pachetul Dureri Reumatice.

Pachetul conține produse 100% naturale, având în compoziție plante medicinale prelucrate manual, din culturi românești:.

Loțiunea și unguentul au la bază următoarele plante medicinale și extracte naturale:

  • untul pământului;
  • tătăneasă;
  • ceară de albine;
  • ulei de floarea-soarelui;
  • rășină de brad;
  • mentă;
  • vitamina E.

Beneficiile pentru sănătate ale celor două produse sunt date de proprietățile plantelor medicinale și de combinarea lor. Prin utilizarea în asociere a Loțiunii Reumaticus cu Unguentul Reumaticus efectele pozitive sunt amplificate, iar durerile se ameliorează treptat.

Cu efecte antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice, acest pachet este ideal pentru ameliorarea durerii mușchilor.

Ceai pentru tratarea afecțiunilor cauzate de herpangină

Ceaiul Respiratorus este un amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator, acesta fiind recomandat în tuse convulsive, răceli, bronşite, laringite.

Un tratament eficient cu ceaiul Faunus Plant presupune un consum regulat de aproximativ 3 ori pe zi, prin infuzie, timp de 12 zile.

Ceaiul pentru curățarea sistemului respirator, cu amestecuri compuse din cimbrișor, pătlagină, mentă, pin, gălbenele și scai-vânăt are proprietăți expectorante, antiinflamatoare și antiseptice.

De asemenea, tratamentul pentru eliberarea căilor respiratorii nu va mai fi o problemă dacă te folosești și de ajutorul tincturilor de salvie, echinaceea, propolis, ienupăr și soc.

Pachetul Vitaminizant – Imunitate copii de la Faunus Plant

Și pentru că prevenția este cea mai bună metodă de a avea grijă de tine, întărește imunitatea cu pachetul Vitaminizant – Imunitate copii de la Faunus Plant. Astfel, eviți apariția leziunilor neplăcute din cavitatea bucală și previi recidiva lor.

Pachetul conține 4 bucăți de sirop Vitaminizantus 200 ml - siropul favorizează refacerea mecanismelor naturale de protecție ale organismului, cu efecte vizibile în îmbunătățirea rezistenței la germeni și boli, în creșterea capacității de apărare și de recuperare în perioadele de convalescență, în protecția celulară de stresul oxidativ.

Pachetul este conceput pentru o cură de 48 zile.

Pentru maximizarea efectelor, recomandăm cure de 30-90 de zile în perioadele cu risc crescut de îmbolnăvire sau înaintea lor, dar și de câte ori este nevoie.

Tinctura de soc Faunus Plant

Recunoscut pentru proprietățile laxative, socul apare deseori integrat în remediile naturale pentru constipație, o altă afecțiune ce derivă de la herpangină.

Tinctura de Soc este un extract hidroalcoolic concentrat cu acțiuni sudorifice, diuretice și laxative care contribuie la detoxifierea organismului, precum și la funcționarea normală a aparatului respirator. Aceasta este recomandată în gripe, bronşite, tuse și constipație.

În plus, o cură cu tinctură de soc te va ajuta și în procesul de detoxifiere. Pentru eficiență, adaugă și siropul de soc, care are efect depurativ, adică ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

În magazinul Faunus Plant cu produse naturiste, prelucrate manual, poți găsi remedii atât pentru ameliorarea herpanginei cât și pentru afecțiunile derivate. Produsele noastre nu conțin conservanți sau coloranți artificiali și sunt potrivite pentru toată familia, de la mic la mare.

Descoperă toată gama de remedii naturiste și bucură-te de proprietățile plantelor medicinale și aromatice, un adevărat dar al naturii.

Articole Recomandate

Trimite mai departe