🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

De ce sa consumi pepene galben daca vrei sa slabesti?

14:54:44 PM EEST

De ce sa consumi pepene galben daca vrei sa slabesti?

Deși ne aflăm în plină vară, nu te alarma dacă nu ai reușit să scapi de excesul de grăsime. Încă nu este prea târziu. Nu are sens să cauți diete cu denumiri ciudate care promit slăbiri miraculoase într-un timp foarte scurt. Nu ai nevoie de ele.

O perioadă, poate că te vor ajuta să slăbești. Dar odată ce le vei întrerupe, vei recupera toate kilogramele pierdute și multe altele pe lângă. În plus, vei reuși ”performanța” să-ți dereglezi funcțiile organismului.

Însă poți ”profita” de unul dintre fructele-vedetă ale acestui sezon, pepenele galben. Printre altele, te va ajuta să scapi de suplimente, un motiv destul de întemeiat să-l consumi.

Ce compuși ”prețioși” conține pepenele galben?

Într-o pondere majoritară, are în alcătuire apă (în jur de 90 %, depinde de varietate). Și, în cantități aproximative, la 100 grame de miez, mai include:

 - 7-8 g carbohidrați;
 - 0,8 g proteine;
 - 0,2 g lipide;
 - 0,9 g fibre.

De aici se explică aportul caloric extrem de scăzut (circa 35 de calorii / 100 g). Restul înseamnă:

 - Săruri minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, fier, etc.);
 - Vitamine (A, C, grupul de B-uri, E);
 - Aminoacizi (arginină, izoleucină, triptofan, etc.).

Cum te ajută pepenele galben să slăbești?

”Secretul” stă în compoziția chimică. Pe de o parte, ”bogăția” de apă și de nutrienți, pe de alta aportul caloric deosebit de redus îl transformă într-un aliment cu excelente proprietăți:

 - Sațiante;
 - Diuretice;
 - Depurative.

Date fiind valorile nutriționale, te satură și-ți reduce apetitul. Vei uita de foame. După o porție de pepene (una medie are în jur de 250 grame), îți vei da seama că mănânci mai puțină mâncare, tu care înainte nu te puteai abține de la ”bunătăți”.

Totodată, fibrele solubile, pe lângă că sporesc senzația de sațietate, exercită o ușoară acțiune laxativă. Practic, stimulează mișcările intestinale. Astfel, pe durata verii, pepenele te ajută să previi și chiar să combați constipația.

În același timp, cu cele 90 de procente de apă, se înțelege de la sine cât de bine te hidratează. Odată asimilată în organism, apa crește volumul sanguin și favorizează diureza (procesul de formare a urinei în rinichi). Din acest mecanism va beneficia tot corpul.

Un alt motiv să consumi cât mai mult pepene se referă la contrastarea retenției hidrice. Printre altele, retenția de apă este vinovată de formarea celulitei, un inestetism corelat cu adipozitățile.

De asemenea, folosindu-l ca gustare sau pentru a înlocui o masă principală, pepenele contribuie la diluarea ”deșeurilor” din organism. Astfel, ficatul va depune mai puțin efort pentru a filtra și elimina toxinele, depurând celulele și țesuturile.

Reține!

Niciun regim alimentar și nicio dietă de slăbit nu-ți garantează efecte durabile în absența mișcării fizice.

O ”componentă” nu mai puțin importantă în programul de slăbire poate fi consumul ceaiurilor cu acțiune diuretică, detoxifiantă, depurativă și laxativă. În acest scop, încearcă produsele Faunus Plant din pachetele pentru slăbit și pentru detoxifiere!

Produse recomandate

Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare.

127 Reviews
179,40 lei 117,00 lei
Pachet Detoxifiere
Pachet Detoxifiere
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
179,40 lei 117,00 lei
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

41 Reviews
30,90 lei