🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

6 Obstacole care nu te lasa sa slabesti

14:53:18 PM EEST

6 Obstacole care nu te lasa sa slabesti

Din dorința de a-ți recupera forma fizică, ți s-a întâmplat să te antrenezi până la epuizare în sala de fitness? Dar să te supui celor mai restrictive cure de slăbire, fără ca vreuna să dea rezultatele așteptate?

Adeseori, metoda aleasă se dovedește să fie doar încă un faliment. Totuși, pentru alții funcționează, însă nu și pentru tine. Care să fie adevăratele motive?

Dacă simți că ai făcut tot posibilul să scazi în greutate și nu ai reușit, cel mai probabil, înseamnă că ai neglijat ceva. Lista celor mai de temuți ”inamici” ai regimului de slăbit cuprinde câțiva factori-problemă, pe care te invităm să-i descoperi:

1. Prea multe restricții in dietă

Dietele de slăbit prea puțin permisive, în loc să reducă numărul de kilograme, reduc doar viteza metabolismului și au ”darul” să eșueze. În ciuda caloriilor limitate sau / și a categoriei de alimente permise, odată cu noul regim de slăbit, metabolismul se uniformizează.

2. Scădere de greutate numai la început

Există situații în care dieta pare să dea roade din primele zile, cand se pot înregistra pierderi în greutate surprinzătoare. De cele mai multe ori este vorba doar despre eliminarea lichidelor reținute în țesuturi (retenție hidrică) și nicidecum despre o slăbire propriu-zisă.

3. Aport caloric superior consumului

De regulă, alimentația recomandată pentru slăbit, include mîncăruri sănătoase, bogate în glucide, lipide și proteine de calitate. Însă în majoritatea situațiilor, ai de-a face cu super alimente (fructe uscate, batoane proteice, etc.), în care nu abundă doar nutrienții, ci și caloriile.

4. Stresul și odihna insuficientă

Preocupările zilnice și stresul afectează hormonii responsabili de senzatia de sațietate, ce ”dictează” viteza metabolismului. Dezechilibre frecvente au loc la nivelul cortizolului (hormonul stresului), care pe termen lung, sunt urmate de o creștere ponderală, îndeosebi în zona taliei.

5. Activitate fizică necorespunzătoare

Unii se ”omoară” cu exercițiile sportive, iar alții, din prea multă comoditate, se mulțumesc cu câteva ședințe săptamânale de fitness. În primul caz este nevoie de armonie între activitățile aerobice și cele anaeorobice, iar în al doilea, de mai multă mișcare printre activitățile zilnice.

6. Lipsa de motivație

Răspunde cu sinceritate la întrebarea ”Eu pentru cine vreau să slăbesc?”. Dacă mai întâi, îți vin în minte răspunsuri precum ”Pentru partenerul de viață…”, ”Pentru a nu-mi pierde locul de muncă…), etc., este timpul să-ți revizuiești motivația personală, lasând deoparte judecata altora.

Nu te lăsa condiționat de pretențiile celorlalți, ci analizează-ți randamentul propriei diete de slabire. Dar mai întâi, îndepărtează motivele care în loc să-ți înlesnească drumul spre silueta fizică dorită, nu fac decât să o îngreuneze.

Caută în magazinul Faunus Plant preparatele din categoria afecțiuni metabolice, în măsură sa favorizeze arderile, să reducă retenția de apă și să-ți domolească apetitul.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

148 Reviews
46,00 lei 39,00 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

144 Reviews
24,00 lei 18,00 lei