🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

7 Fructe pe care trebuie neaparat sa le consumi in timpul sezonului cald

14:54:40 PM EEST

7 Fructe pe care trebuie neaparat sa le consumi in timpul sezonului cald

Sunt colorate, zemoase, nutritive și revigorante, unele mai dulci, altele mai acrișoare. Le poți consuma ca atare sau în salate și-ți aduc o mulțime de beneficii.

Tocmai ce te-am introdus printre fructele verii. Sunt atât de apetisante, încât nu te poți abține să nu le savurezi, dar nu doar pentru plăcerea gustului, ci și pentru efectele asupra sănătății.

Iată câteva pe care trebuie neapărat să le incluzi în meniu în acest sezon!

1. Zmeura

Știai că zmeura, la fel ca alte fructe de pădure, este un optim antioxidant?

Zmeura abundă de fibre, vitamine și substanțe antioxidante. Consumate, fructele te ajută să lupți împotriva celulelor canceroase, să încetinești mecanismele de îmbătrânire celulară și să-ți protejezi vederea.

2. Cireșele

Știai că cireșele te pot ajuta să menții sub control valorile glicemiei?

Deși sărace în calorii, sunt foarte sățioase. Se recomandă în dietele de slăbire, dar nu în exces, având efect laxativ. În plus, datorită conținutului de levuloză (un zahăr ”bun”), pot intra și în meniul diabeticilor.

3. Căpșuni

Știai că o mână de căpșuni pe zi ajută la întărirea sistemului imunitar?

Sunt hipocalorice și îndrăgite de copii. Cu atât mai bine, pentru că aduc un aport semnificativ de antioxidanți, minerale și vitamine. Și se remarcă prin prezența vitaminei C, cel mai de încredere aliat al imunității.

4. Pepenele galben

Știai că pepenele galben reduce stresul și îmbunătățește concentrarea?

Este foarte dulce și aromat. Este bogat în vitamina C și beta-caroten (precursorul vitaminei A). Conține și potasiu, element ce reglează funcția cardiacă și asigură oxigenarea creierului, favorizând relaxarea și concentrarea.

5. Pepenele verde

Știai că pepenele verde poate contribui la prevenirea patologiilor cardiace?

Reprezintă o importantă sursă de nutrienți, mai ales de calciu, magneziu, fibre, proteine vegetale și grăsimi ”bune”. Cu o singură felie pe zi, poți gestiona nivelul colesterolului și proteja de maladiile cardiace.

6. Piersicile

Știai că piersicile reprezintă un real ajutor în lupta împotriva kilogramelor?

Se remarcă pentru concentrația de vitamine și minerale, îndeosebi de beta-caroten și vitamina C. Sunt bune pentru piele și ochi. În plus, au o acțiune detoxifiantă și ajută la combaterea problemelor de greutate.

7. Strugurii

Știai că strugurii au capacitatea să contrasteze îmbătrânirea organismului?

Sunt bogați în potasiu și săraci în sodiu. Conțin puțină vitamina C, dar au excelente proprietăți antioxidante. Caltățile se datorează antioxidanților prezenți în special în coaja strugurilor negri (resveratrol, polifenoli).

Ți-am prezentat doar câteva dintre fructele de sezon de care trebuie să te bucuri din plin în această vară. Iar pentru a-ți proteja și mai mult sănătatea, poți suplimenta acțiunea benefică a fructelor cu cea a remediilor Faunus Plant.

Produse recomandate

Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

21 Reviews
224,30 lei 179,00 lei
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare.

127 Reviews
179,40 lei 144,00 lei
Bitter 30 plante 200ml
Bitter 30 plante 200ml
Bitter 30 plante 200ml

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

43 Reviews
45,90 lei