🎉 Cumperi 2 produse de același fel, primești 3! Ofertă limitată! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Detoxifierea, secretul sănătății și frumuseții – Recomandări

14:58:45 PM EEST

Detoxifierea, secretul sănătății și frumuseții – Recomandări

Detoxifierea organismului natural reprezintă cea mai bună metodă de îndepărtare a toxinelor acumulate și care pot afecta calitatea vieții.

Cât de benefică este detoxifierea organismului?

De programele de detoxifiere beneficiază toate organele (rinichi, ficat, intestin, piele etc.). În plus, se simt schimbări în ce privește imunitatea, energia etc. Și vom detalia câteva dintre aspectele pozitive:

Întărirea barierelor imunitare – Prin detoxifiere, se îmbunătățește capacitatea de absorbție a nutrienților, inclusă vitamina C, esențială pentru creșterea imunității.

Curățarea exceului de reziduuri și toxine – Majoritatea remediilor detox sunt astfel concepute încât optimizând funcțiile rinichilor, ficatului și intestinului, stimulează corpul să se curețe singur.

Facilitarea slăbirii – Dietele detox au ca efect scăderea ponderală. Însă slăbirea sănătoasă și menținerea rezultatelor implică totodată și schimbarea obiceiurilor alimentare pe termen lung.

Creșterea nivelului de energie – Odată cu detoxifierea, se întrerupe fluxul factorilor care au dus la acumularea toxinelor. Iar corpul, eliberat, se simte mai ușor și mai plin de vitalitate.

Îmbunătățirea aspectului părului – Deși nicio metodă detoxifiantă nu împiedică, de pildă, calviția, în absența toxinelor, părul devine mai luminos și are un aspect mai sănătos.

Îmbunătățirea aspectului pielii – Efectele sunt similare și la nivelul pielii, organul cel mai extins, detoxifierea naturală reușind să amelioreze unele imperfecțiuni cutanate.

Metode pentru detoxiferea organismului natural

Mediul înconjurător este ticsit de substanțe pe care corpul uman le asimilează, iar ca să poată scăpa de ele, are nevoie de puțin ajutor. Acest ajutor poate însemna:

  • O dietă preponderent vegetală, pe bază de fructe, legume și cereale bogate în vitamine și minerale care favorizează detoxifierea;
  • Evitarea unor alimente (prăjite, procesate sau / și pline de grăsimi, alcoolul, zaharurile simple) și reducerea proteinelor de origine animală;
  • Mai multă hidratare – apa accelerează digestia, contribuie la integrarea nutrienților, dar și la eliminarea reziduurilor toxice;
  • Dejun prelungit sau o dietă hipocalorică – sunt strategii care ajută corpul să se ”odihnească”, scutindu-l de procesele lungi și complexe de digestie;
  • Să dormi bine – un somn odihnitor reușește să curețe sorpul și mintea de toxinele acumulate peste zi;
  • Mai multă mișcare (îndeosebi activități aerobice) – transpirația permite îndepărtarea toxinelor din corp;
  • Suplimente și remedii naturiste cu acțiune detoxifiantă și depurativă asupra colonului, ficatului, intestinului.

Recomandări de remedii detox din magazinul Faunus Plant

Un simplu click în secțiunea Afecțiuni deschide o lungă listă cu probleme pe care preparatele noastre din plante medicinale le ameliorează și le tratează.

Din categoria Detoxifiante, Depurative, propunem pentru argumentul de azi Pachetul Detoxifere, alcătuit din ceaiuri și tincturi ce conțin plante (anghinare, soc, coada-șoricelului, urzică etc.) recunoscute pentru detoxifierea și depurarea organismului pe cale naturală.

Folosirea simultană a celor 2 tipuri de remedii pe o durată de 90 de zile aduce beneficii în variate disfuncții ce au legătură cu toxinele și produșii de dezasimilație, precum: lipsa de energie, imperfecțiuni ale pielii, nivelul ridicat de colesterol sau / și de glucide etc.

Pregătește-ți corpul pentru primăvară, ajutându-l să-și recupereze vitalitatea, sănătatea și frumusețea! Începe o cură cu ceaiurile și tincturile din Pachetul Detoxifiere!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
210,00 lei 158,00 lei
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Ceai Dermatofitus 90g

Ceai · 90g · Amestec plante (Cura 12 zile)

9 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Tinctura compusa · Lichid · 200ml

7 Reviews
46,00 lei