🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Secretele Sănătății Naturale. Ghidul Faunus Plant pentru o Viață Sănătoasă

69 lei GRATUIT la abonare

Descoperă cele mai eficiente sfaturi pentru sănătate naturală

Află tot ce trebuie să știi despre remediile naturiste care îți vin de ajutor chiar la tine acasă. Abonează-te la newsletter și cartea electronică este a ta GRATUIT.

Abonează-te la newsletter și este a ta GRATUIT!

Cum te ajută acest ghid?

Un stil de viață sănătos este mai ușor de obținut decât ai crede. Și natura este mereu acolo pentru a-ți oferi remedii rapide pentru situațiile de zi cu zi. Fie că te lupți cu febra sau vrei o cură de detoxifiere pentru organism sau poate nu știi ce să mai încerci pentru un scalp sănătos, descoperă în paginile ghidului nostru soluții la îndemână.
Sănătatea e naturală.

VREAU CARTEA

Cartea „Secretele Sănătății Naturale” este pentru tine dacă:

✔ Vrei să afli mai multe despre remedii simple pentru afecțiuni comune
✔ Vrei să descoperi beneficiile plantelor medicinale
✔ Vrei să tratezi ușor simptomele și manifestările unor probleme comune
✔ Vrei să știi cum poți folosi plantele medicinale în rutina ta zilnică
✔ Vrei o alternativă sigură la tratamentele tradiționale

Uite ce spun cei care au citit cartea electronică:

Irina, 34 de ani

A fost o adevărată plăcere să citesc acest ghid. Am aflat o mulțime de informații utile super benefice pentru sănătatea noastră. De la cum să gestionezi febra la cei mici, la remediile cele mai eficiente pentru tratarea unei răceli sau durerii de gât. Capitolul cu tratamentele pentru păr pe bază de rozmarin a fost favoritul meu. Recomand cu drag acest ghid, conține informații valoroase pe care le poți utiliza în viața de zi cu zi.

Cristina, 41 de ani

Recomand tuturor acest ghid. Abordează diverse subiecte pentru tratarea problemelor de sănătate și implicit, tratarea lor sau cum să le previi. Mi-a atras atenția subiectul despre picioarele umflate. Sufăr de câtiva ani de picioare grele și umflate, și vreau să mă informez mai mult în privința acestui subiect. Vă mulțumesc pentru informațiile bine documentate din acest ghid! Le voi pune în practică cu siguranță. 

Diana, 39 de ani

Un ebook bine structurat, cu foarte multe informații utile. Avem la îndemână un manual despre cele mai comune probleme de sănătate. Febră, răceală, căderea părului, varice, balonări, dureri de articulații etc. Recomand să fie citit de la cei mai tineri, la bunici! Felicitări echipei Faunus Plant pentru un asemenea dar oferit comunității! Vă mulțumim!

Informațiile furnizate pe această pagină aparțin Faunus Plant. Prin abonare, vă oferiți acordul de a primi newsletterul săptămânal.