🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Varicele. Acum pe înțelesul tuturor

47 lei GRATUIT la abonare

Descarcă acum cartea electronică „Totul despre varice”

Află tot ce trebuie să știi despre cauze, simptome și tratament naturist în cele peste 50 de pagini.

Abonează-te la newsletter și este a ta GRATUIT!

Varicele: cauze, simptome, evoluție și tratamente naturiste eficiente

Îți simți tot timpul picioarele obosite și grele? În sezonul cald eviți să porți fuste sau pantaloni scurți, iar statul la plajă se transformă în disconfort și neplăcere? Unde mai pui că varicele, în afară de dimensiunea estetică, pot provoca afecțiuni grave pe termen lung. 

E momentul să faci ceva benefic pentru tine și să redescoperi bucuria plimbărilor lungi, fără dureri și o senzație ușoară la mers. Totul, natural 100%. 

VREAU CARTEA

Cartea este pentru tine dacă:

✔ Vrei să afli mai multe despre varice
✔ Vrei să descoperi cauzele care stau la baza acestora
✔ Vrei să depistezi din timp simptomele și manifestările
✔ Vrei să știi cum poți combate rapid și eficient efectele varicelor
✔ Vrei o alternativă sigură la tratamentele tradiționale

Uite ce spun cei care au citit cartea electronică:

Doria, 45 de ani

Îmi place să port tocuri, să port costume cu fuste și toată ziua la birou stau picior peste picior. În timp mi-au apărut varice și am început să am dureri de picioare și mai tot timpul mi le ascundeam de rușine. Acum am aflat ce greșeli făceam și cum să le îndrept. Pot purta din nou scurt, fără să mă rușinez de picioarele mele. 

Mioara, 35 de ani

Când am rămas însărcinată, mișcarea pe care o făceam înainte s-a transformat în mutat de pe o canapea pe alta sau în pat. Problemele pe care le-am avut nu mi-au permis prea multă mobilitate și m-am trezit cu varice. Prezența lor m-a speriat la început, tot corpul trecea prin transformări pe care nu le înțelegeam. Dar am aflat că există remedii naturiste și asta m-a liniștit. Am citit cartea care m-a ajutat să înțeleg mai bine cum funcționează acestea și ce e de făcut. 

Denisa, 55 de ani

Am fost fumătoare 30 de ani. Când am intrat la menopauză, am avut un șoc la schimbările din corpul meu. Inclusiv fumatul s-a resimțit mai agresiv și am hotărât să renunț. Dar efectele lui se vedeau și la nivelul sistemului circulator. Varicele de pe picioare s-au accentuat și îmi era din ce în ce mai greu să accept aceste schimbări. Am găsit această carte de la Faunus Plant și am văzut că o alimentație sănătoasă, câteva mici obiceiuri zilnice și remediile naturiste mă pot ajuta să-mi recapăt suplețea picioarelor. Mă simt ca și când aș avea 30 de ani din nou.

Informațiile furnizate pe această pagină aparțin Faunus Plant. Prin abonare, vă oferiți acordul de a primi newsletterul săptămânal.