🎉 FLASH SALE! Cumpără oricare 2 produse din Gama Colagenus și primești încă un Colagenus Lichid Cadou. Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Descarcă acum cartea „Reumatismul pe înțelesul tuturor”

47 lei GRATUIT la abonare

Descoperă în cele peste 50 de pagini tot ce trebuie să știi despre cauze, simptome și tratament naturist 

Abonează-te la newsletter și este a ta GRATUIT!

Reumatismul inflamator: cauze, simptome, evoluție și tratamente naturiste eficiente

Schimbarea vremii îți dă bătăi de cap? Mișcările sunt din ce în ce mai limitate și articulațiile au devenit tot mai rigide. Ieși din cercul vicios al durerii!

Citește această carte ca să afli despre cum poți combate eficient durerea reumatică, folosind tratamente naturiste. Astfel te bucuri din nou de plimbările prin parc, de activitățile de zi cu zi și, de ce nu, de o seară de dans. Câștigă mai multă libertate de mișcare.

VREAU CARTEA

Uite ce spun clienții noștri 

Ioana I.

Despre Gelul Reumaticus

Un produs excepțional! Am avut toată primăvara dureri de umeri pe care nu am putut să le ameliorez cu nimic. După 3-4 zile de aplicat Gelul Reumaticus, am uitat de dureri. Am mai comandat și înainte ceaiuri pentru scăderea glicemiei și a colesterolului care s-au dovedit și acestea foarte utile. Aveți produse minunate! Vă mulțumesc și vă doresc succes!

Iliescu A.

Despre Pachetul Dureri Reumatice

Foarte mulțumită! Am apă la ambii genunchi și după cca două săptămâni de utilizare a acestor produse, mă simt mult mai bine, durerile de os sunt din ce în ce mai ușoare, mă pot odihni mai bine.
Pătrund ușor în piele, după o ușoară masare. Recomand cu încredere folosirea acestor produse.

Margareta A.

Despre Unguentul Reumaticus

Mama mea are multe diagnostice grele care implică dureri articulare și musculare. Am folosit multe produse în speranța că o vor ajuta. Am dat bani mulți pe unele și nu au avut efectul scontat, în schimb după prima aplicare mama a spus ca i-a liniștit durerile de șolduri și spate. Am fost ușurată și bucuroasă că în sfârșit am dat peste un produs minune. Greu de crezut, dar se poate experimenta. Am fost încântată și de promptitudinea cu care am primit coletul și grija acordată ambalarii. Nota 10 Faunus!

Informațiile furnizate pe această pagină aparțin Faunus Plant. Prin abonare, vă oferiți acordul de a primi newsletterul săptămânal.