🎁 Spray Țânțaricus CADOU la toate comenzile de minim 99 lei! Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ce spun ridurile despre tine?

14:53:15 PM EEST

Ce spun ridurile despre tine?

Cu toate că ne vine greu să acceptăm realitatea, chiar există un limbaj al ridurilor. Și este secret. Dar numai până când, încetul cu încetul, vom descoperi ce spun ele despre noi, în funcție de zona unde sunt amplasate.

Ridurile frunții

Ridurile verticale, care urcă în paralel de la baza nasului spre frunte, indică un temperament coleric. Însă cel mai adesea sunt semn că persoana este grijulie. Din punct de vedere fizic, pot semnala probleme cu ficatul și splina.

Un singur rid dovedește că purtătorul obișnuiește să comande, fiind tipic celor cu o atitudine autoritară. În schimb, ridurile orizontale sunt asociate cu îndoiala, nesiguranța și preocupările, posibil cu excesul de lichide și de alimente ”interzise”, precum zahărul sau grăsimile.

Ridurile ochilor

Se prezintă ca adevărate canale, ce se extind radiant din colțul ochilor spre tâmple. Sunt riduri de expresie, ce se accentuează când discutăm amical cu ceilalți sau când râdem. Semnalează ușurința în comunicare, caracterul sociabil, dar și capacitatea de seducție.

Totodată, apar la cine are obiceiul să strângă ochii, poate din cauza problemelor cu vederea , dar și după expunerea prelungită la soare. Din păcate, mai pot reprezenta un semnal de alarmă pentru existența unor afecțiuni ale ficatului.

Ridurile gurii

Când marchează buza superioară (linii fine, verticale), ar trebui să ne pună pe gânduri. Pentru că pot indica o frustrare afectivă. Dar la fel de bine, pot rezulta în urma fumatului excesiv, din simpla tendință de a ține țigara strângând buzele.

Dacă ridurile ”străjuiesc” colțurile gurii, apar ca o consecință a obiceiului de a surâde, cauzat de anumite circumstanțe și ”dictat” de relațiile de socializare convenționale sau de compromisurile cotidiene (surâsul nu este natural, ci mai degrabă cu subînțeles).

Ridurile feței

Apariția ridurilor care parcă unesc laturile nasului și colțurile gurii, reliefează preocupările și neliniștea sufletească. Zona are în corespondență și starea de sănătate a intestinului gros. Adeseori, tensiunea și nervozitatea cauzează ocluzie intestinală și constipație.

Nu prea dăm atenție câtorva riduri superficiale și subțiri, mai ales dacă nu există complexe legate de vârstă. Poate suntem doar interesați să le ascundem cu ajutorul produselor dermatocosmetice sau prin tratamentele de înfrumusețare.

Însă dincolo de excesiva expresivitate facială, dincol de farmecul dat de un rid particular, se pot afla și dereglări ale organismului, datorate problemelor de sănătate cunoscute sau mai puțin știute.

Produse recomandate

Pachet Colesterol, Trigliceride
Pachet Colesterol, Trigliceride
Pachet Colesterol, Trigliceride

Hipocolesterolemiant, hipolipemiant, depurativ, coleretic-colagog, ușor diuretic.

4 Recenzii
179,40 lei 152,50 lei
Tinctura Soc 500ml
Tinctura Soc 500ml

Sudorific, diuretic, laxativ, antiseptic.

13 Recenzii
60,90 lei
Sirop Echinacea 500ml
Sirop Echinacea 500ml

Vitaminizant, tonic general, antiinflamator. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenţei și a stărilor gripale.

23 Recenzii
37,90 lei