🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Pachetul Diabet: Controlează glicemia cu ajutorul plantelor medicinale!

14:55:41 PM EEST

Pachetul Diabet: Controlează glicemia cu ajutorul plantelor medicinale!

Diabetul, o tulburare metabolică destul de frecventă, independent de vârstă, poate fi prevenit. Totul începe cu scăderea valorilor glicemiei.

O mare provocare cu care se confruntă bolnavii de diabet și persoanele cu hiperglicemie constă în controlarea nivelului glucozei din sânge. Din fericire, acest lucru este posibil și prin intermediul plantelor medicinale cu acțiune hipoglicemiantă.

Ceaiurile și tincturile din Pachetul Diabet pot contribui la normalizarea glicemiei și la prevenirea îmbolnăvirii de diabet!

Conținut

Pachetul include câte 3 ceaiuri și tincturi din linia Gliconormus. Efectele favorabile se datorează ingredientelor prețioase. Este vorba despre un complex de plante medicinale bogate în substanțe capabile să influențeze valorile glicemiei, reducând într-un fel sau altul cantitatea de glucoză:

 - Afine (frunze);
 - Dud (frunze);
 - Păpădie (frunze);
 - Fasole (teci);
 - Nuc (frunze);
 - Urzică (frunze).

Beneficii și utilizări

Datorită principiilor active integrate, remediile din Pachetul Diabet reușesc să scadă glicemia și să intervină asupra bolilor derivate din insuficienta metabolizare a glucidelor:

 - Stimulează sinteza de insulină;
 - Reduc absorbția carbohidraților simpli;
 - Facilitează eliminarea zaharurilor;
 - Favorizează reluarea funcțiilor pancreasului.

De exemplu, comparate cu alte fructe, afinele au un conținut foarte scăzut de zahăr. Totodată, constituie dușmani de temut ai colesterolului ”rău” și grăsimii corporale. Iar o dietă bogată în afine îmbunătățește gestionarea glucozei și sensibilității la insulină. Astfel, reduce considerabil riscurile îmbolnăvirii de diabet. O altă prezență în Pachetul Diabet este păpădia. Printre proprietățile acestei plante intră și capacitatea de a încuraja pancreasul să secrete mai multă insulină. Unul dintre efectele directe ale extractelor de frunze de păpădie constă în stabilizarea nivelului de zahăr din sânge. În mod similar se comportă și celelalte protagoniste ce fac din Pachetul Diabet soluția optimă în cazul unor probleme de sănătate precum:

 - Hiperglicemia;
 - Diabetul zaharat (chiar și în forma insulino-dependentă).

Recomandări

Nu lăsa glicemia să-ți controleze sănătatea și viața! Cu puțină implicare și remediile potrivite poți deține TU controlul lucrurilor! Folosește cu încredere ceaiurile și tincturile incluse în Pachetul Diabet și te vei convinge cât de multe poți obține cu atât de puține!

Produse recomandate

Pachet Diabet - Reglarea Glicemiei
Pachet Diabet - Reglarea Glicemiei
Pachet Diabet - Reglarea Glicemiei

Hipoglicemiant, astringent, coleretic-colagog.

5 Reviews
179,40 lei 144,00 lei
Tinctura Gliconormus 200ml
Tinctura Gliconormus 200ml
Tinctura Gliconormus 200ml

Glicemie în limite normale. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandată în diabet zaharat, hiperglicemie.

8 Recenzii
39,90 lei
Ceai Gliconormus 90g
Ceai Gliconormus 90g
Ceai Gliconormus 90g

Glicemie în limite normale. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

7 Recenzii
19,90 lei
Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g
Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g
Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g

Amestec din 9 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

7 Recenzii
30,90 lei