🤩 20% Reducere la top produse și pachete! Vezi produse

🤩 Produs Nou 🤩 Am lansat Vitaminizantus Forte Capsule! Vezi produs

Cauți remedii pentru nas înfundat? Vezi soluțiile naturiste

Cauți remedii pentru nas înfundat? Vezi soluțiile naturiste

Faunus plant ro Admin |

Dacă ar fi să facem un top al simptomelor de răceală și gripă neplăcute, probabil că nasul înfundat ar ocupa primul loc. Disconfortul creat de funcționarea precară a sistemului respirator poate fi combătut ușor cu metode naturiste.

Descoperă în articolul de astăzi ce tratamente pe bază de plante poți urma când simptomele de răceală și gripă își fac apariția. Desfundă-ți nasul cu soluții naturale care îți întăresc sistemul imunitar.

Tratamente „băbești” pentru eliberarea căilor respiratorii

Pe lângă tratamentele recomandate de medici, ai și soluții naturiste la îndemână pentru desfundarea nasului. Avantajul lor este că sunt ușor accesibile și nu vin cu efecte adverse.

Dacă respiri greu, încearcă următoarele leacuri bătrânești pentru nas înfundat și te vei simți mai bine:

  • fă inhalații cu uleiuri esențiale – cel de eucalipt este printre preferate; practic, tot ce trebuie să faci este să fierbi puțină apă în care să pui câteva picături din uleiul esențial. Apoi, inhalează aburii emanați și așteaptă decongestionarea căilor respiratorii;
  • într-o pipetă, pune câteva picături de suc de lămâie și aplică soluția în ambele nări;
  • soluția salină pe care o poți face acasă cu sare de mare și apă este un decongestionant rapid, care subțiază mucusul ce înfundă căile respiratorii.

    Cel mic prezintă și el simptome de răceală? În funcție de vârstă, soluțiile de mai sus sunt potrivite și pentru el. Și nu uita să le întărești imunitatea copiilor în perioada în care virozele pândesc la orice pas.

    Pe lângă alternativele prezentate, poți urma cure cu produse naturiste care îți eliberează căile respiratorii.

    Desfundă-ți nasul cu soluții naturale: cum te ajută tinctura, ceaiul sau siropul

    Puterile vindecătoare ale plantelor îți stau mereu alături, indiferent de afecțiunile pe care le ai. Mai ales atunci când sistemul imunitar este slăbit, produsele naturiste sunt un aliat de încredere împotriva răcelii.

    Mai știi când erai micuț și mama îți făcea mereu ceai atunci când răceala sau gripa puneau stăpânire pe organismul tău? 

    Știa ea ce știa. 

    Plantele folosite la infuzii au proprietăți benefice pentru tratarea virozelor. De la oprirea tusei până la desfundarea nasului, ele te ajută să îți recapeți starea de bine.

    La fel se întâmplă și cu siropurile din plante sau tincturile obținute 100% natural. Extractele din plante românești, de calitate superioară te pun pe picioare după administrarea regulată.

    Pentru perioadele în care răceala bate la ușă, Faunus Plant ți-a pregătit gama Respiratorus. Din ea fac parte atât siropul, tinctura, cât și ceaiul cu efecte antiseptice, expectorante și antitusive.

    Include tinctura Respiratorus în lupta împotriva răcelii

    Vrei rezultate cât mai rapide de la tratamentele naturiste? Atunci începe o cură cu tinctura Respiratorus. Soluția obținută din cimbrișor, ciuboțica-cucului, pătlagină, muguri de pin și alcool este destinată uzului intern.

    Adică diluezi o linguriță din lichidul produs 100% manual în 50 de mililitri de apă sau ceai și o bei de 3-4 ori pe zi. Ai grijă să administrezi tinctura pe stomacul gol.

    Vrei să afli cum sunt obținute tincturile și cum te ajută ele? Ți-am povestit mai multe într-un articol de pe blogul nostru. 

    Ce ceaiuri să bei pentru buna funcționare a căilor respiratorii

    Un ceai este întotdeauna binevenit, cu atât mai mult cu cât el te ajută să scapi de nasul înfundat. Aroma ceaiului Respiratorus te va cuceri de la prima înghițitură. Tu te bucuri de o băutură gustoasă, iar compoziția lui are grijă de decongestionarea căilor respiratorii.

    Gălbenelele, cimbrișorul, pătlagina și menta au grijă de buna funcționare a sistemului respirator, reducând disconfortul creat de nasul înfundat.

    Siropul Respiratorus pentru nas înfundat: soluția naturistă la îndemâna oricui

    Din tratamentul pentru simptomele răcelii și gripei, siropul Respiratorus trebuie să fie nelipsit. Zahărul invertit îi oferă o aromă dulce, care îl face ușor de administrat până și copiilor.

    Pe lângă îmbunătățirea capacității respiratorii, el are efect expectorant și antitusiv. Astfel, atât nasul cât și gâtul tău îți vor mulțumi.

    Încearcă pachetul complet cu produse naturiste pentru eliberarea căilor respiratorii

    Pentru rezultate eficiente, îți recomandăm pachetul împotriva răcelii și gripei. El include:

    • o sticluță de tinctură de propolis – are rol de antibiotic natural și favorizează eliminarea secrețiilor de pe căile respiratorii;
    • două cutii de ceai Respiratorus;
    • două sticle de sirop Respiratorus;
    • două sticle de sirop Vitaminizantus – pentru întărirea sistemului imunitar.

      În catalogul Faunus Plant ți-am pregătit soluții 100% naturale care să te ajute la prevenirea și combaterea răcelii. Aruncă o privire și comandă produsele tale preferate.