🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

4 Indicii care semnaleaza slabirea sistemului imunitar

14:55:01 PM EEST

4 Indicii care semnaleaza slabirea sistemului imunitar

Ce se întâmplă când ai un sistem imunitar slăbit? Cum recunoști semnalele de alarmă?

Sistemul imunitar are rolul să asigure protecție împotriva virușilor, bacteriilor, germenilor și să formeze bariere de apărare împotriva maladiilor. Dacă mecanismul își pierde din forță, nu-și mai îndeplinește ”îndatoririle” cum trebuie. Iată câteva dintre manifestările care ar trebui să te pună pe gânduri:

1. Oboseală accentuată, fără motive aparente

Stările de epuizare și slăbiciune pot avea variate cauze. Generate de efortul fizic și intelectual sunt considerate normale. În acest caz, se rezolvă de la sine după o noapte de odihnă. Însă dacă zi de zi te trezești fără vlagă, dacă orice mișcare / activitate te obosește, poate fi vorba despre un mesaj prin care organismul încearcă să te înștiințeze că ai imunitatea la pământ.

2. Infecții recurente, care se repetă frecvent

Nici infecțiile nu trebuie să te pună în alertă decât dacă se repetă cu o anumită frecvență. Poate fi vorba despre infecții recurente la nivelul aparatui urinar, cavității orale, sistemului digestiv, etc. Dacă deseori te îmbolnăvești de cistită, dacă ai de-a face cu înroșirea pielii și cu mâncărimi, etc., posibil că sistemul imunitar se străduiște să-ți comunice că ceva nu este în regulă cu el.

3. Cicatrizarea foarte lentă a rănilor

Fără să prestezi muncă fizică, nu este exclus să ai de-a face cu leziuni ale pielii. Dacă procesul de cicatrizare are loc cu încetinitorul, oricât de superficială este rana, poate fi ”vina” imunității. Indiferent dacă este vorba despre tăieturi adânci, de arsuri grave sau de o simplă zgărietură, dacă leziunea întârzie să se vindece, problema poate fi legată de un deficit de funcționare a imunității

4. Rarefierea podoabei capilare

Un alt posibil simptom cu mari șanse să devină un semnal de alarmă pentru imunitatea slăbită este căderea exagerată a firelor de păr. Condiția este să se excludă alte cauze responsabile. Spre deosebire de celelalte manifestări, reducerea volumului podoabei capilare este cea mai debilitantă. Se răsfrânge cel mai mult în cotidianitate și poate compromite desfășurarea normală a vieții de zi cu zi.

Reține!

Simptomele care certifică scăderea rezistenței sistemului imunitar nu se rezumă doar la cele prezentate, ci pot continua cu:

 - Răceli, viroze, dureri de gât frecvente;
 - Declanșarea unor alergii;
 - Lipsă de luciditate mentală;
 - Bufeuri de căldură, etc.

Pentru consolidarea scuturilor de protecție ale organismului, încearcă pachetul pentru imunitate! Iar în scopul ameliorării unor simptome, îți recomandăm și alte preparate:

 - Uleiul de masaj energizant;
 - Pachetul afecțiuni renale;
 - Pachetul căderea părului;
 - Pachetul acnee, eczeme.

Produse recomandate

Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti
Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti
Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

6 Recenzii
159,60 lei 128,00 lei
Pachet Acnee, Eczeme
Pachet Acnee, Eczeme

Depurativ, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, antiseptic, antiinflamator.

1 Recenzii
213,30 lei 171,00 lei
Pachet Caderea Parului
Pachet Caderea Parului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

45 Reviews
131,70 lei 105,00 lei
Pachet Rinichi Sanatosi - Afectiuni Renale
Pachet Rinichi Sanatosi - Afectiuni Renale
Pachet Rinichi Sanatosi - Afectiuni Renale

Diuretic, antiseptic urinar, antiinflamator, uricozuric (creşte eliminarea acidului uric prin urină), antidiareic, antibacterian, depurativ.

6 Reviews
179,40 lei 144,00 lei
Ulei Masaj Energizant 100ml
Ulei Masaj Energizant 100ml

Cu acțiune energizantă și revigorantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Portocale și Lămâie.

57 Reviews
26,90 lei