🚚 Transport Gratuit + 🎁 Sirop Macese 200ml Cadou la comenzi de peste 149 Lei.

Coșul dvs. este gol

Ce daruri oferi în luna femeii? 5 Idei naturiste pentru femeile din viața ta

14:58:48 PM EEST

Ce daruri oferi în luna femeii? 5 Idei naturiste pentru femeile din viața ta

Alege cadouri naturiste în luna femeii!

Pare ușor să oferi daruri, însă mereu ai vrea să fie ceva special și nimerit pentru ocazie, care să impresioneze, să rămână la sufletul destinatarilor.

O astfel de ocazie e 8 martie, dar toată luna lui Mărțișor, considerată luna femeii, poate fi un prilej în care să le arăți femeilor din viața ta cât de importante sunt.

Nu e nevoie de ceva costisitor, ci mai degrabă de mici atenții cu care să le surprinzi în cel mai plăcut fel. Poate fi o floare, ciocolată, iar lângă, ceva pentru îngrijirea tenului sau orice alt produs dedicat sexului frumos.

Idei de cadouri naturiste în luna femeii

Că este o prietenă dragă, mama, iubita, sora sau fiica, la Faunus Plant, avem produse ce pot oricând deveni cadouri de mare utilitate pentru o doamnă sau o domnișoară preocupată de sănătate și de propriul aspect.

În cele ce urmează, vei găsi câteva propuneri drăguțe. Sperăm să te inspire.

Pachet Slăbire – Silueta Ideală

Poate fi o variantă de cadou pentru cineva drag, care știi că se luptă să scape de surplusul câtorva kilograme. Ceaiurile și tincturile Siluetus din Pachetul Slăbire – Silueta Ideală favorizează arderea adipozității corporale, combat retenția de apă și ajută la scăderea ponderală.

Pachet Detoxifiere

După o iarnă în care corpul s-a încărcat cu toxine, poate fi nimerită o cură cu produse detoxifiante, așa ca cele din Pachetul Detoxifiere. Acestea își aduc aportul la eliberarea compușilor toxici, pregătind organismul să întâmpine sezonul frumos în perfectă formă și în deplină sănătate.

Pachet Căderea Părului

Temperaturile rigide afectează podoaba capilară și scalpul, părul își pierde din strălucire, devine mai fragil, cu tendință de cădere. Loțiunile din Pachetul Căderea Părului pot fi un cadou bine primit și de mama, și de iubita, prietena ori sora ta, iar destinatarele, indiferent de vârstă, îți vor mulțumi.

Uleiuri Masaj

Efectuat cu produsele și tehnicile potrivite, masajul reușește să relaxeze, să alunge stresul, să îmbunătățească aspectul pielii. Este o rutină cu care femeile se răsfață, iar dacă te încântă ideea unui asemenea cadou, te poți opri la gama Uleiuri Masaj (Anticelulitic, Relaxant, Energizant).

Balsamuri Buze

Buzele reprezintă o extraordinară armă de seducție. Toate femeile visează la buze frumoase, cu un aspect sănătos. Secretul stă și în produsele folosite. Balsamurile Buze Faunus Plant (Mentă, Lavandă, Portocale, Grapefruit, Propolis) protejează, regenerează și catifelează natural.

Pentru mai multe idei de cadouri naturiste în luna femeii, te invităm în magazinul nostru online!

Surprinde doamnele și domnișoarele din viața ta cu mărțișoare speciale! Oferă-le remedii și produse de îngrijire ce conțin doar ingrediente naturale, obținute prin prelucrare manuală, conform unor rețete ce aparțin familiei noastre de generații!

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.