🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ce daruri oferi în luna femeii? 5 Idei naturiste pentru femeile din viața ta

14:58:48 PM EEST

Ce daruri oferi în luna femeii? 5 Idei naturiste pentru femeile din viața ta

Alege cadouri naturiste în luna femeii!

Pare ușor să oferi daruri, însă mereu ai vrea să fie ceva special și nimerit pentru ocazie, care să impresioneze, să rămână la sufletul destinatarilor.

O astfel de ocazie e 8 martie, dar toată luna lui Mărțișor, considerată luna femeii, poate fi un prilej în care să le arăți femeilor din viața ta cât de importante sunt.

Nu e nevoie de ceva costisitor, ci mai degrabă de mici atenții cu care să le surprinzi în cel mai plăcut fel. Poate fi o floare, ciocolată, iar lângă, ceva pentru îngrijirea tenului sau orice alt produs dedicat sexului frumos.

Idei de cadouri naturiste în luna femeii

Că este o prietenă dragă, mama, iubita, sora sau fiica, la Faunus Plant, avem produse ce pot oricând deveni cadouri de mare utilitate pentru o doamnă sau o domnișoară preocupată de sănătate și de propriul aspect.

În cele ce urmează, vei găsi câteva propuneri drăguțe. Sperăm să te inspire.

Pachet Slăbire – Silueta Ideală

Poate fi o variantă de cadou pentru cineva drag, care știi că se luptă să scape de surplusul câtorva kilograme. Ceaiurile și tincturile Siluetus din Pachetul Slăbire – Silueta Ideală favorizează arderea adipozității corporale, combat retenția de apă și ajută la scăderea ponderală.

Pachet Detoxifiere

După o iarnă în care corpul s-a încărcat cu toxine, poate fi nimerită o cură cu produse detoxifiante, așa ca cele din Pachetul Detoxifiere. Acestea își aduc aportul la eliberarea compușilor toxici, pregătind organismul să întâmpine sezonul frumos în perfectă formă și în deplină sănătate.

Pachet Căderea Părului

Temperaturile rigide afectează podoaba capilară și scalpul, părul își pierde din strălucire, devine mai fragil, cu tendință de cădere. Loțiunile din Pachetul Căderea Părului pot fi un cadou bine primit și de mama, și de iubita, prietena ori sora ta, iar destinatarele, indiferent de vârstă, îți vor mulțumi.

Uleiuri Masaj

Efectuat cu produsele și tehnicile potrivite, masajul reușește să relaxeze, să alunge stresul, să îmbunătățească aspectul pielii. Este o rutină cu care femeile se răsfață, iar dacă te încântă ideea unui asemenea cadou, te poți opri la gama Uleiuri Masaj (Anticelulitic, Relaxant, Energizant).

Balsamuri Buze

Buzele reprezintă o extraordinară armă de seducție. Toate femeile visează la buze frumoase, cu un aspect sănătos. Secretul stă și în produsele folosite. Balsamurile Buze Faunus Plant (Mentă, Lavandă, Portocale, Grapefruit, Propolis) protejează, regenerează și catifelează natural.

Pentru mai multe idei de cadouri naturiste în luna femeii, te invităm în magazinul nostru online!

Surprinde doamnele și domnișoarele din viața ta cu mărțișoare speciale! Oferă-le remedii și produse de îngrijire ce conțin doar ingrediente naturale, obținute prin prelucrare manuală, conform unor rețete ce aparțin familiei noastre de generații!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
210,00 lei 157,50 lei
Magazin naturist, Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului, faunusplant.ro
Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

24 Reviews
153,00 lei 114,75 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin, faunusplant.ro
Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin

Cu acțiune benefică împotriva celulitei. Conține extracte de Iederă, Cimbrișor, Coada Șoricelului și uleiuri esențiale de Salvie și Rozmarin.

60 Reviews
32,00 lei 27,00 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Energizant 100ml, faunusplant.ro
Ulei Masaj Energizant 100ml

Cu acțiune energizantă și revigorantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Portocale și Lămâie.

57 Reviews
32,00 lei 27,00 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Relaxant 100ml, faunusplant.ro
Ulei Masaj Relaxant 100ml

Cu acțiune relaxantă și reconfortantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Lavandă și Ylang-ylang.

58 Reviews
32,00 lei 27,00 lei
Magazin naturist, Balsam Buze Grapefruit 5ml, faunusplant.ro
Balsam Buze Grapefruit 5ml

Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

97 Reviews
19,00 lei 16,00 lei
Magazin naturist, Balsam Buze Lavanda 5ml, faunusplant.ro
Balsam Buze Lavanda 5ml

Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

99 Reviews
19,00 lei 14,25 lei
Magazin naturist, Balsam Buze Menta 5ml, faunusplant.ro
Balsam Buze Menta 5ml

Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

98 Reviews
19,00 lei 14,25 lei
Magazin naturist, Balsam Buze Portocale 5ml, faunusplant.ro
Balsam Buze Portocale 5ml

Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

97 Reviews
19,00 lei 16,00 lei
Magazin naturist, Balsam Buze Propolis 5ml. Protejeazǎ şi hidrateazǎ intens buzele crǎpate. Extractul de gǎlbenele şi vitamina E regenerează pielea uscată. Protejează împotriva efectelor factorilor externi, faunusplant.ro