🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Afrodisiacus, tinctura pentru creșterea libidoului masculin.

12:41:26 PM EEST

Afrodisiacus, tinctura pentru creșterea libidoului masculin.

Ritmul alert și stresul din ziua de astăzi pot avea efecte neplăcute în ceea ce privește libidoul. Mai exact, nu te poți bucura de o viață sexuală bună. 

Merită să menționăm faptul că atât bărbații, cât și femeile se pot confrunta cu un libido scăzut, ceea ce împiedică intimitatea în cuplu.

În acest caz, un afrodisiac natural pentru el este mai mult decât binevenit. 

Cele mai eficiente remedii naturale sunt aici, la Faunus Plant. Află ce plante care ajută la creșterea libidoului am ales pentru noul nostru produs, tinctura Afrodisiacus și cum se administrează pentru rezultate bune într-un timp scurt.

Și, dacă vrei să înveți mai multe despre puterea naturii, începe cu acest scurt ghid pentru alegerea celor mai bune tincturi din plante.

Plante cu efect afrodisiac pentru creșterea libidoului

Plantele medicinale și aromatice te pot ajuta doar dacă afli mai multe despre ele. Așa că, hai să învățăm împreună care sunt cele mai importante plante afrodisiace pentru creșterea libidoului:

  • brânca-ursului,
  • năpraznic,
  • țelină,
  • ginseng,
  • gingko biloba,
  • busuioc,
  • ghimbir, 
  • damiana,
  • colții babei.

Știi care este cele mai mare avantaj al plantelor medicinale? Faptul că nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu efectele adverse. Și mai e ceva ce merită menționat: forma sub care poți să le consumi. 

De cele mai multe ori, remediile eficiente vin sub formă de ceaiuri naturale, tincturi simple sau tincturi compuse. Atât ceaiurile, cât și tincturile se administrează rapid. 

Iar avantajul tincturilor este că sunt disponibile într-o formă foarte concentrată, iar organismul le poate asimila corespunzător.

Leacuri naturiste pentru potență masculină și vitalitate

Faunus Plant îți oferă cele mai bune leacuri băbești pentru potență și creșterea libidoului sub formă de remedii naturale certificate internațional de TUV Austria. 

Tincturile pentru creșterea potenței și stimularea libidoului sunt la îndemână și se administrează ușor, extractele hidroalcoolice concentrate fiind folosite ca adjuvante în tratamentele pentru impotență. 

Află care sunt leacurile băbești pentru tratarea disfuncțiilor erectile.

Pachetul pentru potență și vitalitate este conceput pentru o cură de 48 de zile și conține tinctură de brânca-ursului, această plantă acționând ca un tonic general cu efecte:

  • afrodisiace, 
  • revigorante.

Extractul de brânca-ursului se regăsește și în noul produs Faunus Plant, Afrodisiacus. Află mai multe despre această plantă minune și efectele ei asupra creșterii libidoului mai jos.

Afrodisiacus, tinctură naturistă pentru creșterea libidoului

Așa cum am scris mai sus, creșterea libidoului poate fi stimulată cu ajutorul plantelor medicinale. Natura te va ajuta mereu, indiferent de afecțiunea pe care o ai. Tu doar trebuie să alegi remediul potrivit.

O alternativă naturală eficientă în cazul creșterii libidoului este tinctura naturistă Afrodisiacus.

Afrodisiacus, o tinctură compusă, adică un amestec de plante atent selecționate pentru proprietățile lor tămăduitoare. Noi am ales cele mai bune plante care stimulează libidoul:

  • brânca-ursului – recunoscută și sub denumirea de ginseng românesc, această plantă medicinală este folosită încă din Antichitate pentru creșterea fertilității, susținerea funcțiilor erectile, creșterea libidoului și normalizarea activității secretorii a glandelor sexuale masculine și feminine;
  • năpraznicul – recunoscut sub denumirea științifică de Geranium robertianum, acesta conține fitohormoni, adică substanțe organice produse de celulele vegetale care influențează toate funcțiile organismului nostru (reproducere, metabolism); acesta este folosit ca adjuvant în cazurile de infertilitate masculină și feminină, este tonic general și stimulator al libidoului;
  • țelina – țelina conține complexul de vitamina B, vitamina C și vitamina K; acestea îmbunătățesc circulația sângelui în corp și mențin vasele sanguine sănătoase. Mai mult, țelina conține și un feromon denumit androsteron;
  • ginseng – susține funcția erectilă, stimulează creșterea libidoului și crește potența în cazul bărbaților; de asemenea, are efect revigorant și este folosit ca tonic general.

Încearcă și leacuri bătrânești pentru prostată Faunus Plant.

Tinctura Afrodisiacus pentru libido și modul de administrare

După cum poți observa, tinctura naturistă Afrodisiacus pentru creșterea libidoului masculin:

  • stimulează creșterea potenței,
  • susține funcția erectilă,
  • reduce stările de oboseală și surmenaj,
  • contribuie la o viață sexuală sănătoasă.

Produsele Faunus Plant sunt 100% naturale, nu conțin coloranți și conservanți artificiali, sunt obținute prin prelucrare manuală, iar tinctura Afrodisiacus nu face excepție.

Modul de administrare este ușor și rapid: 20 ml de tinctură (aproximativ o lingură) cu 30 de minute înainte de actul sexual. Și pentru efecte benefice pe termen lung, 5 ml (aproximativ o linguriță) de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale.

Catalogul Faunus Plant te ajută să faci cunoștință cu cele mai eficiente remedii naturiste din plante medicinale și aromatice. Alege sănătatea în mod natural!

Produse recomandate

Magazin naturist, Tinctura Afrodisiacus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Afrodisiacus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Afrodisiacus 200ml

Vigoare și fertilitate. Pentru o viață sexuală bună, tinctura Afrodisiacus are un efect revigorant, tonic general și stimulator. Datorită ingredientelor 100% naturale, din extracte de plante afrodisiace, este asimilată ușor de organism, cu eficiență garantată la scurt timp de la administrare.

4 Reviews
54,00 lei
Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
Pachet Potenta Masculina si Vitalitate

Revigorant, stimulator, afrodisiac, tonic general.

1 Recenzii
152,00 lei 122,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Branca Ursului 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Branca Ursului 500ml

Revigorant, stimulator, afrodisiac, tonic general.

10 Reviews
72,00 lei