🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Tratează tiroida cronică autoimună cu soluții naturiste

Apr 29, 2022 postat de Roxana
Tratează tiroida cronică autoimună cu soluții naturiste

Crezi că ai probleme cu glanda sau nu știi cum să interpretezi anumite simptome? De la o simplă luare în greutate și până la diagnosticul propriu-zis poate fi o cale lungă. De aceea este important să cunoști exact cum se manifestă afecțiunile glandei tiroide, cum le depistezi și, mai ales, cum le tratezi în mod corect, în beneficiul organismului tău. 

De la hipotiroidie la hipertiroidie, până la tiroida cronică autoimună, toate sunt afecțiuni ale micului organ situat sub „mărul lui Adam”. În cele ce urmează am vorbit despre ce este tiroida Hashimoto și cum se poate ține sub control cu ajutorul produselor naturiste.

Pentru început, hai să vedem cum se manifestă.

Probleme cu tiroida?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

Ce este tiroida cronică autoimună

Tiroida cronică autoimună mai este cunoscută și sub numele de tiroidă Hashimoto. Totuși, dacă auzi acest diagnostic, nu trebuie să te sperii. Este vorba despre o boală care afectează glanda tiroidă la aproximativ 12% din populația planetei.

Ea se declanșează atunci când sistemul imun atacă glanda tiroidă, din cauză că o percepe precum un țesut străin. Se manifestă atunci când:
- există un exces de iod în organism;
- pacientul intră în contact cu substanțe toxice;
- suferi de stres acut și cronic.

Cum se manifestă tiroida Hashimoto și prin ce analize o depistezi

Cum se manifestă de fapt? În cele mai multe cazuri, pacientul este asimptomatic, dar la cei la care boala se face simțită se întâlnesc simptome precum:
- apariția gușii proeminente;
- creșteri bruște în greutate;
- lipsă de concentrare și mișcări lente;
- infertilitate;
- ciclu menstrual neregulat.

Dacă presupui că suferi de boala Hashimoto, programează un consult la medicul endocrinolog. El te va trimite la următoarele analize:
- test anti-TPO – principala analiză pentru depistarea tiroiditei cronice autoimune;
- testul TSH – pentru detectarea hormonului stimulator al tiroidei;
- ecografie tiroidiană;
- test ft4;
- test ATG - anticorpi anti-tiroglobulină;
- ecografie Doppler – cu acuratețe sporită.

În urma analizelor, medicul va hotărî dacă este sau nu nevoie de tratament medicamentos.

Produse Recomandate

Încearcă tratamentul naturist pentru glanda autoimună

Dacă vrei să acorzi un sprijin suplimentar glandei tiroide, poți încerca tratamentele naturiste pe bază de plante medicinale. În catalogul Faunus găsești tot ce ai nevoie pentru o glandă sănătoasă.

Gama Tiroidianus

Din gama de produse pentru tratarea tiroiditei autoimune fac parte ceaiul, tinctura și unguentul cu efecte antitiroidiene. Toate cele 3 soluții naturiste au în compoziție părți aeriene de Sânziene și Talpa-Gâștei, flori de gălbenele și frunze de Nalbă-Mică.

Plantele sunt atent alese, din producție românească, pentru a avea efecte cu adevărat bune pentru organism. Fiindcă sănătatea ta este pe primul loc, produsele Faunus Plant sunt obținute prin procesare 100% manuală, doar de oameni pricepuți și pasionați.

Hai să vedem cum anume se administrează și cum te ajută fiecare produs din gama Tiroidianus.

Vrei să afli primul de promoțiile și noutățile Faunus Plant?
Abonează-te acum!

Ceai pentru tiroidă - Pentru iubitorii de băuturi medicinale, ceaiul Tiroidianus este alegerea perfectă. El contribuie la ținerea sub control a secreției de hormoni tiroidieni. Practic, cu o cană de infuzie de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, ajuți glanda tiroidă să funcționeze normal.

Tinctura pentru un efect mai rapid - În general, tincturile din plante sunt cunoscute pentru rezultatele lor rapide. Concentrația mare din plantele cu efecte benefice pentru tiroidă îți este un bun aliat în lupta cu afecțiunea Hashimoto. Trebuie doar să iei câte o linguriță de tinctură diluată în puțină apă.

Menține cura cu tinctura Tiroidianus timp de cel puțin 3 luni și vei simți cum starea ta de bine se îmbunătățește.

Unguent pentru aplicări locale - Ai probleme cu negi, eczeme sau psoriazis din cauza tiroidei autoimune? Atunci aplică local o cantitate suficientă din unguentul Tioridianus. Compoziția de gălbenele, Sânziene, rășină de brad și ceară de albine ajută la cicatrizarea zonelor afectate și au rol antiseptic.

Pachet Tiroidă Sănătoasă

Ajută-ți tiroida să funcționeze normal cu tratamentul naturist complet. Pachetul pentru tiroidă sănătoasă este format din toate cele 3 produse despre care am discutat mai sus. Practic, te bucuri atât de beneficiile ceaiului și ale tincturii, cât și de efectele unguentului.

În doar 36 de zile, cura cu soluțiile naturale reglează metabolismul în așa fel încât tiroida să-și normalizeze secreția de hormoni. Astfel, scapi de fluctuațiile de greutate, iar întregul organism își recapătă starea de bine.

Ține și tu tiroida autoimună sub control cu ajutorul produselor din plante și repune-ți metabolismul pe picioare cât ai clipi. Ai grijă de sănătatea ta și bucură-te de fiecare clipă.

Trimite mai departe