🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Slăbirea depinde de tine: Pachet Slăbire – Silueta Ideală, pentru rezultate pline de sănătate!

14:56:37 PM EEST

Slăbirea depinde de tine: Pachet Slăbire – Silueta Ideală, pentru rezultate pline de sănătate!

În jurul nostru, prin magazine, publicații, spoturi publicitare etc. din online și offline, se conturează o adevărată invazie de remedii pentru slăbit. Unele dau rezultate concrete, altele oferă doar soluții temporare și o scădere în greutate de moment.

Când metodele nu funcționează, kilogramele revin unul câte unul și chiar peste cele inițiale, descurajând poate temerarii.

Ce factori împiedică slăbirea?

Ai ținut poate diverse cure de slăbire, ai încercat fel și fel de metode și totuși, în ciuda eforturilor titanice, nu ai scăpat nici măcar de 200 de grame. Sau ai scăpat, apoi le-ai acumulat la loc.

Multe sunt motivele pentru care e posibil să eșuezi:

1. Nu te hidratezi destul;
2. Pierzi controlul porțiilor;
3. Sari peste mese și gustări;
4. Mănânci pe fugă;
5. Abuzezi de alimente hipercalorice;
6. Urmezi diete restrictive;
7. Renunți la anumiți nutrienți;
8. Exagerezi cu alcoolul;
9. Ești o persoană stresată;
10. Nu dormi îndeajuns;
11. Nu faci mișcare;
12. Ai un metabolism leneș;
13. Recurgi la remedii greșite;
14. Nu ai găsit motivația;
15. Există o problemă hormonală;
16. Tiroida te sabotează;
17. Nu te ajută nici genetica;
18. Urmezi terapii pentru diverse boli.

De ce să cauți remedii pentru slăbit când ai probleme de greutate?

Kilogramele în plus, mai ales când se ajunge la obezitate, încurcă mult lucrurile. Afectează stima și încrederea de sine, starea de spirit, înfățișarea și relațiile interumane.

Dar dincolo de ele, afectează sănătatea, posibil în maniera ireversibilă. Doar te gândește la diabet și la boli cardiace, la hipertensiune, la probleme hepatice, locomotorii sau de circulație periferică.

Ai înțeles? Să scazi în greutate înseamnă mai mult decât să-ți vină bină o ținută. E o alegere care-ți va schimba viața în bine și chiar va contribui la prelungirea ei.

Ce remedii pentru slăbit îți propunem?

Fără să mai intrăm în alte detalii, trecem la produsele noastre destinate obținerii și menținerii siluetei.

În particular, ne vom opri asupra celor incluse în Pachetul Slăbire – Silueta Ideală.

Pachet Slăbire: Conținut

Pachetul include ceaiuri si tincturi compuse din gama Siluetus.

Pentru prepararea lor, am recurs la plante medicinale (în variate proporții) cu efecte vizibile în mecanismul de slăbire: păpădie, soc, boz, coada-șoricelului, crușin, frasin, mesteacăn, mătase de porumb și urzică.

Pachet Slăbire: Beneficii

În formula propusă, ceaiurile și tincturile Siluetus acționează în sensul obținerii și menținerii unei greutăți normale. Practic, datorită acțiunii depurative, diuretice, drenante și ușor laxative, își aduc aportul prin:

 - Revitaminizarea și remineralizarea organismului;
 - Reducerea masei corporale și țesutului adipos;
 - Accelerarea arderilor (stimulează metabolismul);
 - Intensificarea proceselor de diureză și laxație;
 - Favorizarea eliminării toxinelor (detoxifiere);
 - Ameliorarea / soluționarea problemelor de retenție hidrică.

Recomandări

Ca să reușești, depinde de tine. Ține de decizia de a acționa și asupra stilului de viață. Posibil să aibă nevoie de o sumară revizuire.

Însă cu produsele din Pachetul Slăbire – Silueta Ideală, te afli cu un pas mai aproape de a-ți îndeplini visul. Încearcă o cură de 1, 2 sau 3 luni și vei începe să privești viața și pe tine cu alți ochi!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

144 Reviews
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

148 Reviews
46,00 lei 39,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

42 Reviews
36,00 lei 31,00 lei