🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Remediile Faunus Plant Pentru Reglarea Ciclului Menstrual

Mar 16, 2023 postat de Roxana
Remediile Faunus Plant Pentru Reglarea Ciclului Menstrual

Menstruația este un proces normal de schimbări prin care trece corpul femeii lunar, într-o anumită perioadă a vieții.

Un ciclu menstrual firesc în cazul femeii adulte durează 28 de zile, începând cu prima zi a menstruației și încheindu-se cu prima zi a menstruației următoare. În cazul adolescentelor, ciclul menstrual normal poate fi cuprins între 21 și 35 de zile.

Ciclul menstrual poate fi considerat neregulat dacă intervalul menționat mai sus continuă să se schimbe și nu respectă acest interval. În medicină, fenomenul poartă denumirea de menoragie.

Dereglarea ciclului menstrual sau menoragia, poate să apară în urma unei perioade stresante sau a unor sesiuni de exerciții fizice intense, cazuri în care nu indică o problemă de sănătate.Însă un ciclu menstrual neregulat poate să fie și un semnal de alarmă pentru a atrage atenția către afecțiuni încă nediagnosticate, cele mai multe dintre ele de natură ginecologică.

Din fericire, există tratamente inspirate din natură pentru această problemă. Produsele naturiste Faunus Plant, realizate din plante prelucrate manual, te pot ajuta să aduci lucrurile la normal.

În articolul de azi, îți vom împărtăși beneficiile produselor noastre pentru reglarea menstruației.

Probleme ginecologice?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

Menstruație neregulată: simptome și posibile cauze

Principalul simptom al menstruatiei neregulate este atunci cand ciclul persistă mai mult de 35 de zile sau dacă variază în durata. Dacă exista modificări ale cantității de sânge vărsat, trebuie să-ți schimbi absorbantul/tamponul sau să golești cupa menstruală la fiecare oră, sau dacă apar cheaguri cu diametrul de peste 2,5 centimetri, și acest lucru este considerat neregulat.

Majoritatea factorilor care pot determina o menstruație neregulată se referă la producția de hormoni, în cazul de față estrogenul și progesteronu - hormonii care reglează ciclul menstrual.

Totodată, tulburarea tiroidiană, cancerul de col uterin, endometrioza (atunci când celulele care se găsesc în mod normal în interiorul uterului cresc în afara acestuia) sau infecțiile aparatului reproducător reprezintă alte cauze posibile ale dereglării ciclului menstrual.

Alte modificări asociate cu menstruații neregulate includ:
- slăbire extremă,
- creșterea în greutate,
- stres emoțional,
- tulburări de alimentație,
- efort fizic intens.

Topul tratamentelor naturiste pentru reglarea ciclului menstrual

Scopul oricărui tratament naturist este de a gestiona problema fără utilizarea medicamentelor, iar noi, cei din echipa Faunus Plant, prelucrăm natural fiecare plantă provenită din flora autohtonă, pentru sănătatea ta și a femeilor de pretutindeni.

În cazul reglării ciclului menstrual, avem două rețete tradiționale cu efecte dovedite în timp pe care ți le recomandăm.

Pachetul Tiroidă Sănătoasă

Dacă dereglarea ciclului menstrual apare din cauza tulburărilor tioridiene, îți recomandăm pachetul Tiroidă Sănătoasă, conceput pentru o cură de 36 de zile. Cura te poate ajuta la reglarea glandei tiroide și la normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind un real ajutor și în cazul normalizării ciclului.

Pentru a putea funcționa corect, tiroida lucrează prin secreția hormonilor care controlează rapiditatea și eficiența cu care celulele transformă substanțele nutritive în energie, proces numit metabolism.

Prin pachetul Tiroidă Sănătoasă, glanda va putea regla metabolismul mai bine, astfel încât celulele să funcționeze normal, totul prin ingrediente naturale 100%.

Mai mult, prin tratarea problemelor de tiroidă te vei putea bucura și de o reglare a fluctuațiilor de greutate.

Ceaiul Ginecologicus pentru tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin

Infuziile din ceaiul Ginecologicus contribuie la menținerea echilibrului microflorei vaginale și la funcționarea normală a aparatului reproductiv.

Ceaiul are beneficii diverse, printre care numărându-se cele de antiinflamator, cicatrizant, antibacterian, antiseptic și antitricomonazic.

Un tratament eficient cu ceaiul Faunus Plant presupune un consum regulat de aproximativ 3 ori pe zi, prin infuzie, timp de 7-10 zile. La nevoie, cura se poate repeta după o pauză de 10-14 zile.

Ceaiul Ginecologicus conține, printre altele, coada-șoricelului, o plantă folosită de mii de ani ca un optim hemostatic, antiinflamator și cicatrizant.

Produse Recomandate

Coada-șoricelului, tratament naturist pentru reglarea ciclului menstrual

De câte ori ai auzit de ceaiul de coada șoricelului? Acesta face parte din gama leacurilor băbești pentru sănătatea aparatului genital feminin și e cunoscută ca un optim hemostatic, antiinflamator și cicatrizant.

Coada-șoricelului, sau Achillea millefolium, este o plantă deosebit de versatilă, acționând în zeci de direcții pentru a normaliza diverse funcții fiziologice și metabolice.

Vrei să afli primul de promoțiile și noutățile Faunus Plant?
Abonează-te acum!

Astfel, coada-șoricelului are superi puteri: pe de-o parte poate stimula circulația, iar pe de alta, fiind astringent, poate stopa fluxul sanguine excesiv; coada-șoricelului poate stopa uterul în momentul inițierii menstruației, dar poate reduce și fluxul menstrual atunci când acesta este excesiv.

Trebuie știut că tratamentul pentru menstruația neregulată în timpul pubertății și în jurul menopauzei nu este de obicei necesar, dar dacă aceasta apare în timpul anilor de reproducere poate fi util un sfat medical.

În magazinul Faunus Plant cu produse naturiste, prelucrate manual, poți găsi remedii în care am inclus părți aeriene (în variate proporții) din coada-șoricelului. În plus, ai atât tincturi simple cât și tincturi compuse care conțin coada-șoricelului și pe care le poți folosi cu încredere în tratarea numeroaselor afecțiuni de sănătate.

Trimite mai departe