🎉 FLASH SALE! Profită de EXTRA 10% Reducere la gama CAPILARUS! Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

3 Plante medicinale și 5 trucuri care te pot ajuta să slăbești

14:58:53 PM EEST

3 Plante medicinale și 5 trucuri care te pot ajuta să slăbești

Care sunt cele mai bune plante medicinale pentru slăbit? În ce mod contribuie acestea la îndepărtarea kilogramelor acumulate peste iarnă? Ce mai poți face să intri în sezonul frumos cu o siluetă mai suplă?

Natura, prin plantele medicinale, are un fel al ei aproape misterios să remedieze aspecte care multora le scapă de sub control. Inclusiv să sprijine curele de slăbire, să diminueze țesutul adipos sau să domolească pofta de mâncare.

3 Plante medicinale pentru slăbit și efectele lor asupra organismului

Ce plante medicinale te ajută la slăbit și cum reușesc?

Păpădia (Taraxacum officinalis)

Potrivit unui studiu (*1), la nivelul corpului, păpădia poate încetini sinteza lipazei pancreatice, acționând ca un factor natural anti-obezitate.

Printre proprietățile păpădiei stau și activitățile diuretice (scăderea retenției de apă) și digestive (stimularea tranzitului intestinal).

Socul (Sambucus nigra)

Așa cum rezultă dintr-un alt studiu (*2), extractele florilor de soc, împreună cu un deficit caloric zilnic, ajută la reducerea numărului de kilograme.

De asemenea, datorită concentrației antioxidanților, florile de soc facilitează normalizarea glucozei sanguine și controlarea poftei de mâncare.

Coada șoricelului (Achillea millefolium)

Așa cum dovedesc studiile (*3), extractele de coada șoricelului ajută la îmbunătățirea valorilor glucozei, la creșterea sensibilității la insulină și la reducerea hipercolesterolemiei.

Totodată, părțile aeriene reprezintă ingrediente prețioase ale tincturilor detoxifiante și diuretice, indicate pentru eliminarea toxinelor și apei din corp.

Acestea sunt doar câteva dintre plantele bune pentru slăbire, lista fiind mult mai lungă: frasin, fenicul, urzică, mătase de porumb, ghimbir etc.

Ce alte metode te pot ajuta să scapi de kilograme?

Nicio plantă nu trebuie considerată o pastilă magică în măsură să rezolve toate problemele vizavi de masă și compoziție corporală. Însă câteva, sub formă de ceaiuri și tincturi, chiar pot oferi susținere procesului de slăbire, desigur, dacă le însoțesc unele schimbări în stilul de viață.

#1. Consumă multă apă – Apa înainte de masă mai scade percepția de foame. În plus, uneori, corpul confundă senzația de foame cu cea de sete.

#2. Alternează la duș apa caldă cu cea rece – Procedând astfel, vei activa metabolismul (consumul caloric) și vei favoriza transpirația.

#3. Renunță la alte activități când mănânci – De pildă, oamenii care se uită la TV în timpul meselor mănâncă mai mult decât ceilalți care nu o fac.

#4. Mănâncă încet – Creierul percepe senzația de sațietate abia după 20 de minute (este timpul necesar suprimării grelinei – ”hormonul foamei”).

#5. Combină antrenamentele aerobe cu cele anaerobe – Dacă activitățile aerobe (cardio) asigură un mare consum caloric pe moment, cele anaerobe, crescând masa musculară, activează metabolismul ulterior (mușchii sunt mari consumatori calorici în repaus).

Recomandări de remedii pentru slăbit din magazinul Faunus Plant

Dacă ai o problemă cu controlarea poftei de mâncare și cu reducerea kilogramelor, încearcă remediile noastre din Pachetul Slăbire – Silueta Ideală!

Administrate împreună cu o alimentație bine echilibrată și cu un program de mișcare, ceaiurile și tincturile cu proprietăți diuretice și depurative contribuie la scăderea / menținerea ponderală, ajutându-te să-ți pregătești silueta pentru sezonul frumos.

 

Surse:

(*1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2788186/

(*2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7185606/

(*3) https://www.researchgate.net/publication/338191699_Yarrow_Supercritical_Extract_Ameliorates_the_Metabolic_Stress_in_a_Model_of_Obesity_Induced_by_High-Fat_Diet

Produse recomandate

Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Ceai · 90g · Amestec plante (Cura 12 zile)

43 Reviews
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Tinctura compusa · Lichid · 200ml

7 Reviews
46,00 lei 35,00 lei