🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

3 Metode să revii în formă după Sărbători, fără diete

14:55:58 PM EEST

3 Metode să revii în formă după Sărbători, fără diete

Sărbatorile au trecut! Trăiască dietele!

Poate că da, poate că nu. Nu sunt mereu obligatorii nici dacă ai abuzat de ”bunătăți”. De multe ori ajung câteva ajustări în obiceiurile zilnice (alimentare și ne alimentare) ca să-ți revii în formă.

Cum îți poți recupera forma fizică?

Oricât de ponderat ți-a fost comportamentul, ceva la cântar tot se simte. Și cu cât acționezi mai repede, cu atât mai mic va fi efortul, cu atât mai diminuate consecințele.

Revino la rutina dinainte

Chiar dacă acul cântarului s-a deplasat în sus cu câteva unități, nu e motiv de dramă. Nu e nici motiv să te pui pe diete drastice. Adevărul despre ele îl cunoaște toată lumea. Și nu e unul dorit.

Îm schimb, poate fi util să revii la obiceiurile anterioare, desigur, atâta timp cât erau sănătoase. Să mănânci aceleași chestii și cu aceeași frecvență, să nu treacă zi fără timp minim alocat pentru mișcare, indiferent de natura ei etc.

Ține-te de treabă, iar peste 1 lună cântărește-te din nou. Există mari șanse ca rezultatele să te surprindă... în bine, evident.

Nu trebuie să te urci zilnic pe cântar. Ar deveni o chestiune obsesivă, cauzatoare de stres, care doar te va îndepărta de obiective.

Drenează lichidele din corp

Câte o masă copioasă din când în când nu își pune amprenta definitiv asupra greutății și siluetei. Nu te panica nici dacă ai exagerat cu adevărat. În mod cert, nu ai acumulat 10 kg în câteva săptămâni.

Când cântarul își face de cap, poate fi vorba doar despre de retenție hidrică, nu despre îngrășare reală.

Meniurile acestei perioade, îndeosebi de la restaurant, pot conține mai multă sare decât preparatele obișnuite. Iar despre sare știi că încurajează organismul să rețină mai multe lichide decât are nevoie.

Ca să faci ceva în acest sens:

 - Suplimentează aportul de apă și de alimente detoxifiante (citrice, mere, ghimbir, spanac, varză, broccoli, sfeclă roșie etc.);
 - Limitează consumul de grăsimi saturate și de proteine de origine animală;
 - Folosește puterea plantelor medicinale recomandate pentru detoxifiere și depurare.

Fă tot posibilul să te relaxezi

Este un fapt verificat că multe persoane slăbesc când sunt stresate. Dar e dovedit și că, în condiții similare, mulți nu doar că nu pot scăpa de ”excese”, dar se îngrașă.

Sub acuze sfârșește tocmai cortizolul, care nu e altul decât hormonul stresului. Cu cât valorile acestuia sunt mai mari, cu atât cresc riscurile de greutate supraponderală.

Sărbătorile în sine nu reprezintă sursă de stres. Însă corpul se poate resimți din cauza oboselii acumulate, a nopților nedormite, a pregătirilor intense etc.

Sau, devine stresantă tocmai revenirea la viața de zi cu zi (acasă și la serviciu). Problemele, responsabilitățile și programul încărcat nu dispar din peisaj odată cu zilele libere.

Compensarea neajunsurilor generate de stres se face prin relaxare. De la activități în aer liber și mișcare, până la exerciții de respirație și terapie prin muzică.

Și pentru că nu se putea fără remedii fitoterapeutice, de la Faunus Plant, încearcă produsele pachetului Depresii, Insomnii, Stres!

Pune-te cât mai curând pe treabă! Și nu lăsa pe mâine primii pași de azi!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
210,00 lei 157,50 lei
Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Sedativ nervos, calmant, antidepresiv, hipotensiv, antiseptic.

5 Reviews
210,00 lei 157,50 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei