🎉 FLASH SALE! Profită de EXTRA 10% Reducere la gama CAPILARUS! Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Informatii Livrare

Modalități de livrare a produselor

Coletele sunt livrate pe teritoriul României prin intermediul companiei de curierat rapid Cargus sau Fan Courier.

Nu livrăm comenzi în afara teritoriul României.

 

 

TERMENUL DE LIVRARE

- Livrare în 1-2 zile lucrătoare din momentul în care primiți confirmarea comenzii

- Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.

- În cazul produselor care nu sunt pe stoc, Faunus Plant își rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienții săi termenul de livrare.

- Data, ora și locul livrării va fi stabilit de dvs împreună cu curierul.

Sâmbată și Duminică nu se expediază comenzi.

 

 

COSTURI DE LIVRARE
ROMÂNIA

- GRATUIT pentru comenzi care depășesc valoarea de 189 Lei în orice localitate din Romania

- 14.90 Lei pentru comenzi a căror valoare este sub 189 Lei.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expeditie și/sau încasare aferente.

Faunus Plant SRL NU percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la contact@faunusplant.ro.

CONDIȚII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: Loc. Poienii de Jos nr. 25, Jud. Bihor, in atentia Departamentului Logistica. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Faunus Plant SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Faunus Plant SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.