🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Despre circulația sângelui și cum o poți îmbunătăți cu ajutorul plantelor

14:59:14 PM EEST

Despre circulația sângelui și cum o poți îmbunătăți cu ajutorul plantelor

Știai că circulația sângelui îți influențează în mod direct starea de bine a organismului? Chiar și o stare generală de oboseală poate fi asociată cu un flux sanguin deficitar. Însă, afecțiunile care apar la sistemul circulator pot fi tratate, de multe ori, cu soluții naturiste.

Cea mai des întâlnită problemă este circulația periferică deficitară. Ea se manifestă prin mâini și picioare reci în permanență, în special în zona degetelor. Dar și urechile, nasul și obrajii reci pot semnala prezența acestei afecțiuni.

Ce se întâmplă, de fapt, cu organismul tău în prezența simptomelor descrise mai sus? Fluxul sanguin este unul limitat în aceste zone ale corpului. Iar pentru a scăpa de probleme, e nevoie de tratamente care să stimuleze circulația sângelui în tot corpul. 

Descoperă în cele ce urmează care sunt soluțiile naturale pe care le ai la îndemână pentru a spune adio circulației periferice deficitare dar și pentru a îmbunătăți sistemul circulator central.

Cum te afectează circulația sangvină deficitară: indicii pe care să le iei în considerare

Pentru a preveni problemele sistemului circulator, este bine să fii atent în fiecare zi la indiciile pe care organismul tău ți le oferă despre starea de sănătate.

Sistemul circulator nu este vizibil așa că, în unele situații, este greu să-ți dai seama că el ar avea nevoie de o schimbare în stilul tău de viață. 

Mai jos, ți-am lăsat o listă cu simptomele care sunt prezente atunci când circulația sangvină are de suferit:

  • ai tot timpul mâinile și picioarele reci, chiar dacă porți mănuși, șosete sau pe timpul verii;
  • simți ocazional că îți amorțesc membrele;
  • atunci când petreci mai mult timp stând în picioare, membrele obosesc rapid;
  • picioarele se umflă des;
  • rănile ți se vindecă foarte lent.

    În cazul în care observi oricare dintre aceste simptome, poți încerca tratamente de prevenție și soluționare pe bază de plante. Ele sunt benefice pentru organism atunci când sunt produse obținute pe cale 100% naturală. Plus că remediile naturiste te pot ajuta să ții sub control și probleme mai complexe așa cum sunt cele referitoare la tensiunea arterială. 

    Dacă circulația sanguină este neglijată, riscul de producere a unui atac cerebral sau chiar a unui infarct crește semnificativ. De aceea, este recomandat să iei măsuri cât mai repede și să îți schimbi stilul de viață.

    Recomandări pentru îmbunătățirea circulației sângelui

    Înainte de a trece la orice tratament, fie el naturist sau recomandat de medic, poți face câteva lucruri pentru a preveni problemele circulatorii sau pentru a îmbunătății starea generală a sistemului circulator.

    Chiar dacă poate părea un lucru minor să ai în permanență mâinile reci, cu timpul aceste simptome netratate se pot agrava. Așa că uite ce ai putea încerca pentru ca organismul tău să se comporte exemplar:

    • te poți programa la câteva ședințe de masaj, cu uleiuri speciale pentru terapie, care stimulează circulația sangvină sau poți aplica uleiul de unul singur;
    • regimul alimentar trebuie să fie întotdeauna unul echilibrat, indiferent de problemele cu care te confrunți – pentru un sistem circulator sănătos, include în alimentația ta pepenele roșu, semințele de dovleac, usturoiul, ciocolata neagră, alunele, somonul sau portocalele. Toate alimentele menționate conțin vitamine, flavonoide sau licopen, substanțe care previn formarea depozitelor de grăsimi pe vasele de sânge;
    • renunță la fumat, pentru că nicotina afectează arterele din corpul tău;
    • acordă suficient timp de odihnă organismului, pentru a alunga stresul și stările de anxietate;
    • fă sport pentru a preveni acumularea de grăsimi pe vasele de sânge și pentru a stimula circulația sanguină.

      Îmbunătățește circulația sângelui cu produse naturiste

      Pentru a oferi un plus de ajutor sistemului circulator, ai la dispoziție puterile vindecătoare ale plantelor. În catalogul Faunus Plant găsești gama Circulatorus, de unde poți comanda atât tincturi, cât și ceaiuri care stimulează circulația sângelui.

      Tinctura Circulatorus

      Încearcă o cură de 12 zile cu tinctură pentru circulația sângelui. Ea contribuie la îmbunătățirea circulației venoase, la regenerarea și protejarea vaselor capilare sangvine și la ameliorarea durerii cauzate de varice sau vene hemoroidale.

      Ceaiul Circulatorus

      În cazul în care ai varice, insuficiență venoasă, hemoroizi sau tromboză, încearcă o infuzie de ceai pentru sistemul circulator. Compoziția de păducel, coada-calului, talpa-gâștei îmbunătățește semnificativ circulația periferică.

      Pachetul varice

      Include în lista produselor naturale bune pentru sănătate tinctura și ceaiul despre care am vorbit mai sus, alături de Gelul Variplant. Crema pentru circulația sângelui la picioare se aplică pe zonele afectate de varice, de 2-3 ori pe zi. Pachetul cu produse naturiste pentru o circulație sanguină sănătoasă ține sub control efectele neplăcute ale varicelor precum durerile și disconfortul picioarelor. De asemenea, protejează  și regenerează capilarele.

      Faunus Plant, o afacere de familie cu tradiție

      Încearcă și tu produsele din plante obținute prin prelucrare manuală de către echipa Faunus Plant. Ajustează-ți stilul de viață pentru ca organismul tău să fie în cea mai bună formă în fiecare zi.

      Dacă ai nevoie de ajutorul nostru sau vrei mai multe informații despre produsele Faunus Plant, nu ezita și contactează-ne.

      Produse recomandate

      Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
      Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
      Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml

      Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

      23 Reviews
      269,00 lei 201,75 lei
      Magazin naturist, Ceai Circulatorus 90g, faunusplant.ro
      Magazin naturist, Ceai Circulatorus 90g, faunusplant.ro
      Ceai Circulatorus 90g

      Circulație sănătoasă . Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la îmbunătățirea circulației venoase, fiind recomandat în varice, insuficienţă venoasă, tromboflebită, flebită, tromboză, fragilitate capilară, hemoroizi.

      11 Reviews
      24,00 lei 20,00 lei
      Magazin naturist, Tinctura Circulatorus 200ml, faunusplant.ro
      Magazin naturist, Tinctura Circulatorus 200ml, faunusplant.ro
      Tinctura Circulatorus 200ml

      Circulație sănătoasă. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la îmbunătățirea circulației venoase, fiind recomandată în varice, insuficienţă venoasă, tromboflebită, flebită, tromboză, fragilitate capilară, hemoroizi.

      13 Reviews
      46,00 lei 34,50 lei
      Magazin naturist, Gel Variplant 250 ml.Gel pentru Varice cu Extracte de Castan, Spânz și Gălbenele. Potrivit pentru Varice și Senzație de Picioare Grele. Proprietăți Venotonice, Antiinflamatoare și Relaxante. Stimuleazǎ Circulația. Fǎrǎ efecte adverse, faunusplant.ro
      Gel Variplant 250 ml.Gel pentru Varice cu Extracte de Castan, Spânz și Gălbenele. Potrivit pentru Varice și Senzație de Picioare Grele. Proprietăți Venotonice, Antiinflamatoare și Relaxante. Stimuleazǎ Circulația. Fǎrǎ efecte adverse

      Efect venotonic, antiedematos și antiinflamator, utilizat pentru stimularea circulației periferice în varice și ameliorarea disconfortului picioarelor obosite, având un conținut ridicat în extracte naturale. Reduce senzația de picioare grele și obosite ,Amelioreazǎ simptomele varicelor, senzația de greutate și disconfortul ,Contribuie la întărirea pereților venelor și la îmbunătățirea circulației sanguine

      94 Reviews
      59,00 lei 50,00 lei