🎉 Cumperi 2 produse de același fel, primești 3! Ofertă limitată! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

4 Lucruri pe care le au în comun persoanele care reușesc să slăbească

14:57:46 PM EEST

4 Lucruri pe care le au în comun persoanele care reușesc să slăbească

O slăbire eficace nu se produce peste noapte, oricât de restrictivă și de bine construită este o dietă.

Dacă unele metode dau rezultate în timp ce altele nu, depinde și de comportamentul persoanelor care vor să slăbească. Oamenii care reușesc au în comun câteva comportamente pe care-au reușit să le schimbe. Iată de unde ar trebui să începi și tu:

Primii 4 pași pentru o slăbire eficace

Respectă cele 5 mese zilnice

Nu e indicat să sari peste niciuna dintre cele 5 mese pe care le recomandă nutriționiștii. Că e vorba despre mic dejun sau doar despre una dintre cele 2 gustări.

Pe de o parte, mesele regulate mențin activ metabolismul, pe de alta, reduc tentațiile de a mânca alimente bogate în carbohidrați simpli și grăsimi ”rele”.

Folosește farfurii mai mici

Există dovezi că dimensiunea farfuriilor influențează consumul caloric și totodată percepția de sațietate. În mod automat, influențează oamenii să mănânce mai puțin.

Folosirea recipientelor mai mici ajută la formarea obiceiului de a reduce porțiile, fără ca foamea să-și facă simțită prezența. Efectul se vede mai ales la persoane supraponderale și obeze.

Nu te sustrage de la bunătăți

Foarte multe cure de slăbire eficace se concentrează pe programe alimentare stricte, unde se pune accent pe anumite categorii, în timp ce altele sunt trecute pe ”lista neagră”.

Ai putea încerca să nu-ți interzici mâncărurile preferate sau doar vei pofti la ele și mai mult. Ocazional, te poți răsfăța, fără să abuzezi și cu condiția să respecți doza zilnică de calorii.

Evită caloriile lichide

Toată lumea știe cât de important este consumul de lichide în planul de slăbire, dar și că anumite bături (băuturi carbo, sucuri cu adaos de zahăr etc.) duc la îngrășare.

Creșterea ponderală se produce atât din cauza aportului de zahăr, cât și a caloriilor goale. Totul, din cauză că nu oferă valoare nutrițională, în sensul că deși acoperă necesarul caloric al corpului, nu acoperă și necesarul de nutrienți, motiv pentru care foamea nu dispare.

Ceva similar se întâmplă și cu sucurile sau cu smoothie-urile vegetale sănătoase. Chiar dacă sunt alimente aparent fără cusur, pentru a slăbi, baza trebuie să curpindă alimente solide, nu lichide.

Motivul e destul de simplu. Alimentele lichide, chiar dacă hranitoare, în absența masticației, nu oferă aceeași stare de sațietate ca alimentația solidă.

Recomandări din magazinul Faunus Plant

Începe cât mai curând o cură de 45 de zile cu ceaiurile și tincturile Siluetus din Pachetul Slăbire – Silueta Ideală!

Și pentru că, mai mult ca sigur, ai încă o mică problemă estetică (pielea cu aspect de coajă de portocală), vei primi cadou din partea noastră și Uleiul Anticelulitic pentru masaj!

Respectă recomandările de administrare și vei simți în scurt timp cum kilogramele încep să-și ia tălpășița!

Produse recomandate

Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Ceai · 90g · Amestec plante (Cura 12 zile)

151 Reviews
24,00 lei