🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cum tratezi depresiile, insomniile, stresul și anxietatea natural?

14:58:43 PM EEST

Cum tratezi depresiile, insomniile, stresul și anxietatea natural?

Oricui i s-a întâmplat la un moment dat să aibă moralul la pământ ori să nu poată dormi, dar, de regulă, totul s-a rezolvat de la sine în câteva zile. Când situația persistă, poate fi nevoie de remedii naturiste pentru depresii, insomnii, stres și anxietate.

Pentru că stările de apăsare sufletească te pot afecta mai rău decât crezi. Anxietatea prelungită poate cauza stări depresive, atacuri de panică iar insomniile pot duce la apariția unor afecțiuni diverse. 

Depresii, insomnii, stres și anxietate – cauze posibile și consecințe

Insomniile, depresiile, stresul și anxietatea sunt stări care descriu răspunsul specific al organismului și al sistemului nervos la factori interni sau externi care necesită o intervenție imediată. Spre exemplu, este normal să ai o stare psihică încărcată cauzată de pandemia recentă sau de ceea ce se întâmplă în plan social ori politic la nivel global. De multe ori, fără să conștientizăm acest lucru, ceea ce se întâmplă în jurul nostru ne afectează atât starea de bine cât și sănătatea generală a organismului. 

În astfel de împrejurări, destul de comune, practic, are loc o activare generală a corpului, acesta încercând să se pregătească pentru situațiile următoare (adesea, neașteptate).

Cauzele acestor stări variază de la persoană la persoană: oboseală excesivă, preocupări cotidiene, momente psihologice negative, evenimente traumatice etc. Factorii declanșatori acționează în mod diferit, impactul depinzând de sensibilitatea personală.

Când astfel de probleme persistă, nefiind tratate la timp, pot împiedica derularea normală a activităților profesionale, afectând grav și viața familiară, și relațiile sociale.

Din fericire, salvarea vine și din partea naturii, prin tratamente naturiste împotriva stresului, depresiilor, anxietății și insomniilor, cu acțiune sedativă și calmantă.

Descoperă plante cu efect anxiolitic pe care le poți folosi la nevoie. 

Recomandări de remedii naturiste pentru depresii, insomnii, stres și anxietate, din magazinul Faunus Plant

Pentru probleme ale sistemului nervos, pentru momente când îți simți moralul prăbușit sau când nu poți dormi, îți propunem tratamente naturiste care reușesc să revitalizeze organismul, să înlăture energiile negative, să ajute la recuperarea liniștii și la refacerea somnului.

În vitrina Faunus Plant, la categoria Sistem Nervos, se găsesc preparate pe bază de plante cu efect sedativ, calmant, anxiolitic, ca de exemplu, Pachetul Depresii, Insomnii, Stres.

Pachetul cuprinde ceaiuri cu efect calmant și tincturi din gama Nervocalmus, naturale 100 % și deloc agresive, foarte eficiente ca tratamente naturiste pentru depresii, stres, anxietate și insomnii.

Preparatele Nervocalmus includ extracte de talpa gâștei, hamei, păducel, tei și lavandă, plante medicinale cunoscute pentru utilizările tradiționale ca sedative, hipotenesive, cardiotonice, hipnotice, anxiolitice și antidepresive naturale.

Vorbim despre produse fitoterapeutice rezultate prin prelucrarea manuală a plantelor medicinale, cu calitatea certificată TUV Austria. Pentru că aceasta este pasiunea noastră, a echipei Faunus Plant. Să înțelegem natura și să o folosim pentru a trăi în armonie cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Îți aducem rețete naturiste verificate, transmise din generație în generație, pentru a te ajuta să îți regăsești echilibrul și sănătatea. 

Regăsește-ți calmul, liniștea, odihna, cu remedii naturiste pentru depresii, insomnii, stres și anxietate! În caz de nervozitate, migrene, stări depresive sau de hiperexcitabilitate, folosește ceaiurile și tincturile Nervocalmus din Pachetul Depresii, Insomnii, Stres!

Notă: acest articol, publicat inițial în data de 27 ianuarie 2021, este revizuit și actualizat periodic de către echipa Faunus Plant pentru ca tu să primești doar informații relevante și de actualitate. Dacă ai nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, nu ezita și folosește secțiunea comentariilor de mai jos.

Produse recomandate

Pachet Depresii, Insomnii, Stres
Pachet Depresii, Insomnii, Stres
Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Sedativ nervos, calmant, antidepresiv, hipotensiv, antiseptic.

4 Recenzii
179,40 lei 144,00 lei
Ceai Nervocalmus 90g
Ceai Nervocalmus 90g
Ceai Nervocalmus 90g

Sistem nervos sănătos. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandat în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene. Sedativ nervos ,calmant ,antidepresiv

13 Recenzii
19,90 lei
Tinctura Nervocalmus 200ml
Tinctura Nervocalmus 200ml
Tinctura Nervocalmus 200ml

Sistem nervos sănătos. Extract hidroalcoolic concentrat din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandată în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene.

8 Recenzii
39,90 lei