🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

7 Lucruri pe care le au in comun persoanele de succes

14:53:30 PM EEST

7 Lucruri pe care le au in comun persoanele de succes

Te-ai întrebat vreodată ce au în comun persoanele de succes? Să fie vorba despre noroc sau sunt necesare și anumite abilități? Este vorba despre acele abilități ce nu se învață la școală, însă sunt indispensabile pentru obținerea unor rezultate favorabile, indiferent de direcția de mers sau de obiective.

După ani de cercetări și interviuri adresate oamenilor înconjurați deja de reușite, iată cum arată lista cu lucrurile, competențele, trăsăturile pe care aceștia le au în comun:

1. Pasiune

Pasiunea este totul. Iubește ceea ce faci… sau nu mai fă deloc!
Cei incluși în această categorie se lasă ghidați de pasiune, nu de câștigurile financiare. Dar interesant este că făcând totul din pasiune, vrând-nevrând, vor urma și banii.

2. Muncă

Muncește din greu! Nimic nu este simplu, însă poate deveni o plăcere.
Toți oamenii de succes au dobândit ceea ce au, muncind din greu. Dar nu pentru ca s-ar fi simțit vreodată înrobiți la locul de muncă, ci pentru că iubesc tot ce fac.

3. Concentrare

Concentrează-te pe un singur proiect deodată, nu pe mai multe!
Cu toate că mulți muncesc din greu, puțini sunt cei care își focalizează atenția și energia într-o unică direcție. Iar tot ce rezultă este doar o muncă ”diluată”.

4. Motivație

Nu contează dacă efortul este fizic sau intelectual. Fă un efort!
Capacitatea de a te motiva și impulsiona te va ajuta în momentele dificile. Pentru ca două sunt barierele ce obstacolează avântul și șansa de a reuși: timiditatea și nesiguranța.

5. Creativitate

Dezvoltă-ți ideile! Deși simple, ele îți vor lumina calea spre succes.
Ideile merg mână-n mână cu creativitatea, iar pentru a fi creativ, nu trebuie sa fii artist. O bună idee nu echivalează cu sclipirea de geniu, dar îți va furniza energia mentală de care ai nevoie.

6. Tenacitate

Rezistă eșecurilor! Secretul succesului stă în tenacitate.
Nu te aștepta să ai succes de la o zi la alta. Poate că ani de zile te vei afla în situația de a face față refuzurilor, criticilor și presiunilor celorlalți. Dar nu te descuraja, ci perseverează!

7. Generozitate

Consideră un privilegiu capacitatea de a-i ajuta pe alții!
Gândește-te la restul, la tot ce au nevoie și la tot ce își doresc! Dacă vrei să te remarci, mai întâi de toate, dă-le valoare persoanelor din jurul tău, deschide urechile si învață să-i asculți!

Adevărul este că nimeni nu se naște cu succesul în sânge. Trăsăturile persoanelor despre care se spune că sunt remarcabile (și chiar sunt astfel), nu se transmit pe cale genetică, dar se pot dezvolta prin acțiunile întreprinse și alegerile făcute.

Produse recomandate

Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect vitaminizant, tonifiant general si antianemic. Stimulează sistemul imunitar și protejează vasele de sânge. Contribuie la funcţionarea normală a digestiei şi a sistemului imunitar, faunusplant.ro
Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect vitaminizant, tonifiant general si antianemic. Stimulează sistemul imunitar și protejează vasele de sânge. Contribuie la funcţionarea normală a digestiei şi a sistemului imunitar, faunusplant.ro
Bitter 30 plante, 200ml. Efect vitaminizant, tonifiant general si antianemic. Stimulează sistemul imunitar și protejează vasele de sânge. Contribuie la funcţionarea normală a digestiei şi a sistemului imunitar

Tinctura compusa · Lichid · 200ml Sporește nivelul de energie și rezistența fizică ,Contribuie la întărirea și protejarea vaselor de sânge ,Susține sistemul imunitar şi funcționarea optimǎ a organismului

47 Reviews
54,00 lei 35,00 lei