🎉 Cumperi 2 produse de același fel, primești 3! Ofertă limitată! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cadoul Lunii Noiembrie – Protecție și blândețe cu Loțiunea Igienizantă pentru mâini 100 ml!

14:58:14 PM EEST

Cadoul Lunii Noiembrie – Protecție și blândețe cu Loțiunea Igienizantă pentru mâini 100 ml!

În luna noiembrie, comenzile mai mari de 149 de lei îți aduc Loțiunea Igienizantă pentru mâini cadou!

În magazinul Faunus Plant, cadourile nu reprezintă o noutate. Mereu ne-am obișnuit clienții să le dăruim produse fie cu discount, fie în promoții, fie în dar pentru cumpărături peste o anumită sumă.

Loțiunea igienizantă pentru mâini cadou la cumpărăturile din noiembrie

Pentru că e noiembrie, o lună care prin asprimea ei favorizează proliferarea tot mai multor viruși, pentru că pandemia pare să-nflorească de la o zi la alta precum florile de mai, pentru că igiena mâinilor a devenit o primă protecție în aceste vremuri, am decis!

La toate comenzile plasate în luna lui Brumar, care depășesc 149 de lei, clienții vor primi gratuit din partea noastră dezinfectantul pentru mâini cu alcool 70 %!

Cumperi ce dorești din magazinul nostru, îți faci niște calcule să atingi ”pragul”, iar loțiunea de care oricum ai mare nevoie, nu te mai costă nimic.

Vorbim despre un produs aparte în portofoliul Faunus Plant, cu apariție relativ nouă, dar care a primit deja destule aprecieri în lunile de când l-am pus la vânzare.

Ingredientele și beneficiile produsului nostru dezinfectant 

Igienizantul pentru mâini are o eficiență dovedită de modul cu care acționează fiecare ingredient în parte.

Cu alcool în proporții de 70 % și o puternică acțiune antiseptică, majoritatea virușilor și bacteriilor nu au practic nicio șansă de scăpare. Totuși, folosit exagerat, alcoolul nu este tocmai pe placul țesutului cutanat, deoarece neutralizează și microorganismele ”bune”, lăsând epiderma și fără protecția naturală.

Dar ne-am gândit la aceste aspecte, completând loțiunea cu ingrediente care ajută la menținerea mâinilor în perfectă stare.

Glicerina, datorită proprietăților emoliente și umectante, este considerată un extraordinar antidot împotriva pielii uscate și iritate. Hidratează în profunzime țesuturile, împiedică uscarea și contribuie la regenerarea celulară.

Uleiul esențial de lămâie este o binecuvântare nu doar prin parfumul proaspăt, ci și prin efectele antiinflamatoare, antiseptice și purificante. Favorizează formarea de noi celule, ajută la cicatrizarea pielii eventual afectată și calmează inflamațiile.

Beneficiază și tu de Loțiunea Igienizantă, un produs complet, de sezon, care protejează mâinile eficient și cu blândețe! Te va convinge de la prima folosire, așa cum a convins și alți clienți. Despre experiențele lor, poți citi la sfârșitul descrierii din magazin.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Acnee, Eczeme, faunusplant.ro
252,00 lei 189,00 lei