🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cadoul Lunii Noiembrie – Protecție și blândețe cu Loțiunea Igienizantă pentru mâini 100 ml!

14:58:14 PM EEST

Cadoul Lunii Noiembrie – Protecție și blândețe cu Loțiunea Igienizantă pentru mâini 100 ml!

În luna noiembrie, comenzile mai mari de 149 de lei îți aduc Loțiunea Igienizantă pentru mâini cadou!

În magazinul Faunus Plant, cadourile nu reprezintă o noutate. Mereu ne-am obișnuit clienții să le dăruim produse fie cu discount, fie în promoții, fie în dar pentru cumpărături peste o anumită sumă.

Loțiunea igienizantă pentru mâini cadou la cumpărăturile din noiembrie

Pentru că e noiembrie, o lună care prin asprimea ei favorizează proliferarea tot mai multor viruși, pentru că pandemia pare să-nflorească de la o zi la alta precum florile de mai, pentru că igiena mâinilor a devenit o primă protecție în aceste vremuri, am decis!

La toate comenzile plasate în luna lui Brumar, care depășesc 149 de lei, clienții vor primi gratuit din partea noastră dezinfectantul pentru mâini cu alcool 70 %!

Cumperi ce dorești din magazinul nostru, îți faci niște calcule să atingi ”pragul”, iar loțiunea de care oricum ai mare nevoie, nu te mai costă nimic.

Vorbim despre un produs aparte în portofoliul Faunus Plant, cu apariție relativ nouă, dar care a primit deja destule aprecieri în lunile de când l-am pus la vânzare.

Ingredientele și beneficiile produsului nostru dezinfectant 

Igienizantul pentru mâini are o eficiență dovedită de modul cu care acționează fiecare ingredient în parte.

Cu alcool în proporții de 70 % și o puternică acțiune antiseptică, majoritatea virușilor și bacteriilor nu au practic nicio șansă de scăpare. Totuși, folosit exagerat, alcoolul nu este tocmai pe placul țesutului cutanat, deoarece neutralizează și microorganismele ”bune”, lăsând epiderma și fără protecția naturală.

Dar ne-am gândit la aceste aspecte, completând loțiunea cu ingrediente care ajută la menținerea mâinilor în perfectă stare.

Glicerina, datorită proprietăților emoliente și umectante, este considerată un extraordinar antidot împotriva pielii uscate și iritate. Hidratează în profunzime țesuturile, împiedică uscarea și contribuie la regenerarea celulară.

Uleiul esențial de lămâie este o binecuvântare nu doar prin parfumul proaspăt, ci și prin efectele antiinflamatoare, antiseptice și purificante. Favorizează formarea de noi celule, ajută la cicatrizarea pielii eventual afectată și calmează inflamațiile.

Beneficiază și tu de Loțiunea Igienizantă, un produs complet, de sezon, care protejează mâinile eficient și cu blândețe! Te va convinge de la prima folosire, așa cum a convins și alți clienți. Despre experiențele lor, poți citi la sfârșitul descrierii din magazin.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Complet pentru Arsuri, Răni și Mușcături. Cicatrizant și Antiinflamatoriu. Tratament din Plante Medicinale care Cicatrizează și Calmează Pielea, faunusplant.ro
Pachet Complet pentru Arsuri, Răni și Mușcături. Cicatrizant și Antiinflamatoriu. Tratament din Plante Medicinale care Cicatrizează și Calmează Pielea

Pachetul Cicatrizant are la bază extracte din plante medicinale recunoscute pentru capacitatea lor de a stimula procesul natural de vindecare a pielii. Conceput pentru combaterea arsurilor solare și a mușcăturilor de insecte, ideal pentru cicatrizarea și calmarea stratului exterior al pielii.

1 Recenzii
86,00 lei 64,50 lei
Magazin naturist, Pachet Complet cu Extracte 100%  naturale pentru Hemoroizi sau Fisuri Anale. Reducere Durerea și Disconfortul. Efect Antiinflamator și Cicatrizant. Îmbunătățește Circulația Sângelui. Ceai Hemorodalus 90g. Unguent Hemorodalus 50 ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Complet cu Extracte 100%  naturale pentru Hemoroizi sau Fisuri Anale. Reducere Durerea și Disconfortul. Efect Antiinflamator și Cicatrizant. Îmbunătățește Circulația Sângelui. Ceai Hemorodalus 90g. Unguent Hemorodalus 50 ml, faunusplant.ro
Pachet Complet cu Extracte 100% naturale pentru Hemoroizi sau Fisuri Anale. Reducere Durerea și Disconfortul. Efect Antiinflamator și Cicatrizant. Îmbunătățește Circulația Sângelui. Ceai Hemorodalus 90g. Unguent Hemorodalus 50 ml

Ameliorează disconfortul cauzat de hemoroizi și fisuri anale cu Pachetul Hemoroizi. Datorită combinației speciale de extracte 100% naturale, efectelor cicatrizante și antiseptice, ceaiul și unguentul Hemorodalus reduc inflamațiile și ameliorează senzația de mâncărime în zona anală. Redescoperă confortul și liniștea.

11 Reviews
224,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Pachet Acnee, Eczeme, faunusplant.ro
Pachet Acnee, Eczeme

Depurativ, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, antiseptic, antiinflamator.

1 Recenzii
252,00 lei 189,00 lei