🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Leacuri bătrânești pentru picioare umflate și dureroase.

13:27:26 PM EEST

Leacuri bătrânești pentru picioare umflate și dureroase.

Activitățile zilnice sunt tot mai greu de dus la bun sfârșit din cauza senzației de picioare grele și umflate? Iar disconfortul este cu atât mai accentuat cu cât temperaturile cresc? Fii fără grijă, există leacuri băbești care te ajută să ameliorezi senzația de picioare umflate pentru ca tu să te simți mai bine. 

Puterea plantelor aromatice și medicinale este ingredientul de bază al remediilor naturiste făurite cu multă grijă și atenție de noi, Faunus Plant. Descoperă produse naturiste cu tradiție obținute în România și certificate internațional pentru tratarea picioarelor umflate.

Dar, înainte de a afla cele mai bune remedii naturiste pentru dezumflarea picioarelor, să aflăm ce provoacă senzația de picioare grele și umflate. 

Care sunt cauzele picioarelor umflate?

Nu știi de ce ți se umflă picioarele? Din păcate, cauzele picioarelor umflate pot fi diverse. Uite care sunt cele mai întâlnite:

  • statul în picioare prelungit și forțat (ortostatism),
  • inflamații la nivelul membrelor inferioare,
  • leziuni netratate corespunzător,
  • purtarea unor pantofi incomozi,
  • reumatismul, care provoacă dureri reumatice de picioare,
  • retenția de lichide,
  • greutate peste medie,
  • sedentarism.

Trebuie să știi că picioarele umflate și dureroase pot fi un simptom al unor afecțiuni mai grave, cum ar fi:

  • blocarea sistemului limfatic, 
  • insuficiență renală, 
  • insuficiență cardiacă.

Dacă mai ai și alte simptome, cum ar fi stări de leșin sau dureri în capul pieptului, nu ezita să ceri ajutorul unui medic.


Remedii pentru combaterea picioarelor umflate

După cum știi, cel mai bun remediu este prevenția. Așa că uite ce poți face ca să previi senzația de disconfort a picioarelor umflate:

  • poartă mereu pantofi care au o mărime corespunzătoare,
  • poartă șosete moi, din bumbac; vara lasă piciorul să respire,
  • folosește ciorapi compresivi pentru ca sângele să urce către inimă,
  • bea cel puțin 2 litri de apă sau lichide neîndulcite pe zi,
  • fă mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi, fără excepție,
  • redu consumul de sodiu.

Ai încercat să previi senzația de picioare grele și umflate, dar nu a funcționat? Nu-ți face griji,  există și alte remedii pentru picioare umflate.

Cele mai cunoscute leacuri băbești pentru picioare umflate

Puterea tămăduitoare a naturii este alături de tine și de această dată prin leacuri băbești pentru picioare umflate. 

Iar povestea începută la poalele munților Apuseni, în 1978, de la un sac de păpădie răsfirată în podul casei, se continuă și astăzi prin remedii naturiste prelucrate manual, fără conservanți sau coloranți, într-un cuvânt, Faunus Plant. 

Îți propunem rețete din plante medicinale care nu numai că ameliorează picioarele grele și umflate, dar te ajută să duci la bun sfârșit toate activitățile pe care ți le dorești. 

Leacuri pentru picioare umflate din cauza reumatismului

Picioarele tale sunt grele și umflate din cauza reumatismului? În acest caz, te ajută pachetul Dureri Reumatice Faunus Plant

Tinctura Reumaticus și unguentul Reumaticus sunt produse 100% naturale, prelucrate din plante aromatice și medicinale precum: untul pământului, tătăneasă, rășină de brad, ulei de floarea-soarelui, mentă, ceară de albine și vitamina E. Combinate, cele două:

  • calmează durerile membrelor inferioare, 
  • acționează ca remedii pentru dezumflarea picioarelor, 
  • stimulează circulația capilară.

Leacuri băbești pentru picioare umflate din cauza blocării sistemului limfatic

Te-ai gândit că poți avea picioarele umflate din cauza blocării sistemului limfatic? Limfa ajută la preluarea toxinelor, acestea fiind eliminate ulterior. Dacă sistemul limfatic nu mai funcționează corespunzător, toxinele rămân în organism și ajung în membrele inferioare sau superioare.

Metodele pentru stimularea sistemului limfatic sunt la îndemână. Fie că vorbim de mișcare sau consumul de apă cu lămâie. 

Combină aceste metode cu pachetul Detoxifiere de la Faunus Plant. Ceaiul Dermatofitus și tinctura Dermatofitus cu proprietăți:

  • depurativ,
  • diuretic, 
  • remineralizant, 
  • antiseptic.

Încearcă și masajul limfodrenant cu ulei de masaj relaxant din plante, care stimulează funcționarea corespunzătoare a metabolismului și diminuează senzația de picioare umflate. 

Leacurile băbești pentru picioare umflate sunt exact ce ai nevoie. La Faunus Plant găsești remedii naturiste pentru dezumflarea picioarelor obținute doar prin prelucrare manuală. Sănătatea e de partea ta.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural, faunusplant.ro
Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural

Împotriva durerilor reumatice și articulare. Cu extracte din plante medicinale, produsele au efect antireumatic, antiinflamator, antiartritic. Calmează durerile provocate de reumatism și stimulează circulația sângelui la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor.

154 Reviews
245,00 lei 196,00 lei
Magazin naturist, Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic, faunusplant.ro
Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic

Efect analgezic, antiinflamator și antireumatic, cu acțiune benefică în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare, cu conținut ridicat de extracte naturale. Ajută la reducerea și calmarea durerilor afecțiunilor reumatice ,Amelioreazǎ rapid și eficient durerile musculare ,Contribuie la restabilirea mobilității articulare

107 Reviews
59,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Untul Pamantului 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Untul Pamantului 500ml

Antiinflamator, antireumatic, antiartritic.

10 Reviews
77,00 lei
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
210,00 lei 168,00 lei