🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

3 Idei de cadouri drăguțe de pus în tolba iepurașului la Paște

14:58:58 PM EEST

3 Idei de cadouri drăguțe de pus în tolba iepurașului la Paște

Cui nu-i place să dăruiască celor dragi cadouri? Cu toate astea, poate fi greu de tot să născocești cu mintea idei, când imaginația îți pune bețe-n roate. Dar te ajutăm noi cu câteva idei pentru cadouri de Paște.

Propunerile noastre sunt vrednice de luat în calcul de orișicine caută să-și îmbunătățească sănătatea, să se energizeze ori să se îngrijească folosind remedii naturiste.

Și ce ai vrea mai mult de la un tratament decât să știi că include doar ingrediente naturale sau că se obține prin prelucrare manuală, așa cum sunt toate produsele Faunus Plant?

Iar asta nu e tot.

La o analiză mai atentă a vitrinei online, vei descoperi că avem preparate indicate pentru toate vârstele (siropuri, balsamuri de buze, unguente etc.), certificate internațional TUV Austria și avizate intern (IBA București).

Idei pentru cadouri de Paște, cu iz de ierburi de leac

Adevărul e că plăcerea e a tuturor să primească, dar și să dăruiască la aniversări și la zile onomastice, de Sărbători sau în orice moment mai special din viață...

Ideile nu sunt multe, dar sunt de folos și numai bune să rezolve mici neajunsuri cu care fiecare se poate confrunta la Sărbători și după.

Pachet Ficat Sănătos – Afecțiuni Hepatobiliare

În general, sărbătorile tradiționale, pe cât de fericite sunt cât durează, pe atât de neplăcută poate deveni perioada ce le urmează. Cu toate bunătățile ce umplu mesele la Paște, majoritatea încărcate cu grăsimi și calorii, ficatul și vezica biliară au de tras, nu glumă...

Pentru salvarea gurmanzilor, propunem ceaiurile și tincturile Hepatobiliarus cu acțiune coleretică (stimulează secrețiile biliare) și colagogă (accelerează fluxul biliar) din Pachetul Ficat Sănătos – Afecțiuni Hepatobiliare.

Gelul Variplant – Pentru picioare obosite

După alergătura ultimelor zile (și nu s-a încheiat încă), picioarele au de suferit, bietele de ele... O fi alergatul prielnic pentru sănătate, însă nu și acest fel de ”maraton”. Uneori e prea mult până și pentru cele mai antrenate gospondine sau... cei mai antrenați gospodini...

În ajutorul cui își simte picioarele epuizate vine Gelul Variplant. Cu extracte de Castan, Spânz și Gălbenele, activează circulația, relaxează și ameliorează senzația de picioare grele.

Tinctura Detoxifius – Pentru un corp mai ”curat”

Toate preparatele elaborate specifice Paștelui ”sufocă” nu doar sistemul digestiv, ci și organismul, pe de-a-ntregul. Printre efectele nefaste se numără kilogramele în plus, lipsa de energie, balonările, imunitatea scăzută, imperfecțiunile pielii, părul lipsit de strălucire etc.

Din fericire, o cură detoxifiantă de 2-3 luni cu Tinctura Detoxifius poate rezolva cel puțin o parte dintre problemele apărute din pricina meselor prea copioase ce împovărează corpul de toxine.

Lista cu idei pentru cadouri de Paște e mult mai lungă, dar te lăsăm pe tine s-o completezi cu produsele preferate sau folositoare ție și celor dragi.

Intră în magazinul online Faunus Plant, deschide pagina Afecțiuni și începe o călătorie printre remedii și leacuri de pus în tolba iepurașului, la Paște!

Produse recomandate

Magazin naturist, Gel Variplant 250 ml.Gel pentru Varice cu Extracte de Castan, Spânz și Gălbenele. Potrivit pentru Varice și Senzație de Picioare Grele. Proprietăți Venotonice, Antiinflamatoare și Relaxante. Stimuleazǎ Circulația. Fǎrǎ efecte adverse, faunusplant.ro
Gel Variplant 250 ml.Gel pentru Varice cu Extracte de Castan, Spânz și Gălbenele. Potrivit pentru Varice și Senzație de Picioare Grele. Proprietăți Venotonice, Antiinflamatoare și Relaxante. Stimuleazǎ Circulația. Fǎrǎ efecte adverse

Efect venotonic, antiedematos și antiinflamator, utilizat pentru stimularea circulației periferice în varice și ameliorarea disconfortului picioarelor obosite, având un conținut ridicat în extracte naturale. Reduce senzația de picioare grele și obosite ,Amelioreazǎ simptomele varicelor, senzația de greutate și disconfortul ,Contribuie la întărirea pereților venelor și la îmbunătățirea circulației sanguine

94 Reviews
59,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Detoxifiere și purificare. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandată în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

7 Reviews
46,00 lei