🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Faunus Plant: remedii naturiste cu tradiție de generații

14:59:30 PM EEST

Faunus Plant: remedii naturiste cu tradiție de generații

Se spune că ne întoarcem întotdeauna la origini.

Și vorbim aici despre bogățiile oferite de mama natură. Remediile naturiste sunt folosite din cele mai vechi timpuri în tratarea afecțiunilor, iar puterile de leac ale plantelor medicinale sunt recunoscute și astăzi.

De aceea, din grijă pentru sănătatea ta și recunoștință pentru resursele prețioase oferite de natură, Faunus Plant, brand românesc cu tradiție, luă naștere în anul 1978. Din generație în generație, bunicul, tatăl și acum nepoții din familia Matei, ne dedicăm timpul și grija afacerii noastre de suflet.

Printre dealuri, pe câmpii, brandul nostru se ivi

Primele plante tămăduitoare culese se aflau sub paza Munților Apuseni, acolo unde bunicul a început mica afacere, descoperindu-și îndeletnicirea. Din propria-i voință și drag de ierburile terapeutice, a luat la pas plaiurile patriei acum mai bine de patru decenii.

Cu dorință și ambiție moștenite, tătăl Matei a preluat frâiele afacerii cu remedii naturiste la o vârstă fragedă și a pecetluit tradiția. Atât de dedicați, mereu pe urmele plantelor medicinale și aromatice, prelucrarea ierburilor se face în sânul familiei, după rețete proprii. Astfel, reușim să avem primul punct de vânzare din țară, la Brașov.

Și-am crescut, iar vremea nepoților a sosit. Cu forțe proaspete și noi idei, am decis să ducem afacerea noastră la un nou nivel: crearea brandului Faunus Plant. O nouă identitate, mai multe remedii naturiste și o echipă mai mare, cu ajutorul căreia creștem producția.

Trei generații, trei etape importante pentru afacerea noastră. Tot mai competitivi, tot mai importanți pe piața de România, dar la fel de modești și dedicați în prelucrarea leacurilor din plante medicinale, culese de pe plaiurile patriei noastre dragi.

 

Plante medicinale prelucrate manual, produse 100% naturiste

Așa ne-am propus să ne diferențiem noi, brandul Faunus Plant. Oferind produse 100% naturale, fără conservanți și coloranți artificiali, prelucrate cu propriile noastre mâini, din plante medicinale și din culturi românești.

Am început cu ranița militară a bunicului, umplută cu ierburi culese și uscate de el. Ne-am mutat într-un spațiu mic, folosind rețete pe care le-am moștenit de la bunici, înregistrate la OSIM, și am continuat să ne extindem portofoliul. Acest lucru a condus la necesitatea colaborării cu alți culegători, care să ne procure mai multe plante medicinale.

Ierburile terapuetice și aromatice sunt culese cu grijă, prelucrate la standarde înalte de calitate, așa cum o demonstrează și certificările pe care le-am obținut. Clienții sunt mulțumiți, iar capacitatea noastră de producție a crescut considerabil.

Portofoliul cu remedii naturiste Faunus Plant

Am fost și suntem puțini, dar suntem inimoși și punem pasiune în tot ceea ce facem. De la simple plante și combinații de plante medicinale, am început să pregătim tincturi și alifii pentru afecțiuni reumatice și dermatologice. Am continuat cu produse pentru o mulțime de afecțiuni, cu siropuribalsamuri de buze și uleiuri pentru masaj.

Cu migală și experiență dobândită de-a lungul anilor, plantele medicinale și aromatice pe care le culegem cu grijă sunt prelucrate sub formă de:

Ceaiuri

Rețetele tradiționale Faunus Plant sunt moștenite din generație în generație, fiind respectate întocmai. Ele sunt concepute pentru probleme specifice de sănătate și te asigurăm că plantele medicinale bune pentru fiecare afecțiune sunt culese și selectate manual.

Tincturi

Pentru prepararea tincturilor simple sau a tincturilor compuse, utilizăm plante cu efect sinergic, care te ajută să previi și să combați diferite afecțiuni de care poți suferi. Beneficiile acestor produse le simți imediat după administrare, căci ele sunt absorbite repede de către organism.

Siropuri

Magazinul online Faunus Plant conține atât siropuri pentru adulți, cât și pentru cei mici. Având principii active și un gust foarte plăcut, se administrează ușor, diluate în apă. Varietatea de plante medicinale alese de noi pentru siropurile naturiste te vor ajuta să tratezi mai ușor afecțiunile pe care le confrunți.

Unguente și geluri

Pentru rețetele de unguente și geluri, folosim întotdeauna cu atenție ceară de albine, uleiuri esențiale și rășină de brad, alături de diferite ierburi terapeutice. Sănătatea ta o punem pe primul loc și tocmai de aceea produsele noastre nu conțin parabeni sau substanțe nocive.

Balsamuri pentru buze

Mici vedete din catalogul nostru de produse, balsamurile de buze au în compoziție ulei de măsline, uleiuri esențiale și extracte de vitamina E și gălbenele. Îți hidratează natural buzele și le catifelează.

Uleiuri pentru masaj

Uleiurile de masaj Faunus Plant au în compoziție extracte uleioase din plante medicinale, îmbogățite cu vitamina E și uleiuri esențiale. Produsele 100% naturale se absorb repede în piele, lăsând-o hidratată și catifelată.

Au trecut decenii și generații, iar afacerea noastră s-a dezvoltat cu pași mărunți, dar siguri. Iată-ne acum, un brand românesc cu tradiție și valori, ne străduim să livrăm întotdeauna calitate. Fiind o afacere de familie, punem suflet și pasiune în fiecare produs pregătit.

Din respect pentru tine și mama natură!

Produse recomandate

Magazin naturist, Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic, faunusplant.ro
Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic

Gel · 250ml Ajută la reducerea și calmarea durerilor afecțiunilor reumatice ,Amelioreazǎ rapid și eficient durerile musculare ,Contribuie la restabilirea mobilității articulare

107 Reviews
59,00 lei 32,00 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Pachet · Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

155 Reviews
210,00 lei 116,00 lei