🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cum te energizezi mai bine toamna și iarna

14:59:29 PM EEST

Cum te energizezi mai bine toamna și iarna

De câte ori nu te-ai simțit fără vlagă odată cu venirea sezonului rece? A sosit momentul să-ți pui organismul din nou în mișcare.

Descoperă din articolul de astăzi cele mai populare 5 metode prin care te energizezi în fiecare toamnă și iarnă. Vezi de ce e important să faci sport și ce vitamine să iei ca să te menții în formă și să-ți întărești sistemul imunitar în sezonul rece.

#1. Întărește sistemul imunitar printr-un sport pe care să-l practici zilnic

Îți place să alergi? Atunci nu renunța la pasiunea ta în zilele de toamnă. Chiar dacă temperaturile scad, echipează-te corespunzător și ieși la o tură de alergare. Sau poate practici deja orice alt sport.

Indiferent de activitatea pe care o alegi, e bine să faci mișcare dimineața. Pentru că atunci organismul tău eliberează endorfine care îți asigură o stare de bine pentru întreaga zi. 

Prin sport oxigenezi organismul și îți asiguri un sistem imunitar pregătit pentru a face față provocărilor din sezonul rece, cel în care răcelile sunt tot mai dese. 

#2. Fă plimbări prin natură pentru eliminarea stresului.

Dacă nu ai timp să practici un sport, atunci nu neglija mișcarea. Ieși în fiecare zi la o scurtă plimbare. Aerul curat te ajută să alungi grijile și să îți recapeți vitalitatea. 

Plimbările relaxează organismul și elimină stresul. Astfel, combați mai ușor stările de anxietate, cele care pot să-ți consume rapid energia.

#3. Consumă alimente care îți dau energie.

Despre cât de important este să ai o alimentație echilibrată ai auzit multe povești. Și atunci când vrei să te simți energizat, regimul alimentar are un rol esențial. Iată ce alimente îți dau energie și le poți include în dieta ta imediat:

  • măceșele – despre beneficiile măceșelor am scris și într-un alt articol de pe blog; ele sunt o sursă naturală de vitamina C ușor de consumat și aromate;
  • bananele – au un conținut ridicat din vitamina B6 și conțin carbohidrați, care ajută la energizarea organismului;
  • orezul brun – conține fibre și enzime care ajută la descompunerea carbohidraților; cu ajutorul lor, proteinele din corpul tău produc energie întreaga zi;
  • peștele – complexul de Omega 3 și acizi grași elimină oboseala din organism.

    Pe lângă alimentele menționate, nu uita să consumi fructe regulat, pentru că ele îți fortifică sistemul imunitar și te ajută să ai o stare generală de bine în fiecare zi.

    #4. Caută remedii naturiste de energizare și relaxare.

    Plantele au fost dintotdeauna ajutorul de nădejde al organismului tău. Atunci când te simți slăbit și lipsit de vlagă, apelează la ajutorul lor. Spre exemplu, un ceai de echinacea îți întărește imunitatea și menține organismul în formă.

    Și, cum fiecare anotimp vine la pachet cu peisaje, emoții sau roade în grădină, așa și remediile naturiste pot fi alese în funcție de perioada anului. Caută produse cu plante benefice toamna și lasă-le să te umple de energie în lunile reci.

    #5. Vitaminele sunt aliatul tău numărul 1.

    Dacă deja faci tot ce am enumerat mai sus, atunci ești pe drumul cel bun. Descoperă acum ce vitamine se iau toamna și iarna ca să te simți tot timpul plin de energie.

    În primul rând, vitaminele din perioada rece trebuie să vizeze întărirea sistemului imunitar. Așadar, vitamina C este pe primul loc când vine vorba despre suplimente alimentare pe care să le iei toamna și iarna.

    În catalogul Faunus Plant, te așteaptă gama Vitaminizantus pregătită să îți ofere energia de care ai nevoie în fiecare zi.

    De ce să incluzi Gama Vitaminizantus în regimul tău

    Pentru că are toate plantele medicinale de care ai nevoie în anotimpul rece:

    • cătină;
    • măceșe;
    • echinacea;
    • urzică.

      Cătina este recunoscută ca fiind planta cu cel mai mare conținut de vitamina C. Astfel întărește eficient sistemul imunitar și îți dă o stare de bine. Măceșele sunt și ele bogate în vitamina C, dar conțin și complexul de B-uri, care au efecte tonifiante și revitalizante.

      Beneficiile echinaceei se resimt în ameliorarea durerilor sau îmbunătățirea tranzitului intestinal. Dacă întregul corp se simte bine, și tu vei fi energizat pentru întreaga zi.

      Urzicile, pe de altă parte, conțin o cantitate importantă de antioxidanți și lecitină. Ele ajută la combaterea stresului și a oboselii.

      Ce conține, mai exact, gama Vitaminizantus?

      1. Tinctură Vitaminizantus;
      2. Sirop Vitaminizantus.

        Hai să vedem ce face fiecare și cum le poți include în regimul tău.

        Tinctura din plante medicinale energizante

        Tinctura pentru energie Vitaminizantus este obținută 100% natural prin macerarea celor 4 plante medicinale despre care am vorbit mai sus. Amestecul obținut are proprietăți vitaminizante, antianemice și vitaminizante.

        După o cură de 12 zile cu tinctura Vitaminizantus, celulele organismului sunt protejate împotriva stresului oxidativ. Asta înseamnă că te vei simți bine și energizat în fiecare zi.

        Beneficiile siropului Vitaminizantus

        Când simptomele asteniei de toamnă încă se fac simțite prin lipsă de energie, siropul Vitaminizantus e gata să îți sară în ajutor. Practic, compoziția de plante medicinale ajută la refacerea necesarului de vitamine.

        Atunci când organismul tău are toate substanțele nutritive de care are nevoie, se comportă exemplar.

        Pune în aplicare sfaturile pe care le-ai aflat astăzi și nu lăsa zilele mohorâte să te țină pe loc.

         

        Produse recomandate

        Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
        Tinctura Vitaminizantus 200ml

        Vitamine pentru creșterea imunității. Extract hidroalcoolic concentrat din Cătină, Echinacea, Măceșe și Urzică cu efecte puternic vitaminizante și tonifiante, conceput special pentru întărirea sistemului imunitar.

        9 Reviews
        46,00 lei
        Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
        Sirop Vitaminizantus 200ml

        Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

        23 Reviews
        33,00 lei
        Magazin naturist, Sirop Macese 500ml, faunusplant.ro
        Sirop Macese 500ml

        Vitaminizant, reconfortant, tonic general. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, astenie, lipsa poftei de mâncare.

        9 Recenzii
        49,00 lei
        Magazin naturist, Sirop Catina 500ml, faunusplant.ro
        Sirop Catina 500ml

        Vitaminizant, tonic general. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.

        19 Recenzii
        49,00 lei
        Magazin naturist, Sirop Echinacea 500ml, faunusplant.ro
        Sirop Echinacea 500ml

        Vitaminizant, tonic general, antiinflamator. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenţei și a stărilor gripale.

        23 Recenzii
        49,00 lei
        Magazin naturist, Tinctura Urzica 200ml, faunusplant.ro
        Tinctura Urzica 200ml

        Depurativ de bază, diuretic cu eliminare masivă de acid uric, declorurant, expectorant, antitusiv, antidiabetic, astringent, antidiareic, antihemoragic, tonic general, cicatrizant.

        9 Reviews
        38,00 lei