🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Descoperă rețete tradiționale de ceaiuri din plante aromate

14:59:39 PM EEST

Descoperă rețete tradiționale de ceaiuri din plante aromate

Un ceai savurat la ceas de seară sau în orice alt moment al zilei este o sursă de bine. Fie că îți dai seama când bei sau nu ești conștient de asta, ceaiurile din plante aduc o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta.

Ne-a pasionat dintotdeauna puterea vindecătoare a plantelor și am căutat, de fiecare dată, să găsim soluții cât mai bune pentru a le transforma în tratamente naturiste eficiente.

Așa am ajuns la rețetele de ceaiuri tradiționale, marca Faunus Plant. Vrei să afli care sunt tainele care stau în spatele ceaiurilor benefice?

Descoperă din articolul de astăzi de ce sunt rețetele Faunus Plant atât aromate, cât mai ales eficiente în tratarea diverselor afecțiuni.

Importanța prelucrării manuale a plantelor în rețetele de ceaiuri reci sau calde

Ai încercat vreodată să te plimbi printr-o câmpie plină cu flori de coada calului? Sau amintește-ți pentru o secundă mirosul îmbietor de tei înflorit. Sunt senzații pe care nu le simți decât atunci când intri în contact direct cu bogățiile pe care ni le oferă natura.

Atunci când lucrăm la ceaiurile din plante medicinale Faunus Plant, o facem cu toată dăruirea. Pentru că vrem să ajungă la tine toată esența plantelor pe care le folosim.

De aceea, punem preț pe prelucrarea 100% manuală a plantelor. Ca tu să simți gustul intens al ierburilor pe care le folosești ca infuzie.

Culegem plantele chiar noi. O facem din tată în fiu și am învățat ce înseamnă atenția pentru fiecare tulpină, frunză sau petală.

Atunci când vrei o băutură răcoritoare în zilele calde, încearcă ceaiuri naturiste pentru vară. Și în perioadele reci, tot infuziile din plante atent selecționate îți mențin o sănătate de fier.

De ce alegem să folosim doar plante românești în rețetele de ceaiuri aromate

Pentru că nicăieri nu-i ca acasă. Și ne place să credem că se aplică aceeași idee și pentru ierburile aromatice de pe plaiurile noastre. Cu cât plantele sunt mai aproape de noi, cu atât legătura noastră este mai strânsă.

Am început să culegem din inima munților Apuseni. Acolo am găsit plante cu puteri vindecătoare, pe care le conservăm în cele mai bune condiții. Doar așa îți putem livra ceaiuri tradiționale pentru iarnă sau vară, ori pentru diverse afecțiuni.

Iar aroma plantelor românești, crescute departe de vuietul orașului, este greu de găsit. Noi am înțeles, de la bun început, că e nevoie să pui suflet în tot ceea ce faci, pentru ca tu să iubești produsele noastre.

Plantele terapeutice de pe câmpurile patriei, rădăcinile care cresc la umbra copacilor de pe dealuri sau frunzele din munți sunt crescute cu dragoste. Nu de om, ci de natură. 

Iar dragostea naturii se exprimă cel mai bine prin proprietățile benefice pe care le găsești în fiecare ceașcă de ceai tradițional.

Cum am perfecționat rețetele de ceaiuri din plante medicinale de-a lungul timpului

Totul a luat naștere din dorința de oferi oamenilor posibilitatea să se bucure de beneficiile plantelor într-o formă cât mai pură.

Ceaiurile sunt, practic, infuzie din diverse părți ale plantelor cu proprietăți vindecătoare. Sub această formă, ierburile terapeutice își păstrează caracteristicile cât mai bine.

Tratamentele naturiste Faunus Plant sunt obținute în funcție de nevoile tale. Am analizat fiecare plantă și ce beneficii poate aduce ea pentru organism. Începând cu bunicul care a pus bazele actualului brand, am perfecționat rețetele cu cele mai bune soluții pentru prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni.

Am combinat plantele în mod eficient și le-am conservat cum am învățat mai bine, din generație în generație.

Comandă și tu ceaiuri obținute după rețete tradiționale și lasă puterea vindecătoare a plantelor să-ți pătrundă în organism cu fiecare ceașcă de licoare aromată.

Produse recomandate

Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Gastric 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Gastric 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Gastric 180g

Diminuează aciditatea gastrică, antispastic, astringent, antiinflamator, cicatrizant.

17 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g

Amestec din 9 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

10 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g

Amestec din 17 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare, fiind recomandat în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie și insuficienţă hepatică, fiere leneșă, stare de greaţă și vomă, litiază biliară, balonări abdominale, ficat mărit, gură amară.

17 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

42 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Prostata 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Prostata 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Prostata 180g

Amestec din 7 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la funcționarea normală a prostatei, fiind recomandat pentru prostatită, adenom de prostată, litiază prostatică, micțiuni nocturne frecvente.

19 Recenzii
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Renal 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Renal 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Renal 180g

Amestec din 10 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la funcționarea normală a rinichilor și a vezicii urinare, fiind recomandat pentru infecţii şi inflamaţii ale tractului urinar (cistite, pielonefrite), litiază urinară, piatră la rinichi, incontinență urinară, retenție urinară, răceli renale.

7 Recenzii
36,00 lei