🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Oferă produse naturiste cadou de Sf. Valentin și Dragobete

14:59:41 PM EEST

Oferă produse naturiste cadou de Sf. Valentin și Dragobete

E luna iubirii pentru toate generațiile. Dacă cei mai tineri sărbătoresc Sfântul Valentin, cei cu o vârstă înaintată preferă, mai degrabă, Dragobetele, sărbătoarea noastră națională. Indiferent în care categorie te încadrezi, sigur vrei să oferi persoanei iubite un cadou util de Sfântul Valentin sau Dragobete.

Așadar, anul acesta noi îți recomandăm să optezi pentru o variantă naturală, care să-i amintească partenerului cât de mult ții la sănătatea și starea lui de bine.

Ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri deosebite pentru persoana de lângă tine. Faunus Plant îți oferă întotdeauna remedii naturiste cu tradiție de generații, ca să ai grijă de cei pe care-i iubești. 

Iată ce-ți recomandăm să le dăruiești în luna februarie!

Pentru ea: balsam de buze 100% natural

Femeile pun întotdeauna accent pe felul în care arată. De câte ori nu ți-ai văzut partenera dându-se cu ruj chiar și atunci când mergea doar până la magazinul de lângă casă? Și acest lucru nu se întâmplă pentru că vor să atragă atenția celorlalți, ci pentru că doresc să se simtă bine în pielea lor.

Orice truc le ajută să aibă mai multă încredere în sine este bine-venit. Așa că, de Sfântul Valentin sau de Dragobete, arată-i cât de mult o iubești și că o apreciezi exact așa cum este.

Balsamurile de buze pe care le pregătim după rețetele tradiționale Faunus Plant sunt concepute pentru a pune în evidență frumusețea naturală a oricărei femei. Totodată, ele se ocupă de îngrijirea buzelor crăpate în zilele reci.

Comandă-i partenerei tale un balsam 100% natural, care să-i hidrateze buzele și să accentueze culoarea lor naturală în fiecare zi.

Pentru el: uleiuri de masaj

Știm că bărbații sunt mai uituci și poate nu acordă o importanță prea mare sărbătorilor dedicate iubirii. Asta pentru că el te iubește în fiecare zi și încearcă să ți-o demonstreze prin gesturi mici. Surprinde-l de Sfântul Valentin sau Dragobete cu un cadou care să-l ajute să se relaxeze chiar și atunci când nu sunteți în vacanță.

Un masaj e bine-venit pentru partenerul tău. Iar pentru ca atmosfera să fie una cât mai plăcută și masajul să aibă reale beneficii pentru corp, folosește uleiuri din plante medicinale.

Masajul este printre cele mai populare metode naturale de relaxare, așa că oferă-i iubitului sau soțului un ulei naturist care să-i readucă starea de bine. În plus, din când în când, mai poți profita și tu de beneficiile unui masaj terapeutic benefic pentru circulație și dureri reumatice.

Pentru amândoi: pachete naturiste cadou

Dacă vrei să pui mai mult accentul pe sănătate, atunci aruncă o privire peste pachete promoționale Faunus Plant create special pentru starea voastră de bine. Indiferent dacă vreți să preveniți o răceală sau să tratați simptomele unei afecțiuni, în catalogul nostru găsiți mereu ce aveți nevoie.

Ți-am pregătit pachete pentru:

 • detoxifiere;
 • potență;
 • slăbit;
 • varice;
 • întărirea sistemului imunitar;
 • sănătatea stomacului, ficatului sau sistemului cardiovascular.

  Toate produsele naturiste sunt numai bune de pus în coșul cu daruri pentru Sfântul Valentin sau Dragobete, atât pentru ea, cât și pentru el.

  Sărbătorește iubirea cu oferte la produsele Faunus Plant

  Dacă până acum ai ales pentru persoana iubită bijuterii sau produse cosmetice scumpe, a sosit momentul să treceți pe verde. Adică să încercați beneficiile produselor naturale. Faunus Plant ți-a pregătit soluții din natură pentru prevenirea și tratarea oricărei probleme de sănătate.

  Produsele noastre sunt obținute din plante românești și prelucrate 100% manual. Asta pentru că ne dorim să păstrăm vie esența ierburilor terapeutice.

  Am cules cu grijă plante medicinale cu proprietăți vindecătoare, și le-am transformat în remedii naturiste pentru întreaga familie. Comandă și tu produsele de care știi că partenerul tău are nevoie pentru zile pline de bine. De la ceaiuri, tincturi, creme, geluri sau siropuri găsești leacuri pentru toate afecțiunile care îți pot da peste cap starea de bine. 

  Nu uitați că iubirea se simte mai intens atunci când amândoi aveți grijă unul de celălalt.

  Produse recomandate

  Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
  Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
  210,00 lei 158,00 lei
  Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
  Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
  138,00 lei 104,00 lei
  Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
  Magazin naturist, Pachet Potenta Masculina si Vitalitate, faunusplant.ro
  152,00 lei 114,00 lei
  Magazin naturist, Ulei Masaj Relaxant 100ml, faunusplant.ro
  Ulei Masaj Relaxant 100ml

  Ulei masaj · 100ml

  58 Reviews
  32,00 lei
  Magazin naturist, Ulei Masaj Energizant 100ml, faunusplant.ro
  Ulei Masaj Energizant 100ml

  Ulei masaj · 100ml

  57 Reviews
  32,00 lei
  Magazin naturist, Balsam Buze Lavanda 5ml, faunusplant.ro
  Balsam Buze Lavanda 5ml

  Balsam buze · 5ml

  99 Reviews
  19,00 lei
  Magazin naturist, Balsam Buze Grapefruit 5ml, faunusplant.ro
  Balsam Buze Grapefruit 5ml

  Balsam buze · 5ml

  97 Reviews
  19,00 lei
  Magazin naturist, Balsam Buze Menta 5ml, faunusplant.ro
  Balsam Buze Menta 5ml

  Balsam buze · 5ml

  98 Reviews
  19,00 lei
  Magazin naturist, Balsam Buze Portocale 5ml, faunusplant.ro
  Balsam Buze Portocale 5ml

  Balsam buze · 5ml

  97 Reviews
  19,00 lei