🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

4 Semne care dau de gol un corp plin de toxine

14:57:01 PM EEST

4 Semne care dau de gol un corp plin de toxine

Când ai urmat ultima oară o cură de detoxifiere? Niciodată? Sau demult?

Doar nu spune că nu ai nevoie… Că nici acum 100 sau 1000 de ani oamenii nu țineau vreun regim. Și totuși trăiau bine mersi.

Într-adevăr… Însă doar pentru că nu aveau preocupările omului modern vizavi de toxinele introduse în corp odată cu apa, cu mâncarea, cu aerul respirat, cu obiecte atinse. Nu se preocupau nici de posibilele lor consecințe asupra sănătății.

Ce indicii anunță că ai nevoie rapid de o cură de detoxifiere?

Spre deosebire de antenați, noi suntem în permanență expuși la fel și fel de substanțe provenite din mediul înconjurător, din alimentație și chiar produse de propriul corp.

Acumularea compușilor toxici în organism poate contribui la declanșarea unor probleme localizate cam la nivelul oricărui aparat și organ.

Aceste probleme nu sunt altceva decât niște strigăte de ajutor prin care corpul dă de știre că e timpul să intervenim. Iată și câteva dintre aceste indicii:

Creștere inexplicabilă în greutate

Uneori, cu toate eforturile de la sală, cu toată alimentația hipocalorică, nu numai că nu reușești să slăbești, dar kilogramele continuă să se înmulțească.

Poate fi o problemă hormonală la mijloc, dată de nivelul ridicat de toxine. Ei bine, aceste reziduuri toxice pot afecta modul în care funcționează unii hormoni, poate blocându-i sau încetinindu-i.

Stare permanentă de oboseală

Toxinele interactionează cu fiecare mecanism, indiferent dacă e vorba despre digestie, respirație sau mișcări intestinale.

Chiar după un somn îndestulător, strădania corpului de a se elibera de toxinele din țesuturi poate genera:

  • Stări de oboseală;
  • Dificultăți de concentrare;
  • Dorință de a dormi și în afara orarului.

Tranzit gastro-intestinal alterat

Intestinul, prin mișcările sale regulate (peristaltism intestinal), are o contribuție însemnată în procesul complex prin care corpul evacuează toxinele.

Când acest proces se îngreunează, își fac apariția variate simptome:

  • Balonări;
  • Indigestii;
  • Constipație;
  • Dureri de stomac;
  • Dificultăți în absorbția nutrienților;
  • Halenă (respirație urât mirositoare).

Dureri de cap constante

Manifestări frecvente de tipul migrenelor pot constitui un alt indiciu la care organismul recurge să ne atenționeze că necesită o cură de detoxifiere.

Astfel de stări reflectă acumulări de toxine în sânge, care atacă sistemul nervos central, iar într-un final se și ”stabilesc” acolo. Aceste reziduuri sensibilizează excesiv țesuturile cerebrale, de unde și durerile de cap intense și continue.

Recomandări

De mare folos pentru îndepărtarea compușilor toxici și a produselor de dezasimilație sunt remediile Faunus Plant din Pachetul Detoxifiere. Folosește timp de 90 de zile ceaiurile și tincturile și vei simți numaidecât efectele benefice!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Ceai Dermatofitus 90g

Piele sănătoasă, purificare și detoxifiere. Amestec compus din 8 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandat în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

9 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Detoxifiere și purificare. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandată în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

7 Reviews
46,00 lei