🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cum sa te depurezi in mod natural?

14:54:26 PM EEST

Cum sa te depurezi in mod natural?

Odată ce se apropie zilele de concediu, este indicat să te dedici propriei persoane. Nu ai nevoie de saloane de înfrumusețare, nu trebuie să-ți epuizezi bugetul de vacanțe, ci doar să urmezi sugestiile noastre.

Cu această ocazie, îți propunem câteva idei să te depurezi și să te eliberezi de compușii nocivi ”găzduiți” de organism:

Elimină toate alimentele care au un cod de bare!

Te întrebi oare ce înseamnă codul de bare?

Concret, evită produsele comercializate în cutii, borcane sau alte recipiente. De regulă, înainte să ajungă la raft, au trecut prin diverse procese de transformare.

În plus, este bine să excluzi din meniu toate alimentele care pe etichetă au enumerate adaosuri de zahăr, de lapte, de gluten, soia, proteine animale, cafeină și alcool.

Dedică-te tuturor bunătăților de culoare verde!

Ai încercat să te abții de la preparatele din carne?

Pe toată perioada verii, rafturile aprozarelor sunt ”năpădite” de verdețuri, adică de o mulțime nesfârșită de legume și zarzavaturi proaspete, care mai de care mai îmbietoare.

Dacă scopul este să-ți purifici corpul, fă-ți un obicei din a consuma alimente precum spanacul, sparanghelul, mazărea, pătrunjelul, salata verde, rucola și varza.

Nu uita de fructele apetisante de sezon!

Nu-i așa că sunt delicioase sucurile proaspăt stoarse?

Fructele, aliatele intestinului, ajută și la funcționarea sistemului limfatic. Un sistem limfatic ”leneș” cauzează acumularea de kilograme și de lichide, unde toxinele rămân prizoniere.

Toate fructele de sezon favorizează depurarea organismului, însă pentru a fi eficace, trebuie consumate doar pe stomacul gol, nu după o masă principală sau după o gustare.

Spune ”bun venit” ceaiurilor depurative!

Te-ai gândit să renunți la cafea în favoarea ceaiului?

Principala caracteristică a ceaiurilor cu efect depurativ este că ajută la eliminarea excesului de toxine, reușind să restabilească echilibrul organismului.

Pot fi utilizate și în completarea dietelor de slăbit, favorizând eliminarea lichidelor din corp. Însă se recomandă fără adaos de zahăr, tocmai pentru a nu fi prea calorice.

Folosește remediile Faunus Plant din Pachet detoxifiere! După o cură de 1-2 luni, te vei simți mai bine. Vei scăpa de toate toxinele prezente în organism, concentrate în principal la nivelul ficatului, intestinului, rinichilor, plămânilor și pielii.

Produse recomandate

Magazin naturist, Dermatofitus - Ceai Piele Sănătoasă 90g. Amestec plante medicinale pentru afecțiuni cutanate, faunusplant.ro
Magazin naturist, Dermatofitus - Ceai Piele Sănătoasă 90g. Amestec plante medicinale pentru afecțiuni cutanate, faunusplant.ro
9 Recenzii
24,00 lei 20,00 lei