🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Descoperă ceaiuri pentru tensiune mare de la Faunus Plant.

14:59:52 PM EEST

Descoperă ceaiuri pentru tensiune mare de la Faunus Plant.

O stare de sănătate bună se cunoaște după o tensiune în parametri normali. Dar ce se întâmplă când aceasta e peste limita de 140/90, adică te confrunți cu hipertensiune arterială? E necesar să o ții sub control. Cum? Cu ajutorul ceaiurilor naturiste pentru tensiune mare, mai exact cu ajutorul rețetelor tradiționale de ceaiuri.

Dacă vrei să faci cunoștință cu o combinație de ceaiuri din plante aromatice și medicinale atent alese și culese, te așteptăm în magazinul online Faunus Plant.

Testate de generații întregi, remediile naturiste și ceaiurile pentru hipertensiune arterială create de noi te vor ajuta să-ți menții sănătatea inimii și a sistemului circulator. Descoperă mai multe despre tensiunea mare în cele ce urmează.

Ce reprezintă tensiunea arterială

În termeni medicali, presiunea cu care sângele circulă prin artere se numește tensiune arterială. Aceasta este compusă din:

  • presiune sistolică, adică presiunea pe care o exercită fluxul sanguin asupra pereților arterelor la contracțiile inimii (numărul mai mare, cuprins în mod normal între 100 și 130 mm HG),
  • presiune diastolică, adică presiunea pe care o exercită fluxul sanguin asupra pereților arterelor între două bătăi ale inimii, atunci când inima se umple cu sânge (numărul mai mic, cuprins între 70-90 mm HG).

    Atunci când valorile celor două presiuni, sistolice și diastolice sunt mai mari de 130 mm HG, discutăm despre hipertensiune arterială, iar când acestea sunt mai mici de 100 mm HG, de hipotensiune arterială, spre exemplu, tensiunea 9 cu 5.

    Cum se manifestă tensiunea mare și factorii de risc

    În afară de faptul că valorile măsurate cu tensiometrul depășesc 130 mm HG, recunoști hipertensiunea după simptomele enumerate mai jos: 

    • tahicardie sau accelerarea ritmului cardiac, 
    • dureri în zona pieptului, 
    • stări de amețeală,
    • dureri de cap, 
    • palpitații, 
    • confuzie. 

      Pe lângă simptomele pe care trebuie să le iei în calcul, nu uita de factorii declanșatori ai tensiunii, cei pe care îi poți controla și cei incontrolabili:

      • factori controlabili  -  stres, sedentarism, obezitate, diabet, consum de sare exagerat, consum de tutun și alcool,
      • factori incontrolabili – sexul, vârsta, moșteniri genetice.

        Gândește-te numai la riscurile sedentarismului pentru tensiune și la impactul pe care îl are pe termen lung. În combinație cu toți ceilalți factori, sănătatea inimii tale poate fi în pericol.

        Tratamente naturiste pentru tensiune mare

        Însă nu trebuie să-ți faci griji. Dacă îți schimbi stilul de viață, consumi multe lichide și faci puțină mișcare în fiecare zi, reușești să-ți controlezi tensiunea.

        În plus, îți vin în ajutor și rețetele naturiste de ceaiuri din plante ale străbunilor noștri transmise din generație în generație. Așa că, dacă ești în căutare de plante care scad tensiunea arterială sau ceaiuri pentru tensiune mare, ai ajuns la locul potrivit. 

        Plante care scad tensiunea ridicată 

        Știai că există plante care scad tensiunea mare și te ajută să-ți menții tonusul cardiac? De exemplu, păducelul îți vine în ajutor cu proprietăți sedative, relaxante și hipotensive, iar busuiocul scade tensiunea arterială.

        Află și celelalte plante care scad tensiunea mare și încearcă să le ai tot timpul la îndemână.

        Ceaiuri naturiste pentru tensiune mare

        Așa cum ți-am spus, ceaiurile de păducel și busuioc te pot ajuta să scazi tensiunea ridicată. Însă mai există și alte plante sau ceaiuri pentru tensiune mare de care ar trebui să știi?

        Desigur. Câteva dintre ceaiurile naturiste pentru tensiune mare sunt următoarele:

        • talpa gâștii,
        • anghinare,
        • tei, 
        • coada șoricelului,
        • vâsc.

            Ceaiul Normotensius de la Faunus Plant le conține pe toate pentru ca tu să-ți menții tensiunea arterială și ritmul cardiac în limite normale. 

            Combinația de 5 plante medicinale are proprietăți hipotensive, sedative și antiaritmice, fiind recomandată pentru hipertensiune și palpitații. Ai încredere în pachetul Hipertensiune de la Faunus Plant.

            Cardiacus, ceai pentru scăderea hipertensiunii

            Ceaiul Cardiacus este un adevărat tonic cardiac, contribuind la funcționarea normală a sistemului circulator, recomandat inclusiv în cazurile de hipertensiune. 

            Acesta conține:

            • talpa-gâștei, 
            • mentă, 
            • rostopască,
            • coada-calului, 
            • păducel.

              Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală, fără conservanți sau coloranți, ceaiul Cardiacus îmbunătățește funcția cardiacă și menține tensiunea în limitele normalului. Pentru rezultate bune, îți recomandăm tratamentul pentru o perioadă de 3 luni, cu pachetul Inimă sănătoasă și afecțiuni cardiace.

              Descoperă și alte remedii naturiste pentru hipertensiune și bucură-te de puterea vindecătoare a plantelor aromatice alese cu drag și grijă de echipa Faunus Plant.

              Produse recomandate

              Magazin naturist, Pachet Hipertensiune, faunusplant.ro
              Magazin naturist, Pachet Hipertensiune, faunusplant.ro
              Pachet Hipertensiune

              Hipotensiv, sedativ nervos, antiaritmic.

              1 Recenzii
              210,00 lei 168,00 lei
              Magazin naturist, Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace, faunusplant.ro
              Magazin naturist, Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace, faunusplant.ro
              Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace

              Îmbunătățește fluxul coronarian, tonusul și funcția cardiacă.

              210,00 lei 168,00 lei
              Magazin naturist, Ceai Normotensius 90g, faunusplant.ro
              Magazin naturist, Ceai Normotensius 90g, faunusplant.ro
              Ceai Normotensius 90g

              Tensiune normală. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la menținerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac în limite normale, fiind recomandat în hipertensiune arterială, tensiune arterială oscilantă, palpitații.

              7 Reviews
              24,00 lei
              Magazin naturist, Ceai Cardiacus 90g, faunusplant.ro
              Magazin naturist, Ceai Cardiacus 90g, faunusplant.ro
              Ceai Cardiacus 90g

              Inimă sănătoasă. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, fiind recomandat în tulburări de ritm cardiac (tahicardie, palpitaţii, extrasistole), insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică, angină pectorală, distonii neurovegetative, anxietate, nevroze, aritmii cardiace.

              9 Recenzii
              24,00 lei