Ești amețit, ai stări de greață și leșin, și conform ultimelor analize, nu ai anemie? Este bine să știi faptul că acestea sunt doar câteva dintre simptomele tensiunii mici.
Și, dacă valoarea tensiunii tale ajunge constant la 9 cu 5, înseamnă că te confrunți cu hipotensiune arterială.
Însă nu-ți face griji, mama natură are grijă de tine și de data aceasta. Cu ajutorul tratamentelor naturiste pentru tensiune mică, te vei simți plin de energie, gata să duci la bun sfârșit toate activitățile pe care ți le-ai propus.
Faunus Plant îți pune la dispoziție remedii naturiste din plante medicinale și aromatice 100% naturale, certificate internațional. Haide să aflăm împreună alte simptome ale tensiunii 9 cu 5, ce să faci când ai tensiune mică și care sunt cele mai recomandate tratamente naturiste.
Ce înseamnă să ai tensiunea 9 cu 5?
Trebuie să știi că tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele circulă în artere. Dacă tensiometrul, adică instrumentul care măsoară tensiunea arterială, indică valorile de 9 cu 5 sau chiar mai puțin, sunt șanse mari să nu te simți, cum ar zice străbunii noștri, în apele tale. Pe scurt, să ai tensiunea mică.
O tensiune bună, normală, se situează în jurul valorii de 12 cu 8. Discutăm de hipertensiunea arterială atunci când valorile trec de 14 cu 9. În acest caz, te-ar putea ajuta ceaiurile pentru tensiune mare.
Evident, trebuie să iei în considerare faptul că valorile tensiunii arteriale sunt influențate de vârstă, sex și factori de mediu.
Simptomele tensiunii mici
Poți spune că ai tensiunea mică atunci când efectuezi cel puțin trei măsurători consecutive, la intervale de câteva minute, dimineața și seara, iar valorile sunt sub cele normale. Și, în afară de amețeli, stări de greață și leșin, există și alte simptome care pot indica hipotensiunea arterială:
- stare de oboseală permanentă,
- încețoșarea vederii,
- dificultăți de concentrare,
- pierderea echilibrului,
- palpitații,
- confuzie,
- respirație rapidă și superficială.
Toate aceste simptome apar din cauza faptului că sângele oxigenat nu ajunge la toate organele.
Ce să faci când ai tensiune mică?
În primul rând, hidratează-te! Apa reprezintă 70% din corp și, cu ajutorul ei, țesuturile sunt mai sănătoase, articulațiile își păstrează mobilitatea, substanțele nutritive sunt asimilate mai repede de organism. Iar tensiunea ta își păstrează valorile normale.
De asemenea, un regim alimentar plin de vitamine și minerale, precum și mișcarea constantă te ajută să ai o tensiune în limite normale.
Însă, pe lângă sport, o dietă sănătoasă și hidratare corespunzătoare, ce mai poți face pentru a regla hipotensiunea? Hai să aflăm împreună care sunt cele mai bune remedii naturale pentru tensiune mică.
Tratamente naturiste pentru tensiune 9 cu 5
Ai tensiunea 9 cu 5 sau pe aproape? Nu-ți face griji, există remedii naturiste pentru tensiunea scăzută care te pot ajuta.
Pachet Inimă sănătoasă pentru tensiune mică
Inima este organul care are un rol vital în circulația sângelui și, implicit, în păstrarea valorilor normale ale tensiunii arteriale. Așa că îți recomandăm un tratament naturist eficient, pe o perioadă de trei luni, cu pachetul Inimă Sănătoasă de la Faunus Plant, compus din ceaiul Cardiacus și tinctura Cardiacus.
Ceaiul Cardiacus contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, îmbunătățind fluxul coronarian și funcția cardiacă.
Tinctura Cardiacus vine în completarea ceaiului Cardiacus, ajutând funcția cardiacă.
Ceaiuri pentru tensiune scăzută
Dacă ai nevoie de un ceai care să-ți crească tensiunea, îți recomandăm și ceaiul Circulatorus. Acesta este compus din 7 plante medicinale care contribuie la îmbunătățirea circulației venoase. Astfel, sângele oxigenat va fi distribuit corespunzător în întreg organismul.
De asemenea, mai poți încerca să consumi și ceai de lemn dulce, cu efecte benefice asupra hipotensiunii arteriale.
Cele mai bune tratamente naturiste pentru afecțiuni cardiovasculare și tensiune mică sunt aici. Descoperă toate remediile naturale în catalogul Faunus Plant. Sănătatea este la îndemâna ta!