🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Marea Tombolă de Toamnă!

Câștigă premii în valoare de 3000 lei. Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig

În octombrie, ia parte la Marea Tombola a Toamnei, de la Faunus Plant! Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 premii puse în joc:
1. Premiul 1: Televizor Samsung, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED în valoare de 1500 de lei (*) și un voucher cadou în valoare de 500 de lei ce poate fi folosit în magazinul nostru online
2. Premiul 2: un voucher cadou în valoare de 500 de lei ce poate fi folosit în magazinul nostru online
3. Premiul 3: un voucher cadou în valoare de 500 de lei ce poate fi folosit în magazinul nostru online

Cum participi?

1. Plasează una sau mai multe comenzi, indiferent de valoare, în magazinul online www.faunusplant.ro, în perioada 1-31 octombrie.

2. Înscrie-te în lista noastră de newsletter, dacă nu ești deja abonat.

Ce poți câștiga?

3 câștigători vor fi norocoșii ce vor beneficia de premiile puse în joc.

Televizor Samsung, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED de 1500 lei *Preț recomandat de producător

Momentele petrecute cu familia în fața televizorului vor deveni și mai frumoase. Vizionați filme ca și cum ați fi acolo sau simțiți mai intens emoția și suspansul din emisiunile preferate. Datorită tehnologiei avansate de calibrare a culorilor și a procesorului Crystal 4K, televizorul de la Samsung oferă o experiență specială, imagini clare și dinamică performantă.

Poți să te bucuri de o imagine ca la cinema, datorită cadrelor mai bine conturate și a accentului la detalii prin prezența a de 4 ori mai mulți pixeli. Designul minimalist și elegant completează orice încăpere și te îmbie la relaxare cu filmele preferate

Vouchere cadou Faunus Plant Faunus Plant de 500 lei

Voucherele cadou în valoare de 500 lei, fiecare, sunt valabile pe viață și pot fi folosite la orice comandă plasată în magazinul online Faunus Plant. Ele se cumulează cu alte reduceri existente pe site la momentul folosirii acestora.

Alege acum remedii certificate internațional, 100% naturale, fără aditivi și conservanți, pentru a preveni și trata o gamă variată de afecțiuni. Oferă atât ție cât și celor dragi cel mai de preț cadou: sănătatea.

Vreau premiile

Când se aleg câștigătorii?

Extragerea va avea loc în data de 1 noiembrie 2023, folosind programul random.org. Trei câștigătorii se vor bucura de premiile Marii Tombole a Toamnei și vor fi anunțați în privat.

Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig

Oferă-ți un cadou care să-ți aducă relaxare în zilele friguroase! Televizorul Samsung 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED și voucherele cadou își așteaptă câștigătorii.

Sănătatea începe de la o alimentație sănătoasă și remedii naturale! Și ține minte, mai multe comenzi plasate, mai multe șanse la premiu.

Intră în concurs