🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Siropul cu cătină – Prevenire, stimulare, vindecare, refacere în mod natural!

14:58:38 PM EEST

Siropul cu cătină – Prevenire, stimulare, vindecare, refacere în mod natural!

Un sirop cu cătină pentru imunitate poate deveni răspunsul la întrebări de genul: ”Ce pot face să am un organism rezistent la boli?”, ”Ce remedii să folosesc pentru prevenirea îmbolnăvirilor?” sau ”Cum mă pot recupera mai iute după o viroză respiratorie?”.

Unele persoane se îmbolnăvesc des și au organismul atât de sensibil, încât orice răceală banală se transformă în scurt timp într-o infecție respiratorie ce vine la pachet cu toată simptomatologia, de la dureri de gât, până la febră, indispoziție și disconfort general.

În schimb, altele, chiar de le mai răpune câte o gripă din când în când, trec ușor peste simptome și își revin rapid la starea dinainte.

Știi care e diferența dintre cele 2 categorii?

Activitatea și forța sistemului imunitar!

Sirop cu cătină pentru imunitate de la Faunus Plant

Sistemul imunitar are rolul de a proteja organismul de orice microb (virus, bacterie, ciupercă, parazit) care i-ar putea provoca daune.

Fiind un produs 100 % natural (nu conține aditivi), forța siropului nostru cu cătină se identifică, evident, cu proprietățile plantei și cu extraordinara capacitate de a susține acest mecanism complex și de a grăbi recuperarea după un episod infecțios la nivel respirator.

Fructele de cătină, foarte bogate în vitamine (îndeosebi vitamina C), minerale, antioxidanți și alte componente cu efect terapeutic, reprezintă un adevărat imunostimulant, vitaminizant, atiinflamator și tonic natural.

Siropul cu cătină pe care ți-l propunem azi se adresează tuturor categoriilor de vârstă și, datorită gustului și aromei plăcute, este chiar bine acceptat de către copii.

  • Recomandăm acest produs în toate situațiile în care organismul are nevoie de sprijin pentru a fi mai rezistent la boli respiratorii (și nu numai) și a se reface mai curând după o perioadă de vulnerabilitate.
  • Având în vedere acțiunea puternic fortifiantă a cătinei, indicăm siropul de fiecare dată când organismul se simte obosit, stresat sau epuizat din cauza unor maladii sau activități intense.
  • De asemenea, ca excelent vitamininzat și remineralizant, siropul nostru cu cătină poate deveni un eficace remediu pentru recuperarea poftei de mâncare și acoperirea unor carențe de nutrienți.
  • Nu în ultimul rând, recomandăm o cură prelungită cu acest produs (dozajul depinde de vârstă) când există riscuri ridicate de îmbolnăvire, pentru întărirea barierelor imunitare, prevenția infecțiilor respiratorii și atenuarea simptomelor.

Pentru că trecem printr-o perioadă cu o ridicată activitate virală și bacteriană, pentru că știm că protecția nu e nicicând prea mare, pentru că trebuie să ai grijă de tine și de familia ta, îți propunem Siropul Cătină în ofertă specială!

Cumpără mai multe siropuri, cât să acoperi o cură de minim 6 săptămâni și vei beneficia de discount direct în magazinul Faunus Plant!

Produse recomandate