🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cel mai frumos review: Am descoperit cum e să scapi de durerile de spate

14:57:40 PM EEST

Cel mai frumos review: Am descoperit cum e să scapi de durerile de spate

Minunatul Gel Reumaticus există cu adevărat. În situația mea, rămâne cel mai eficace remediu pentru dureri de spate.

Azi, în centrul atenției stă minunatul gel Reumaticus, unul dintre produsele noastre de top, cu efecte excelente pentru mai multe tipuri de dureri.

Și iată recenzia sinceră, desigur, favorabilă. Nici că se putea astfel, recunoaștem cu mare ”modestie”:

”Este un preparat grozav, cu care am reușit să-mi găsesc liniștea după zile și nopți chinuitoare din cauza unor dureri de spate care se țineau de mine cu încăpățânare.

Ce m-a adus la acest produs (pe lângă încercări repetate ale altor tratamente anterior) au fost durerile de coloană, mai exact de la nivelul ultimelor vertebre (zona coccisului).

Problema mă chinuie și mă urmărește de ani buni, foarte probabil cauzată de poziția îndelungată pe scaun.

Periodic, revine. Acută, radiantă, enervantă, iar uneori insuportabilă – depinde de poziție. Însoțește orice mișcare și de fiecare dată mă ține săptămâni bune, timp în care simt disconfort și durere atât în timpul petrecut pe scaun, cât și în picioare sau pe spate.

Apoi, mai repede sau mai târziu, dispare cum n-ar fi fost. Însă doar pentru o vreme... Și doar dacă evit practic pozițiile în care coloana este suprasolicitată.

Începusem să mă obișnuiesc că această rutină avea să-mi strice socotelile an de an de-acum înainte.

Apoi, m-am lovit pot să spun de gelul Reumaticus.

În situația mea rămâne cel mai eficient remediu pentru dureri de spate.

Mi-a plăcut din prima, de la ambalaj, deși se spune să nu judeci lucrurile după aparențe. De astă dată, m-a cucerit inclusiv prezentarea aspectuoasă, demnă de brand-uri consacrate.

Imediat ce l-am deschis, m-a izbit parfumul mentolat, inconfundabil, dat de mentol. Cum am deschis folia protectivă, am făcut cunoștință mai întâi cu nuanța brună, iar apoi cu textura gelatinoasă.

Nu m-am putut răbda să nu-l testez. Și l-am testat. Și azi, și mâine, insistând printr-un masaj de câteva zeci de secunde pe zona cu probleme, începând de la coccis și continuând cu toată partea lombară.

L-am întins fără probleme și fără să mă confrunt cu reacții alergice, deși mă irit destul de ușor. Produsul are o absorbție rapidă și nu rămâne lipicios, nici nu se încleiază în timpul aplicărilor.

De la primul contact real, am simțit o senzație răcoritoare la nivelul pielii, urmată de o ușoară încălzire. Citind indicațiile gelului, am înțeles că stă în caracterul său să lase în urmă-i o dâră de calm și apoi de ușoară fierbințeală, tocmai pentru că stimulează circulația.

Aplicările zilnice, conform recomandărilor, mi-au îmbunătățit starea în mod sesizabil. Știu că e responsabilitatea principiilor active cu efect antireumatic, analgezic și antiinflamator din untul pământului, tătăneasă și arnică.

Dar ce mai contează ce și cât de mult a contribuit fiecare plantă, dacă la câteva zile distanță începeam să mă simt mult mai bine?

Treptat, durerile s-au atenuat, iar eu mi-am regăsit confortul. Urmează să-l mai folosesc pentru probleme legate de mușchi și oase – când vor binevoi să reapară. Sper totuși să nu se întâmple foarte curând...

Am să revin la momentul oportun cu păreri și despre cum se comportă atunci când suprasolicitarea fizică și antrenamentele lungi – obișnuiesc să fac mișcare – îmi cauzează dureri ale membrelor inferioare.

Până la viitoarea întâlnire... V-am pupat, sunteți minunați, așa cum sunt și produsele voastre!

Nu este nimic miraculos sau secret la mijloc. Gelul Reumaticus este doar eficient, eficiență dovedită de combinația bine proporționată de plante medicinale cu efect antiinflamator, antireumatic și analgezic.

Ai și tu o problemă similară cu a ”co-autorului” care ne-a inspirat în postarea de azi? Pentru o viață fără dureri, comandă chiar acum Gelul Reumaticus de la Faunus Plant!

Dacă ești un client ”nou” în magazin, înscrie-te la newsletter și vei beneficia de discount-ul de bun-venit!

Produse recomandate

Magazin naturist, Lotiune Reumaticus 200ml, faunusplant.ro
Lotiune Reumaticus 200ml

Tinctura compusa · Lichid · 200ml

141 Recenzii
51,00 lei
Magazin naturist, Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic, faunusplant.ro
Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic

Gel · 250ml Ajută la reducerea și calmarea durerilor afecțiunilor reumatice ,Amelioreazǎ rapid și eficient durerile musculare ,Contribuie la restabilirea mobilității articulare

107 Reviews
59,00 lei