🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Remedii naturiste pentru hemoroizi de la Faunus Plant.

22:57:04 PM EEST

Remedii naturiste pentru hemoroizi de la Faunus Plant.

Din cauza constipației, sedentarismului, a vârstei înaintate sau chiar a alimentației sărace în fibre și nutrienți, pot apărea hemoroizii sau sângerările anale. Vizita la medic este mai mult decât necesară în aceste cazuri, iar ca adjuvante se pot folosi remedii naturiste pentru hemoroizi.

Faunus Plant ți-a pregătit remedii naturiste cu tradiție din plante medicinale și aromatice pentru tratamente naturale de top. Certificate internațional de către TUV Austria, tincturile, gelurile, siropurile, unguentele și ceaiurile sunt obținute doar prin prelucrare manuală din culturi autohtone.

Vrei rezultate bune, cu efecte rapide? Atunci află care sunt cele mai bune leacuri băbești pentru hemoroizi pe care ți le pune la dispoziție Faunus Plant.

Ce sunt hemoroizii sau sângerările anale

Dacă simți un disconfort în zona rectului când folosești toaleta sau stai jos înseamnă că ai aflat răspunsul la întrebarea ce sunt hemoroizii. Vestea bună este că există tratamente naturiste pentru această afecțiune care previn și ameliorează durerile.

Sfaturi pentru prevenirea hemoroizilor

Sângerările anale sunt foarte neplăcute, de aceea sfaturile pentru prevenirea hemoroizilor pot fi mai mult decât binevenite. Așa că, amintește-ți să consumi cât mai multă apă plus alimente pline de nutrienți și fibre pentru a te feri de constipație, una dintre cauzele apariției hemoroizilor.

De asemenea, nu uita să faci cât mai multă mișcare, sedentarismul fiind altă cauză a apariției sângerărilor anale.

Remedii naturiste pentru hemoroizi de la Faunus Plant

Faunus Plant ți-a pregătit cele mai bune combinații de plante pentru tratarea hemoroizilor și a fisurilor anale. Gălbenele, mărul-lupului, cătina, cimbrișorul, tătăneasa și coada-șoricelului sunt aici, cu puterea lor tămăduitoare.


Unguent cu gălbenele, remediu naturist pentru hemoroizi

Unguentul cu gălbenele Faunus Plant conține rășină de brad, ceară de albine, vitamina E, ulei de lavandă, ulei de floarea-soarelui și bineînțeles, extract pur de gălbenele. Acesta este recomandat pentru:

  • hemoroizi externi, 
  • crăpături ale pielii, 
  • arsuri,
  • eczeme.

La fel ca celelalte produse naturiste Faunus Plant, unguentul cu gălbenele este produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală.

Pachet Hemorodalus, tratament naturist pentru hemoroizi

Pachetul Hemorodalus pentru hemoroizi are în componență unguentul Hemorodalus și ceaiul Hemorodalus.  

Cu acțiune puternic cicatrizantă și antiinflamatoare, unguentul Hemorodalus este alegerea potrivită pentru fisuri anale, hemoroizi externi sau afecțiuni dermatologice. Unguentul natural conține:

  • tătăneasă,
  • gălbenele,
  • ulei de floarea-soarelui,
  • ceară de albine, 
  • rășină de brad, 
  • vitamina E,
  • ulei esențial de lavandă.

Se aplică local de 2-3 ori pe zi. Pentru rezultate excelente, se urmează o cură de 48 de zile împreună cu ceaiul Hemorodalus, recomandat pentru atât pentru hemoroizi interni, cât și pentru cei externi. Acesta are în componență plante renumite pentru tratarea sângerărilor anale, cum ar fi:

  • cimbrișorul,
  • coada-șoricelului,
  • soc,
  • urzică albă,
  • mușețel,
  • trei-frați-pătați,
  • gălbenele.

Produsele Faunus Plant nu conțin conservanți sau coloranți artificiali.

Unguentul cu cătină, leac bătrânesc pentru hemoroizi

Un alt unguent recomandat pentru hemoroizi sau fisuri anale este unguentul cu cătină. Mai mult, se poate folosi și pentru ameliorarea altor afecțiuni dermatologice, cum ar fi:

  • eczemele,
  • acneea,
  • arsurile, 
  • crăpături ale pielii.

Cu acțiune cicatrizantă și antiseptică, unguentul cu cătină nu trebuie să lipsească din casa nimănui.

Unguent cu planta mărul-lupului, remediu naturist pentru hemoroizi

Se spune din bătrâni că Dumnezeu crește o plantă pentru fiecare boală. Și, de cele mai multe ori, o plantă poate trata mai multe boli. Exemplul bun în acest caz este mărul-lupului. 

Unguentul cu mărul-lupului este indicat atât pentru ameliorarea hemoroizilor externi, cât și pentru:

  • varice,
  • acnee,
  • eczeme,
  • furuncule,
  • psoriazis.

Poate fi folosită și pentru hidratarea pielii pe perioada sezonului rece, unguentul de mărul-lupului fiind cicatrizant și regenerator al pielii. 

Un alt unguent cu efect cicatrizant este unguentul Dermatofitus, cu mărul-lupului și gălbenele.

Tincturi și ceaiuri pentru hemoroizi de la Faunus Plant

Pentru prevenirea și ameliorarea hemoroizilor interni, Faunus Plant îți pune la dispoziție tincturi și ceaiuri ca remedii naturiste:

Scapă de disconfort și durerile provocate de hemoroizi și fisuri anale cu ajutorul remediilor naturiste din plante de leac de la Faunus Plant. Alege produsele de care ai nevoie din catalogul Faunus Plant.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Complet cu Extracte 100%  naturale pentru Hemoroizi sau Fisuri Anale. Reducere Durerea și Disconfortul. Efect Antiinflamator și Cicatrizant. Îmbunătățește Circulația Sângelui. Ceai Hemorodalus 90g. Unguent Hemorodalus 50 ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Complet cu Extracte 100%  naturale pentru Hemoroizi sau Fisuri Anale. Reducere Durerea și Disconfortul. Efect Antiinflamator și Cicatrizant. Îmbunătățește Circulația Sângelui. Ceai Hemorodalus 90g. Unguent Hemorodalus 50 ml, faunusplant.ro
Pachet Complet cu Extracte 100% naturale pentru Hemoroizi sau Fisuri Anale. Reducere Durerea și Disconfortul. Efect Antiinflamator și Cicatrizant. Îmbunătățește Circulația Sângelui. Ceai Hemorodalus 90g. Unguent Hemorodalus 50 ml

Ameliorează disconfortul cauzat de hemoroizi și fisuri anale cu Pachetul Hemoroizi. Datorită combinației speciale de extracte 100% naturale, efectelor cicatrizante și antiseptice, ceaiul și unguentul Hemorodalus reduc inflamațiile și ameliorează senzația de mâncărime în zona anală. Redescoperă confortul și liniștea.

11 Reviews
224,00 lei 179,00 lei
Magazin naturist, Unguent Hemorodalus 50ml, faunusplant.ro
Unguent Hemorodalus 50ml

Cu Tătăneasă și Gălbenele. Hemoroizi, fisuri anale. Cicatrizant, antiinflamator, antihemoroidal.

29 Reviews
28,00 lei
Magazin naturist, Ceai Hemorodalus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Hemorodalus 90g, faunusplant.ro
Ceai Hemorodalus 90g

Hemoroizi și fisuri anale. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la menţinerea integrităţii venelor rectale și la eliminarea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale. Acest produs este recomandat în hemoroizi interni, hemoroizi externi (cu şi fără sângerări).

10 Reviews
24,00 lei