🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Idei de relaxare pentru Sărbători acasă

14:58:32 PM EEST

Idei de relaxare pentru Sărbători acasă

Este, oare, cineva care să nu simtă nevoia de relaxare la Sărbători, mai ales acum, cu tot stresul accentuat de efectele pandemiei?

Perioada sărbătorilor de iarnă poate fi destul de stresantă, deși nu pare. Și-ți dai seama de asta abia după ce trec. Cam așa e de fiecare dată și-n loc să-ncepi anul plin de energie, mai gata că simți nevoia de o pauză.

Idei de relaxare la Sărbători 

Dacă în alți ani, vacanțele la munte sau prin țări mai calde, petrecerile și ieșirile reușeau să te detensioneze cumva, acum trebuie să te mulțumești cu amintirea lor și să cauți alte metode de relaxare la Sărbători. Pentru că, vrând-nevrând, le petreci acasă.

Avem pentru tine câteva idei care te vor ajuta să percepi la fel de bine spiritul Sărbătorilor și să le trăiești cu aceeași bucurie ca înainte, chiar dacă între pereții propriului cămin:

Oferă apropiaților cadouri 

E plăcut să primești, dar parcă e și mai plăcut să dăruiești cadouri celor dragi. Gestul, dacă e din plăcere, nu din obligație, te încarcă pur și simplu cu o energie pozitivă, atât cât să-ți faci ”intrarea” în noul an ”cu dreptul”.

Organizează acasă un mini spa 

Nu e greu să creezi un mini spa la domiciliu. Până nu încerci, nici nu-ți dai seama cât e de regenerantă o baie caldă, îmbogățită de uleiuri esențiale, săruri, lumânări parfumate, în compania unor bucăți muzicale relaxante.

Completează ”scenariul” cu masaje

Dacă e despre relax, atunci relax să fie! Uleiurile de masaj fac adevărate miracole pentru corp și minte, cu beneficii pe care le descoperi doar folosindu-le (rezolvă probleme de stres, atenuează dureri musculare etc.).

Savurează ceaiuri de plante medicinale

Ceaiurile naturale, din plante medicinale, ajută nu doar la tratarea unor probleme de sănătate, dar și relaxează. De multe ori, ajunge o cană cu ceai din plante pentru a te înviora și a vedea viața cu alți ochi.

Recomandări pentru relaxare la Sărbători, de la Faunus Plant

În magazinul nostru găsești remedii atât pentru îmbunătățirea sănătății, cât și de îngrijire și relaxare. Și nu e nevoie să cauți mult... La Faunus Plant, te așteaptă:

  • Ceaiuri de plante, cu efecte terapeutice demonstrate (depinde de categorie), care, totodată, favorizează starea de deconectare;
  • Uleiuri de masaj, minunate nu doar ca arome, ci mai ales prin eficacitatea cu care acționează asupra corpului și spiritului;
  • Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, un produs în ofertă limitată, în care am reunit preparate destinate să protejeze organismul în sezonul rece și să reducă tensiunile fizice și psihice.

Toate sunt remedii naturale 100 %, preparate după rețete cu tradiție în familia noastră, avizate și certificate internațional.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Pachet Raceala, Gripa

Contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

12 Reviews
205,00 lei 164,00 lei
Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

24 Reviews
269,00 lei 215,00 lei
Magazin naturist, Sirop Catina 500ml, faunusplant.ro
Sirop Catina 500ml

Vitaminizant, tonic general. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.

19 Recenzii
49,00 lei