🚚 Transport Gratuit + 🎁 Sirop Macese 200ml Cadou la comenzi de peste 149 Lei.

Coșul dvs. este gol

În cea mai friguroasă lună, încălzește-te cu ceaiurile tradiționale de la Faunus Plant!

14:58:34 PM EEST

În cea mai friguroasă lună, încălzește-te cu ceaiurile tradiționale de la Faunus Plant!

Câteva ceaiuri tradiționale de la Faunus Plant sunt mereu bine-venite ca să încălzească trupul și să dăruiască un strop de sănătate în luna lui Gerar. Chiar dacă, cel puțin deocamdată, nu prea sună a Gerar.

În ciuda temperaturilor mai degrabă primăvăratice de sfârșit și de început de an, în general, ianuarie rămâne totuși cea mai friguroasă pe teritoriul țării noastre. Însă ce se mai anunță în următoarele săptămâni, rămâne de văzut.

Până atunci...

Ceaiuri tradiționale de la Faunus Plant, pentru cea mai friguroasă lună 

Pentru că se apropie Boboteaza, descrisă ca ziua cea mai geroasă, parcă nimic nu poate încălzi mai bine decât un ceai fierbinte, savurat cu răbdare în casă, la căldurică.

Într-adevăr, orice băutură caldă vine cu avantaje într-o perioadă când frigul se intensifică de la o zi la alta. Calmează inflamațiile gâtului, reduce infecțiile, favorizează transpirația, activează circulația etc.

Dar ceaiurile din plante medicinale, spre deosebire de alte lichide, pot fi cea mai simplă, naturală și eficientă modalitate de a beneficia și de principiile active ale plantelor și, totodată, de a îmbunătăți sănătatea.

Avem pentru tine idei în acest sens, ca de fiecare dată când ne hotărâm pe care dintre produsele noastre să ți le recomandăm.

Acum e vremea tradiționalului, ca să fie în ton cu tradițiile zilei de Bobotează, și vremea ceaiurilor noastre din categoria Rețete Tradiționale. Este o gamă specială, de care suntem tare mândri și pe care-o propunem ori de câte ori se ivește prilejul. Așa ca azi.

Aici vei găsi ceaiuri pentru prepararea cărora respectăm rețete străvechi, originale, ce aparțin exclusiv familiei noastre, moștenite de la o generație la alta asemeni unui tezaur fabulos.

Sunt ceaiuri care conțin numeroase plante medicinale, de unde și potențialul crescut în prevenirea și combaterea problemelor pentru care prezintă indicații (renale, hepatobiliare, obezitate etc.).

În plus, datorită selectării și prelucrării manuale a plantelor, compușii activi rămân practic neschimbați. De aici, calitatea lor, demonstrată deja prin mărturiile oamenilor care le-au folosit și recunoscută prin certificarea TUV Austria.

Recomandări din magazinul Faunus Plant

Pentru că un ceai cald face mai mult decât să ridice temperatura corporală, în așteptarea gerului năpraznic anunțat de Bobotează sau a unei primăveri venite mult prea devreme, te invităm la raftul cu Rețete Tradiționale, unde am cuprins ceaiurile noastre speciale!

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.