🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Black Friday se apropie-n galop, cu Reduceri care Cresc!

14:58:17 PM EEST

Black Friday se apropie-n galop, cu Reduceri care Cresc!

Tic, tac... Tic, tac... Aproape că auzi clinchetul ofertelor, nu-i așa? În magazinul Faunus Plant, o mulțime de reduceri de Black Friday 2020 așteaptă nerăbdătoare să umple coșul de cumpărături și casele cu sănătate.

Noiembrie și farmecul Reducerilor de Black Friday 2020!

Parcă nu e lună mai grozavă decât noiembrie, cu reduceri de toată frumusețea, pentru care merită să te lupți la propriu. Să mai prinzi un unguent, un sirop, o tinctură, acolo...

Să luăm faimosul nostru Gel Reumaticus sau Pachetul Dureri Reumatice, nu degeaba în topul vânzărilor. Fiecare, o minune pentru inflamații și dureri care se îndârjesc să chinuie oase și articulații deja înainte să se-așeze prima brumă.

Să luăm apoi toate pachetele cu produse destinate imunizării organismului, vitaminizării și creșterii rezistenței la virușii nemiloși. Sau remediile care vin în ajutorul sistemului respirator, de asemenea, printre cel mai bine vândute.

Că se numesc Vitaminizant, Răceală-Gripă sau Festiv-Cadou de Iarnă, nu poți lăsa farmacia naturistă de-acasă goală și sănătatea expusă la puzderia de microbi îngrămădiți să treacă de barierele imunitare și să dea peste cap aparatul respirator.

Dar nu sunt acestea singurele remedii după care merită să-ntorci capul de Black Friday!

Cumperi mai mult, ai reduceri de Black Friday mai mari!

Că vrei siropuri sau balsamuri de buze, tincturi, ceaiuri sau uleiuri de masaj, toate intră în oferta din cea mai ”neagră” perioadă din an – ”roz” pentru buzunarul tău. Cu deosebirea că reducerile se aplică diferențiat.

Cu cât comanda are valoare mai mare, cu atât mai mare discount va avea coșul de cumpărături:

  • 15 % pentru toate produsele care nu sunt deja reduse
  • 5% discount suplimentar la comenzi peste 99 lei
  • 10% discount suplimentar la comenzi peste 199 lei
  • 15% discount suplimentar la comenzi peste 299 lei

Sună bine, nu-i așa? Pe deasupra, nu pierzi nici punctele de fidelitate care, în continuare, se aplică și pe valoarea reducerii.

Și ca să ai siguranța că merită să-ți îndrepți atenția spre remediile naturiste Faunus Plant...

Descoperă calitățile care ne fac atât de... speciali

Grija pentru sănătatea celorlalți și pasiunea pentru plantele medicinale nu au apărut de azi, de ieri în peisaj... ”Îndeletnicirea” s-a înfiripat în familia noastră în urmă cu generații. Iar de curând, ne-a prins și pe noi, mai tinerii, care acum ținem frâiele afacerii de familie.

Suntem un brand cu tradiție pe-aceste meleaguri, recunoscut și datorită certificărilor internaționale.

Produsele noastre au ajuns și ajung în toate colțurile țării, la oameni care caută leacuri adevărate, cu foloase reale pentru probleme ce le chinuie viața. La oameni care ne apreciază preparatele naturiste și revin cu încredere de fiecare dată.

»» Pentru că folosim doar ingrediente naturale, fără să adăugăm coloranți sau conservanți artificiali.

»» Pentru că selectăm și prelucrăm plantele manual, așa încât principiile active să rămână intacte și în produsul finit.

»» Pentru că punem suflet în fiecare operațiune și avem grijă să respectăm nu doar rețetele, ci și natura care cu-atâta drag ne dăruiește din minunile sale.

Deci... Pe unde-ți faci cumpărături de Black Friday?

Știi cum e, rafturile cu produse naturiste faine și mai ales bune se golesc cât ai clipi din ochi. Mare păcat ar fi... Avem stocuri limitate și nici oferta nu durează o veșnicie!

Fii pe fază să prinzi Start Reduceri de Black Friday la Faunus Plant și să umpli coșul cu produsele favorite!

 

Produse recomandate

Pachet Caderea Parului
Pachet Caderea Parului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

45 Reviews
131,70 lei 105,00 lei
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene

Pachetul Tiroidă Sănătoasă, conceput pentru o cură de 36 de zile, vă va ajuta la funcționarea glandei tiroide și la normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind un real ajutor și în cazul hiper și hipotiroidiei.

89 Reviews
202,30 lei 162,00 lei
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare.

127 Reviews
179,40 lei 144,00 lei
Bitter 30 plante 200ml
Bitter 30 plante 200ml
Bitter 30 plante 200ml

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

43 Reviews
45,90 lei